Magazin > Horoskop in Numerologija
5192 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. junija 2023

astrologija Profimedia
Doslednost in premišljenost bosta glavni vodili, ki bi ju morali upoštevati.

Znašli se boste povsod, kjer se bo dogajalo nekaj pomembnega. Notranji nemir, ki vas bo preplavil, boste najlažje odpravili z iskrenimi pogovori. Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža. Področje ljubezni bo bolj umirjeno, obarvano z resnostjo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni počitka, tudi zaradi določenih domačih, napornih obveznosti. V ljubezni boste preveč napeti, da bi se lahko popolnoma prepustili prijetnemu dogajanju.

BIK
Ne boste se več želeli ukvarjati z več različnimi opravki, saj fizično niste dovolj močni, tudi vznemirite se lahko hitreje kot običajno. Glede zahtevnejših zadev bi si morali poiskati pomoč.

DVOJČKA
Nekaj, kar vas obremenjuje, se bo z luno v devici še bolj razbohotilo in vas prisililo, da se ustavite ter o vsem skupaj bolj temeljito premislite. Ljubezen se prepleta s strastjo.

RAK
Iskrenost bo zopet najboljša pot, saj ste oseba, ki mora čutiti, da lahko popolnoma zaupa. Na trenutke boste utrujeni, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne.

LEV
Raje preložite nekaj opravkov, ki bi vas lahko preveč izčrpali. Ponavljajo se vam podobne lekcije, ki jih boste z energijo lune v devici končno razumeli na pravi način.

DEVICA
Sprostite se in počakajte na pravi trenutek, saj se zadeve postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bi lahko spremenili.
 

TEHTNICA
Z določeno osebo že nekaj časa hrepenita po urejanju situacije, zato nikar ne bodite tako trmasti in konfliktni. Vse skupaj vas bo obremenilo, saj si želite lepega in pristnega odnosa.

ŠKORPIJON
Za določene stvari bi se morali potruditi, vendar po ovinkih tokrat ne boste uspeli, saj bo energija lune v devici zahtevala od vas odgovorne in hkrati dosledne korake. Nikar a ne izgubite rdeče niti.

STRELEC
Z luno v devici na področju čustev ne boste dovolj pogumni, zato boste skozi dan razmišljali in premlevali, čas pa bo intenzivno bežal mimo vas. Pazite, da se ne znajdete v konfliktu.


KOZOROG
Čutili boste željo po tem, da se umaknete v svoj svet ter da se povežete z naravo. Kljub temu vas bo v podzavesti družinsko področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje odklopiti se.

VODNAR
Ne bodite presenečeni, če bo marsikoga zanimalo vaše mnenje. Izkoristite vibracije device, ki prebuja natančen ter analitičen pristop. Usmerite vse situacije v svoj prid.

RIBI
Odnosi bodo kljub luni v devici, ki prebuja hladnost prijetni, kar vas bo razveselilo. Delovali boste počasi, a zelo premišljeno, zato se ne bojte, da bi se na poti srečali z ovirami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.