Magazin > Horoskop in Numerologija
11310 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 23. oktobra 2021

astrologija, horoskop
Dobra in sproščena komunikacija se bo prepletala z zmedenostjo ter površnostjo.

Želeli se boste približati stvarem, ki jih čutite, vendar boste preveč nemirni, da bi lahko zbrano sledili toku, ki vam prinaša osebni napredek. Kar boste začutili in opazili, boste zagotovo izrazili tudi na glas ter prejeli odličen odziv zanimivega sogovornika. Odnosi bodo razgibani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Določenih dvomov ne morete rešiti, preprosto čutite, da na drugi strani zaradi zmede, ki jo povzroča vpliv lune v dvojčkih, ni dovolj posluha. Radi bi predlagali kaj novega, toda ponovno vas ustavlja nerazložljiv občutek.

BIK 
V zvezi z ljubljeno osebo imate zaradi energije lune v dvojčkih prevelika pričakovanja. Če bi bolj zbrano pogledali na situacijo, bi lahko ugotovili, da se tudi sami ne trudite po najboljših močeh.

DVOJČKA
Vse se bo kljub luni v vašem znamenju odvijalo počasi in vprašanje je le, ali boste dovolj potrpežljivi ali pa se boste kot tolikokrat doslej obrnili na drugo stran. Bodite bolj odprti za razne zanimive predloge.

RAK 
Na ljubezenskem obzorju prihaja končno več zanimivega. Ne ustavljajte se, temveč kar pogumno nadaljujte, le tako boste na področju čustev tudi lažje rešili zastarele dvome.

LEV
Z energijo lune v dvojčkih se boste zagnali v nekaj privlačnega in mamljivega. Skrbi in dileme glede novih priložnosti boste tokrat pustili doma. Zvečer se boste vezani levi odlično počutili.

DEVICA
Nekaj v domačem krogu se bo začelo obetavno, vendar se bo dokončno rešilo pozneje, kot ste upali. Priznati si morate, da morda niste pravočasno pokazali čustev in prave smeri.

TEHTNICA
Kjer bo dogajanje, tam boste vi. Malokdo bo znal ukrotiti vašo nemirno naravo. Brez slabe vesti si privoščite nekaj sprostitve. Pazite le, da ne boste pregloboko pogledali v kozarec.

ŠKORPIJON
Izbrali boste pravi čas za pomemben pogovor. Pohitite, izkoristite ugoden trenutek. Luna v dvojčkih prinaša več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Nekdo je še vedno prisoten v vašem srcu.

STRELEC
Z nekom se nikakor ne morete sporazumeti, čeprav ste poskusili vse, kar je v vaših močeh. K sreči pa se boste zamotili z nekaj več dela in hitro pozabili na morebitne nesporazume.

KOZOROG
Od vas se bo veliko pričakovalo, vi pa ne boste ravno pri volji, da bi plesali, kot drugi hočejo. Vsem ne bo všeč, ko se boste postavili zase, vi pa boste diplomatsko počakali, da se stvari umirijo.

VODNAR 
Obetajo se vam manjše težave, saj boste z vplivom lune v dvojčkih zelo neodločni. Ne pozabite na svoje prijatelje, predvsem pa uživajte v sproščenih pogovorih s tistimi, ki razmišljajo podobno.

RIBI 
Nekaj vam ne bo najbolj jasno, čeprav se stvari počasi urejajo. Bolj previdni bodite v domačih odnosih in z nekom, ki pričakuje od vas več prijateljske podpore. Ni razlogov, da bi v nedogled dvomili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.