Magazin > Horoskop in Numerologija
8225 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 23. maja

astrologija, horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN 

Splošno:

Prijatelj vas bo prosil za uslugo, ki pa mu je nikakor ne smete odreči. Morda boste vi naslednjič potrebovali kaj od njega. Če bo šlo za izposojo denarja ali pa za vaš prosti čas, bodite prijazni in mu ustrezite. Denar vam bo pravočasno vrnil, ob tem pa se boste še dobro počutili ob zamisli, da ste lahko pomagali nekomu v stiski.

Ljubezen:
Imate občutek, da se preveč trudite okrog svojega partnerja, a vam ta tega ne vrača. Poskušajte se pogovoriti z njim. Če se ne bo izšlo po pričakovanjih, pa zberite moči in nadaljujte sami. Nima smisla vztrajati v zvezi, kjer se samo eden trudi, zato ne trošite svojega časa in živcev. Vredni ste veliko, zato se borite za svojo srečo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

Razposajeni boste in razigrani, kot že dolgo niste bili. Imeli boste občutek, da se življenje končno odvija tako, kot ste si zamislili. Načrte boste uresničevali sproti, denarja in časa vam ne bo primanjkovalo. Svojo pozornost pa le posvetite še ljudem okoli sebe, ki so vas tako dolgo prenašali, ko ste bili nečimrni in nerazpoloženi.

Ljubezen: 
Vajin odnos se bo zelo izboljšal in to boste tudi občutili, saj vam bo partner začel posvečati več pozornosti in časa. Ponovno se bosta skupaj smejala in uživala. Vredno je bilo počakati ta trenutek, kajti vrata sreče se vama bodo odprla in le stopiti bosta morala skoznje. Hitro boste pozabili na slabe stvari in se predali novemu, srečnejšemu življenju.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:

Kuhanje vam bo danes predstavljalo užitek in veselje, še posebej če boste kuhali za ožje družinske člane ali partnerja. Med tednom ste velikokrat prezaposleni za gospodinjska opravila, danes pa si boste vzeli več časa in boste poleg okusnega kosila še kaj spekli. Vaš partner ve, da zelo dobro pripravljate razne zavitke in pite. Razveselite ga.

Ljubezen:
Morda bosta danes malo časa preživela skupaj, a kar ga bosta, bosta izkoristila na najboljši možen način, tako da bo vsaka minutka koristno porabljena. V svojemu partnerju boste prepoznali tisto osebo, v katero ste se že dolgo nazaj zaljubili. Sprevideli boste, kaj vas je na njem tako privlačilo. Če ste kdaj dvomili v svojo izbiro, se boste ravno danes prepričali v svoj prav.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK

Splošno:

Danes boste dobili odlično priložnost, saj se boste začasno lahko malce oddaljili od vseh težav. Sprejmite jo in poskrbite za svoje telo in duha. Poskrbite za svoje zdravje in se razvajajte. Vzemite si čas in razmislite tudi o možnih finančnih rešitvah. Danes pozabite na gospodinjska opravila.

Ljubezen:
Danes bodo na dan prišla stara čustva, zato boste še bolj občutljivi. Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se o tem pogovorite s partnerjem. Videli boste, da bo razumel vaše občutke. Samski pa boste te stvari raje obdržali zase. Ni dobro, da zatirate svoje občutke, saj se ti le kopičijo v vas, kar pa slabo vpliva na vaše počutje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno:

Odnosov danes ne boste mogli urediti in zaradi tega boste precej obremenjeni in osamljeni. Razčistite sami pri sebi, popolnosti ni in tudi popolnega prilagajanja ne! Finančno stanje boste po zaslugi vašega truda in nekaj ugodnih premikov končno lahko popravili. Na področju zdravja bo še naprej vse v najboljšem redu..

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar pa bo danes prijatelj na prvem mestu, saj vas bo potreboval. Ko boste to dolžnost opravili, se boste počutili veliko bolje. Vezani pa boste danes precej zasanjani. Postavili si boste neke visoke cilje, ki jih ne boste mogli uresničiti. A sanje so dovoljene, kajne? 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Dobro premislite, preden boste kaj rekli, kajti bližnje osebe vas bodo danes jemale zelo resno. Imeli boste močan vpliv na ljudi okoli vas, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo spraševali za mnenje in nasvete. Svetujte samo, če boste popolnoma prepričani v svoj prav in se ne zapletajte v zadeve, ki se ne bodo nanašale neposredno na vas.

Ljubezen:
Svoja čustva boste danes zelo težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da vam partner ne zaupa več tako kot prej. Pomislite, ali niste nemara tudi sami za to krivi. V zadnjem času mu niste posvečali dovolj pozornosti, služba vam je bila bolj pomembna od vajinega odnosa. Partner je začel dvomite, sedaj pa se potrudite in mu pokažite, da ga imate še vedno radi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:

Če načrtujete potovanje, se najprej dobro pripravite na morebitne zaplete in zastoje. Preglejte avtomobil, da ne bo na poti prišlo do neprijetnih presenečenj, ki bi vam pokvarila izlet. Na pot se odpravite tudi prej, da se boste izognili gneči na cestah in s seboj vzemite tudi dovolj tekočine, kajti močno sonce zna kar precej izčrpati.

Ljubezen:
Poskrbite, da ljubezenske obljube ne bodo ostale samo pri besedah in načrtovanih dejanjih. Kaj od povedanega se potrudite spraviti v resničnost, kajti tako boste zelo veliko pripomogli k izboljšanju vajinega odnosa. Partner ima že dosti vaših praznih obljub in sladkih besed. Ne verjame vam več. Prepričajte ga v nasprotno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Današnji dan izkoristite za druženje, piknik v naravi in razne športne dejavnosti. Morda bi lahko zakurili tudi kakšen kres in se zvečer greli ob toplem ognju ter ob kapljici dobrega vina. Ne pozabite tudi na okusno hrano. Če pa sami ne boste zakurili kresa, se odpravite na organizirano kresovanje. Vroč plamen bo ogrel tudi vaše srce.

Ljubezen:
Nemir, ki ga čutite ob ljubljeni osebe, na najlepši možen način opiše, koliko vam pomeni njena bližina. Odpravita se nekam, kjer bosta sama in kjer se bosta lahko v miru pogovarjala. Morda načrtujete nekaj pomembnega in resnega za vajino zvezo. Izkoristite zvezde, ki bodo pozitivno sijale na vas in partnerju danes predstavite svoje načrte.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:

Želeli boste spremeniti svoj položaj, a boste ugotovili, da premalo veste. Umirite se, saj nihče ne pričakuje od vas, da boste rešili svet, dovolj bo že, če boste dobro opravili vsakodnevne obveznosti. Denarno področje bo zadovoljivo, le pretiranemu zapravljanju se izognite. Zdravje bo odlično.

Ljubezen:
Danes se boste precej ukvarjali z nekom, ki vam je blizu, vendar pa vam ne bo zaupal, kaj se dogaja z njim. Vezanim bo to odvrnilo misli od partnerja in ta bo na račun tega malce užaljen. Samski pa se boste danes razdajali naokoli, sebe pa boste postavili na stranski tir. To se vam bo obrestovalo v prihodnjih dneh. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG

Splošno:

Danes se boste strastno postavili za svoj prav, kar bo zelo pozitivno, če pri tem ne boste pretiravali. Dobili boste priložnosti za uveljavitev svojega mnenja, izkoristite jo. Ne tvegajte pa tam, kjer veste, da vas ne cenijo. Popoldan pojdite na dolg, sproščujoč sprehod in globoko dihajte, da boste pregnali stres. 

Ljubezen:
Vezani danes poskusite nekaj novega. S partnerjem sprejmita izziv, ki vaju bo zbližal, pa naj bo to le obisk nove restavracije ali kaj pomembnejšega. Samski pa danes lahko pričakujete nek preobrat na področju ljubezni. Morda bo pristopil simpatični neznanec in vas povabil ven. Razmislite o možnostih, ki se vam odpirajo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Zablesteli boste in marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro in jo boste vzeli kot izziv. Pokažite nekaj občutljivosti pri vaših finančnih transakcijah. Zaradi mnogih obremenitev vam bo danes lahko ponagajalo tudi vaše zdravje. Zavarujte se s počitkom v večernih urah.

Ljubezen:
Vezani danes pazite na besede, zna vam namreč uiti kakšna nesramna beseda. Preden boste kaj izrekli, raje dvakrat globoko vdihnite in premislite. Enako velja za tiste, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice. Vaše govorne sposobnosti danes ne bodo na vrhuncu, bolje se boste izražali s pisano besedo. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:

Počakajte še nekaj tednov, preden boste pred nadrejenim položili karte na mizo, saj vaših zahtev zdaj namreč ne bi sprejel. Pri finančnih zadevah se boste danes zelo dobro odrezali. Če ste imeli v preteklih dneh kakršnekoli težave, se vam bo danes zdravje zagotovo izboljšalo. 

Ljubezen:
Samski se danes posvetite neki nedokončani nalogi iz preteklosti. Boste videli, kako dobro se boste počutili, ko boste končno zaprli to poglavje. Vezane pa bo mučila neka govorica, ki bo krožila naokoli. Nikar ne iščite razlage le v svojih mislih, pojdite raje do vira in se pozanimajte o njej. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.