Magazin > Horoskop in Numerologija
10590 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 23. novembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nova napoved!

OVEN
Splošno: 

Vaše razpoloženje bo danes bojevito, nekoga pa boste presenetili s svojo zajedljivostjo. Ostanite mirni in se ne zapletite v spor. Ne hitite preveč pri odločitvah in naj ne bodo izrečene brez premisleka. Tudi zvečer ne bo veliko bolje, zelo boste nemirni, saj boste opazili, da ste precej neodločni.

Ljubezen
Samski dopustite čustvom, da usmerjajo vaše ljubezensko življenje. Z razumskim pristopom le zapletate stvari, ki so v resnici presenetljivo enostavne. Ne bojte se pokazati čustev. Vezani boste dobro organizirani in boste uspešno uskladili naporen vsakdanjik s partnerskim odnosom. Partner bo prijetno presenečen.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Izrazito nervozni boste in po glavi se vam bodo podile najbolj mračne misli ter razni strahovi. Ko se boste umirili, boste videli situacijo brez utvar, brez lažnih upanj in strahov. Zavedati se boste začeli, da vas čaka dolga pot in da vas strah le ovira. Bodite bolj optimistični.

Ljubezen
Samski ste izid neke situacije nevede že zapečatili v preteklosti. Kot običajno ste naredili zelo močan prvi vtis. Vezani boste nenavadno hitro privolili v nekaj, za kar se običajno pustite dolgo prepričevati. Tokrat boste k zadevi pristopili izvirneje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Danes boste precej čustveni. Pazite, da ne boste povsem po nepotrebnem izzvali prepirov doma. Poskusite svoja negativna čustva zadržati zase. V nasprotnem primeru bi lahko hitro prišlo do obtoževanja in prepirov. Raje se osredotočite na pozitivne stvari in čim manj razmišljajte o sebi.

Ljubezen
Samski boste tekom dne in na podlagi sinočnjih spoznanj končno ugotovili, po čem na čustvenem področju hrepenite. Zagotovo si ne želite nekoga hladnega in nedosegljivega. Premislite! Vezani pa se danes bolj posvetite partnerju, saj že dalj časa išče vašo bližino. Presenetite ga z romantično večerjo.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Pri iskanju določenih informacij se boste morali zanesti predvsem nase. Nihče vam ne bo novic prinesel kar na pladnju. Nekdo bo od vas zahteval, da se o nečem končno odločite. Nikar ne hitite, sploh če sta dogovorjena drugače. Prepričajte se o dejanskem dogajanju na tem področju. 

Ljubezen
Samskim bo lahko nek nepričakovan ljubezenski trenutek nocoj spodnesel tla pod nogami. Ne zaupajte neznanim osebam in se tako obvarujte pred ponovnim razočaranjem. Vezani pa ste se v ljubezni ustalili. Sedaj do življenja zavzemate zelo trezen odnos. Kljub vsemu bi partnerja lahko kdaj presenetili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Zelo organizirani ste pri različnih projektih, pa kljub temu čutite določeno nezaupanje okolice. Najbolje vam bo šlo, ko se boste zanesli predvsem nase. Izogibajte se konfliktnim situacijam. Ne obremenjujte se preveč z drugimi in njihovim mnenjem. Vse delate le zase.

Ljubezen
Za vezane dan ne bo najbolj obetaven. Začeli ga boste s prepirom okrog neke povsem banalne zadeve. Tako kot znate vi partnerja spraviti ob živce, zna tudi on vas! Samski pa imate pred seboj bolj obetaven dan. Pot vam bo prekrižal prav prijeten in simpatičen neznanec, s katerim se boste zapletli v pogovor. Ne ustrašite se ga!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Vaše misli bodo sledile srcu in obratno. Tudi počutje vam bo pomagalo. Lahko boste celo odkrili, da vam prav pomoč ljudem s pozitivno energijo prinaša dobre rezultate. Ob koncu dneva bo še nekaj zmotilo vaše namene. A po pogovoru z osebo, ki ji zaupate, boste spet jasno zrli v prihodnost.

Ljubezen
Vezani se boste soočali z nenavadno napetostjo. Ko boste ugotovili njen izvor, bo težava praktično že rešena. Zapletlo se bo zaradi partnerjevega nezanimanja za pogovor. Samski se boste dolgočasili, pravih priložnosti za romance ne bo. Morali boste pač najti način, da se boste zadovoljili s tem, kar bo na voljo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Vpleteni boste v nek spor ali pa boste obkroženi s prepiri, spletkarjenjem in zlonamernim opravljanjem. Dobro bi bilo, da bi se temu izognili, poskusite biti nevtralni. Že tako vam bo žal, ker se boste sploh zapletli v to mrežo laži. Zvečer pa se sprostite v družbi vaših najdražjih in pozabite na vse spore, ki bodo že jutri pozabljeni.

Ljubezen
Samski se boste pokazali v pravi luči, pokazali boste tako pozitivno kot negativno stran. Marsikatero vašo odločitev iz preteklosti boste preprosto spregledali, ker boste delovali povsem instinktivno. Pazite, da ne boste kasneje česa obžalovali. Vezani bodite iskreni do partnerja, predvsem pa do sebe. To je predpogoj za harmoničen odnos.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes se boste poslovili od vsakdanjih skrbi. Zaželeli si boste dobre družbe, poskrbeli boste, da se boste veselili. Zavedajte se, da le pozitivna energija pomaga pri vsakdanji praznini. Kljub vsemu pa se povsem ne boste mogli izogniti napetosti in stresu. 

Ljubezen
V ljubezni vam bo kar nekako prelepo. Ne dovolite, da bi vas lepi trenutki zanesli čez mejo, raje uživajte v ugodnem počutju. Ne pozabite seveda tudi na užitek vaših bližnjih. Nekdo vam bo danes prinesel tudi veliko veselja. Nekaj pa boste morali spremeniti tudi pri sebi. Premislite!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Ta hip imate v glavi veliko zamisli, vendar jih boste težko izrazili z besedami. Dan bo za vas čustven, bili boste občutljivi. Morda bi bilo res najbolje, da bi šli na izlet in si napolnili baterije. Ko boste ves svet okoli sebe izklopili in se boste posvetili sebi, boste znova prišli k sebi.

Ljubezen
Samskim bo sreča naklonjena. Pozitivni dogodki bodo zaznamovali tako vaše družabno kot tudi intimno življenje. Vsekakor se lotite načrta, potrebovali boste le kanček sreče. Vezani pa boste občutili močne impulze, ki vas bodo spodbudili, da se boste v partnerskem odnosu bolj potrudili.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno: 

Najraje bi sprejeli neko odločitev, za katero veste, da bi vam prinesla trenutno zadovoljstvo, a se boste vendarle zamislili nad posledicami. Mogoče se preveč razdajate in tudi svoje dobrine. Velikokrat ste razočarani, ker ne dobite ničesar v zameno. Pokažite tudi vi svoj pravi obraz, četudi boste koga razočarali. 

Ljubezen
Vezani se boste trudili ohraniti partnerjevo zaupanje. Oseba, ki se zadnji čas vrti okoli vas, ima dejansko nekoliko sumljive namene. Obeh odnosov ne boste mogli vzdrževati na zdajšnji ravni. Samski se boste z velikim navdušenjem zapletli v igro osvajanja. Že dolgo niste tako žareli, kot boste v prihodnjih dneh, zato si dajte duška.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Danes boste končno pošteno zadihali, a bo prišel tudi čas inventure. Soočali se boste s svojo preteklostjo in tehtali med tem, česa si želite in kaj je vaša dolžnost. Pomagal vam bo vaš neprecenljivi optimizem, s katerim boste razrešili marsikateri trd oreh. Večer preživite s tistimi, ki vam največ pomenijo.

Ljubezen
Samski ste že dolgo mnenja, da vam v ljubezni nihče ni kos. Zato boste ob konkurenci postali nekoliko nejevoljni, pa čeprav brez pravega razloga. Prijatelje imate ob sebi zato, da vam pomagajo. Vezani boste prijetno presenečeni nad izpolnitvijo obljube, ki vam jo je partner dal že pred časom. Obetajo se vama romantični trenutki v dvoje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Stvari bodo končno potekale po načrtih in željah. Vse niti imate sedaj v rokah sami in prav danes se bo to še potrdilo. Poslušajte svojo intuicijo in se odločajte tako, kot vam bo narekovalo srce. Zvečer pa boste zaradi vsega razmišljanja kar malce utrujeni in dobro bi bilo, da bi se pred novimi izzivi spočili.

Ljubezen
Samski boste tako polni energije, da boste še sami sebi težko sledili. V tem energičnem obdobju se ne boste mogli ustaliti in poglobiti v odnos. Vezani se boste stvari lotevali površno. Pri tem boste naredili več napak, ki vas bodo še nekaj časa zasledovale. Po možnosti preložite pomembnejše ljubezenske odločitve.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.