Magazin > Horoskop in Numerologija
9412 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. julija 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Vse, kar se bo dogajalo v notranjosti, lahko vpliv Polne lune in konjunkcije Lune s Saturnom prinese na plano.

Želeli se boste vsemu skupaj nasmejati, vendar bo težje kot običajno. Navidezna energija vas lahko v določenih situacijah vleče navzdol in spominja na stvari, ki so nerešene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V sebi boste zaradi energije vodnarja čutili več optimizma in veliko novih izzivov. Pripravljeni boste tudi na nove začetke, vendar najprej preverite vse skrite podrobnosti, da se preventivno zaščitite.

BIK
Čustva bodo pozitivna, ne glede na to, ali ste v vezi ali ste samski. Vaša potreba po izobraževanju in iskanju novih intelektualnih smernic bo zaradi lune v vodnarju še posebej izražena.

DVOJČKA
Na osebnem področju se bo zaradi vpliva Polne lune treba prilagoditi situacijam, ki bodo od vas zahtevale strpnost. Podajte se v akcijo in uspešno delovanje, ki pa zahteva premišljenost.

RAK
Pomembno je, da zaradi intenzivne energije Polne lune delujete iz sebe, da se zavedate svojih pravih želja in jih ločite od tistih, ki so nemogoče. Tudi v ljubezni bo strastno in spontano.

LEV
Življenje si boste želeli živeti tukaj in zdaj, a težave vas bodo vedno znova vračale v preteklost. Česar niste z nekom razčistili prej, boste morali sedaj, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nezadovoljstvo. 

DEVICA
Postavite se zase in si nikar ne dovolite, da nekdo manipulira z vami. Veliko boste razmišljali o nekom, ki vas navdušuje s svojo naklonjenostjo. Spoznali boste neko novo smer, ki vas bo prepričala. 

TEHTNICA
Motilo vas bo, da zaradi vpliva Polne lune ne morete izraziti svojih najintenzivnejših strasti in občutkov, ker globoko v sebi veste, da ste že zdavnaj izgubili nekaj pomembnega. Česar si ne boste priznali, vam bo povedalo telo. 

ŠKORPIJON
Naredite nekaj več za svoje zdravje, v nasprotnem primeru se vam na tem področju obetajo manjše težavice. Alternativne metode, zelišča in skrb za duhovno plat vam prinašajo razbremenitev.

STRELEC
Kljub vplivu Polne lune se bodo vrstile priložnosti, ki jih boste znali izkoristiti. Najti ravnovesje in trdne temelje ne bo najbolj enostavno, saj boste ves čas opažali razne ovire.

KOZOROG
Kontrolirajte se, da vam ne bo ušel stik z realnostjo. Na čustvenem področju so na vidiku nova poznanstva, ki bodo dvignila počutje. Tisti, ki ste v vezi pa se boste veliko ukvarjali z manjšimi težavami.

VODNAR
Prihajajo vprašanja, ki se bodo vrtela okoli ljubezenskega življenja. Vedno raje poiščete racionalni odgovor, kot da bi se vprašali, kako čutite, zato boste zelo neodločni.

RIBI
Dan kljub Polni luni prinaša prebliske, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Sestavili se boste, ko se boste nekoliko odpočili od napornih situacij. Ležernost, ki jo boste čutili vas naj ne zmoti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.