Magazin > Horoskop in Numerologija
11855 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. februarja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Resne odločitve in želja po večjem uspehu se lahko zaradi energije Polne lune pretvorijo v ležernost in iskanje nerealnih priložnosti.

Skušajte ostati zbrani in pozitivni, ne glede na to, kaj se bo dogajalo. V negativnem smislu lahko v kočljivih situacijah odreagirate neodvisno in neodgovorno. Pazite, da preden se nečemu zavežete, preverite kam in v kaj se v resnici podajate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar preveč ne hitite, saj boste zaradi Polne lune nerodni še bolj kot običajno. Že majhen napačen korak ali pogled osebe, ki ni na valovni dolžini vas lahko zelo obremeni.

BIK 
Končno se bo izkazalo, kaj si kdo o vas misli in kaj namerava storiti glede vajinega odnosa. Samski biki in bikice, nekoga boste spoznali, vendar počakajte, preden se čisto prepustite.

DVOJČKA 
Nekdo vas bo povabil, da se izrazite ter dopolnite svoje znanje. Pokažite svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne mislite da niste dovolj dobri. Spraševali se boste po motivih določenih ljudi. 

RAK
Kljub Polni luni boste delovali v domačem okolju spodbudno, zato boste določene zapletene zadeve končno spravili v red. Zvečer se boste poglobili v prijetne zaznave na področju čustev.

LEV 
Čas je, da uporabite v odnosih novo strategijo, ki vas bo zagotovo oddaljila od slabih odločitev. Priznajte si, da vaš način razmišljanja ni najbolj v skladu s trenutnim dogajanjem.

DEVICA 
Na plano prihaja zaradi Polne lune nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Odnosi s starejšimi in zahtevnimi bodo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo.

TEHTNICA 
Polna luna na področju čustev prebuja več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po zmedenem vrstnem redu, želeli pa si boste trenutek, po katerem hrepenite.

ŠKORPIJON 
Tokrat se lahko zaradi različnih stališč in Polne lune zatakne pri razumevanju drugih. Ne bodite preveč pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v kakšen dodaten nesporazum.

STRELEC 
V družinskem krogu vas bodo nepričakovano zasuli z delom in velikimi pričakovanji, kar vam nikakor ne bo všeč, saj ste si planirali sproščen dan v dobri družbi prijateljev. 

KOZOROG 
Težko se boste zadržali pred besednim izbruhom, ko vas bo nekdo zopet opozoril na določene napake. Zaradi intenzivne energije Polne lune boste čutili nazadovanje na vseh področjih.

VODNAR 
Sprejmite, da so odločitve ne glede na vse vaše napore trenutno v rokah drugih. Določeni posamezniki bodo zelo tekmovalni, zato bo najbolje, da se naslonite nazaj in opazujete.

RIBI 
Odnos do nekoga, ki vam je blizu se je v zadnjem obdobju spremenil, zato boste z energijo Polne lune želeli izvedeti več razlogov. Prebuja se občutek, da vam nekdo nekaj prikriva.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.