Magazin > Horoskop in Numerologija
2671 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 23. marca 2019

astrologija, horoskopi
Biki, ohranite mirno kri.

OVEN
Splošno:

Uživali boste v prijetni družbi ljudi, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek, boste ostali optimistični in veseli. V sklopu financ težav ne bo. Nekoliko težav vam bo povzročala le prebava, posebno želodec. Poskrbite za prehrano, predvsem pa za mirne živce.

Ljubezen:
Vezani se danes v nečem ne boste strinjali s partnerjem, kar bi znalo privesti do precej nesporazumov med vama. Včasih se je potrebno malce prilagoditi. Poskrbite, da bosta dobila vsak svoje. Samski, vam pa bo dan naklonjen, tako da razmislite, kaj bo sedaj vaš naslednji cilj. Ne glede na to, za katero področje se boste odločili, vam bo šlo dobro.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste morali umiriti neko situacijo, ob tem pa si boste tudi na novo postavili meje. Medtem ko boste reševali tuje težave, bodo vaše postavljeni na stranski tir. Mikal vas bo večji nakup in kljub temu, da vam finančno stanje ne dopušča nove naložbe, se boste zanjo odločili. Danes vas bodo ogrožale bolečine v križu. Izogibajte se vetru in prepihu.

Ljubezen:
Pestijo vas finančne težave, zato se boste precej obremenjevali s tem. Vezani nikar ne dopustite, da bi težave na ostalih področjih vplivale na partnerski odnos. Samski pa boste uteho iskali v preteklosti. Poklicali boste nekdanjega partnerja, saj se boste želeli na ta način nekako dokazati, a to se ne bo dobro izšlo.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Danes bo napočil trenutek, da vsem pokažete, kdo ste in koliko veljate. Stvari se bodo odvijale kar same od sebe; po vaših načrtih in pričakovanjih, brez da bi se vi za to morali kaj truditi. Finančno stanje je solidno, kmalu si boste lahko privoščili tudi krajše počitnice, po katerih toliko hrepenite. S tem si boste napolnili baterije in se pripravili na nov uspeh.

Ljubezen:
Ljubljeno osebo boste razvajali, bolj se ji boste posvečali. Večkrat se spomnite na njo, saj vam je stala ob strani tudi v najtežjih trenutkih, vas tolažila, spodbujala in govorila, da bo bolje. Sedaj, ko ste uspešni in srečni, ne pozabite na njo, ampak ji poplačajte za ves trud, ki ga je vložila, medtem ko vas je poskušala spraviti v dobro voljo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Na svoja pleča si boste naložili malce preveč dela, po vrhu vsega pa bodo ljudje od vas pričakovali, da boste reševali še njihove težave. Zaradi preobremenjenosti boste jezni in nerazpoloženi. Stanje v vaši denarnici ni prav nič razveseljujoče, se bo pa kmalu izboljšalo. Privoščite si sprehod v naravi, ki bo okrepil vaše zdravje in vas pripravil na muhasto vreme.

Ljubezen:
Samski boste danes naleteli na težavo s svojim prijateljem, saj vam bo na vsak način želel dopovedati nekaj, s čimer se ne boste strinjali. Poskušajte se izogniti tovrstnim prepirom, posvetite se raje čemu drugemu. Vezane pa čaka prijeten dan, saj bosta imela s partnerjem enake želje, ki jih bosta skupaj uresničila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Danes boste našli odlično rešitev za organizacijo določenega projekta. Nekaj stvari se bo zaradi tega povsem ustavilo, a ne pozabite na najbližje. Pričakujete lahko nekakšno dediščino ali drugo finančno pomoč. Povečal se vam bo apetit. Poskusite se prebiti mimo sladkarij in ne posegajte preveč po njih.

Ljubezen:
Samski si danes zadajte nov cilj, saj bo dan primeren za to. Če boste spoznali novo simpatijo, jo kar pogumno povabite na zmenek. Vezani pa preživite nekaj kvalitetnega časa s partnerjem. Potrebovala bosta sicer še nekaj časa, da se bosta ponovno tesno zbližala, saj so bili pretekli dnevi kar naporni za vaju oba.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Želeli si boste potrditve, da ste se pravilno odločili, zato boste bližnje dobesedno prisilili, da se bodo strinjali z vami. Na denarnem področju sprememb ne pričakujte, se pa lahko zgodi, da boste zaradi nepričakovanih stroškov nekoliko pod stresom. Kar se tiče zdravja, vas kmalu čaka zdravniški pregled, obisk ginekologa ali predavanje na temo zdrave prehrane.

Ljubezen:
Samski boste morali danes narediti nekaj dobrega za druge, ne glede na to, koliko dela in truda bo to zahtevalo od vas. Izplačalo se vam bo, saj boste prejeli pohvale za vložen trud. Vezani pa se morate naučiti, kako se spoprijeti s težavami, ne da bi se skregali s partnerjem ali pa ga odrinili stran.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Nocoj se vam obeta prijetna zabava, na kateri boste hitro postali najbolj zanimiva oseba. Izogibajte se ljudem, ki bodo do vas vzvišeni in se bodo grobo obnašali. Veliko se boste ukvarjali z vašim finančnim stanjem. Težavo imate predvsem zaradi skupnih financ. Danes še posebno pazite na pljuča in želodec.

Ljubezen:
Danes boste postavljeni pred neko težko odločitev. Poslušajte sebe in svoj notranji občutek, intuicijo. Tudi če boste sprejeli odločitev, ki je partner ne bo odobraval, vztrajajte pri svojem. Ni treba, da vedno sledite njemu. Samski pa si kmalu vzemite čas za nakupovanje, saj potrebujete tudi malo sprostitve.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste dobili priložnosti umakniti se v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni. Finančne težave boste danes reševali sproti in dokaj enostavno, čeprav se vam na trenutke ne bo zdelo tako. Vaše zdravje bo stabilno, le občasno boste imeli težave z glavoboli.

Ljubezen:
Vezni, s partnerjem se danes pogovarjajta o vajinih željah in sanjah. Oba bosta pridobila, če se bosta naučila poslušati drug drugega. Samski pa boste dobili ponudbo za nek zanimiv zmenek, toda pripravite se na vse. Če boste sprejeli povabilo, je pred vami še kako zanimiv večer.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Svoj ugled boste lahko danes še izboljšali, vendar pa boste morali biti sočutni in prepričljivi. V prostem času sklepajte nova prijateljstva, ki vam bodo v prihodnje zelo koristila. Poskrbite, da vaše razpoloženje ne bo izrazito negativno. Pazite se stresa in se umirite na vseh področjih. Začnite se ukvarjati z rekreacijo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se boste morali danes posvečati nekomu drugemu, ne partnerju, kar vam bo pobralo kar precej energije. Da si boste napolnili baterije, se kasneje zmenite za srečanje s partnerjem. Samski pa boste sicer precej zaposleni, vendar pa si vseeno vzemite pol urice za kavo z neko osebo, ki vam je blizu. Dobro vam bo delo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Odnosi v družini bodo odlični, z veseljem se boste pogovarjali in izmenjavali zamisli ter predloge. Predvsem vas veseli dejstvo, da ste postali zelo povezani, usklajeni in imate čas drug za drugega. V dobro voljo se boste spravljali z družinskimi igrami, ob gledanju komedij ali sprehajanju po idiličnih vaških potkah ter gozdičkih.

Ljubezen:
Uskladita se s partnerjem in si oba vzemita čas za vaju ter skupno druženje. Pojdita v naravo, usedita se na kolo ali pa se odpravita v kino. Karkoli bosta danes skupaj počela, vas bo zelo veselilo in vas prepričalo v vajino ljubezen. Take dneve si pričarajta bolj pogosto, kajti s tem bosta še bolj učvrstila zvezo in postala še bolj povezana.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Pri telesnih aktivnostih bodite danes še posebej pozorni, da ne bi prišlo do raznih poškodb ali ureznin. Pazite tudi pri vožnji, prilagodite hitrost na cesti in bodite še dodatno pozorni v naseljih in v bližini otrok. Avto prej preglejte, da se vam ne bo kaj na poti pokvarilo, saj bi si ustvarili samo dodatne stroške. Pazite tudi na hrano in pijačo.

Ljubezen:
Samski boste začeli drugače gledati na prijatelja ali na osebo, ki jo že dolgo časa poznate. Nek dogodek bo v vas sprožil naval čustev in nepopisen nemir, ki ga v njegovi prisotnosti do sedaj še niste čutili. Ne ustrašite se, kajti prijatelj verjetno čuti enako do vas, a vam tega še ni utegnil pokazati. Dragoceno prijateljstvo pretočite v srečno zvezo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Sonce vas bo dokaj utrudilo, zato boste začeli razmišljati o tem, da bi preostanek dneva enostavno prespali. Utrujenost vas sicer daje že dalj časa in imate občutek, kot da se nikakor ne morete naspati. Izkoristite dan za to, da si boste povrnili malo moči. Naspite se in se tako spočijte.

Ljubezen:
Ljubljena oseba od vas pričakuje več, kot ste ji sposobni in pripravljeni dati, zato se pripravite na naporen dan kritik in prepirov. Povedala vam bo vse, kar se je že dolgo nabiralo v njej, zato ne bodite presenečeni, če bo pogrevala stvari, ki so se zgodile že leta nazaj. Ne prilivajte olja na ogenj, ampak se umirite in mirno poslušajte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.