Magazin > Horoskop in Numerologija
3532 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. marca

astrologija
Takšna bo vaša sobota.

OVEN

Splošno: 
Danes se boste znova znašli pod drobnogledom svojih bližnjih. Dokončajte vse nedokončane naloge, saj se boste tako lažje samozavestno predstavljali. Držite svoje obljube ter tako izboljšajte svoj ugled. Čakajo vas nove priložnosti. Bodite pripravljeni, saj se nimate česa bati.

Ljubezen
Vaša čustva bodo močna. Lahko boste uresničili svoje želje na konstruktiven način, vendar pa bodite previdni, saj se bodo neke informacije lahko pokazale kot pomanjkljive. Svežina, ki jo boste izžarevali, vas bo povlekla iz vsakodnevne rutine in pred vami se bodo pokazale nove priložnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 
Danes se vam obeta razgiban dan, ko boste imeli veliko zadolžitev. Na vas bodo pritiskali vaši domači, ki bodo zahtevali, da izpolnite svoje obljube. Tudi v družbi se bodo lahko pojavile zahtevnejše razmere in morali se boste še posebej potruditi. Ko boste uspešno prestali vse pritiske, boste utrujeni, a zadovoljni.

Ljubezen
Kljub dejstvu, da se vaše življenje izboljšuje, ne pozabite, da se vaše ljubezenske težave ne bodo končale čez noč. Vendar tudi za te težave obstaja luč na koncu tunela. Pretirano obremenjevanje pustite ob strani in verjemite v boljše dneve, ki so pred vami. Sproščeni boste veliko lažje reševali vse težave.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno: 
Danes vas bo preplavila močna želja po določenih materialnih dobrinah. Ne boste vedeli, kaj vas vleče v to smer, zato bodite zelo previdni pri zapravljanju in si racionalno razložite vsak nakup ter zadolžitev. Osredotočite se na druga opravila in obveznosti, zagotovo vas bo želja hitreje minila. 

Ljubezen
Danes se boste morali prilagajati novim okoliščinam v trenutnem razmerju. Ne upirajte se preveč in prilagoditev bo mnogo lažja. Čim prej se lotite sprememb in vaše življenje bo v prihodnosti mnogo lažje. Saj ste prav vi tisti, ki se najbolj zavedate, da tako kot je sedaj, ne sme biti večno. Naredite prvi korak in vse bo steklo samo od sebe. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Danes boste močno poskušali doseči cilje, ki ste si jih zadali, a ob tem boste pozabili poslušati ljudi, ki so vam v preteklosti znali svetovati. Poskušajte o vsem dobro premisliti, preden se zaženete k izpolnjevanju nalog in si dovolite upoštevati tudi nasvete drugih, ki jim zaupate. Več glav več ve. Držite se tega!

Ljubezen
Težave iz prejšnjega dne bodo danes pojenjale, zato boste lahko razmišljali bolj pozitivno. Našli boste izvir pozitivne energije, ki vam bo vlivala optimizem ob tegobah vsakdanjega življenja. Če vam bo partner stal ob strani, vaju utegnejo prav trenutne težave, ki jih imata, še bolj zbližati.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Danes ne bodite preveč odkriti. Bližnji vaših predlogov ne bi sprejeli z navdušenjem, zato bi lahko bili razočarani. Počakajte na pravi trenutek, saj bodo takrat vaše ideje zelo pomembne in cenjene. Pomembno je, da se pozanimate glede napredovanja in ostanite pripravljeni na vaš doprinos.

Ljubezen
Vaše ljubezensko življenje bo danes postalo nekoliko prijaznejše. Videti boste bolj mladostni in privlačni, ker boste izžarevali lastno notranje zadovoljstvo. Dobre občutke boste delili z okolico. Vaša prerojena domišljija vam bo pokazala, da so želje, ki so se zdele zelo oddaljene, povsem blizu.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 
Želite si, da bi lažje prišli do denarja. Danes bo primeren čas, da preverite, kam odtekajo vaši denarni prilivi, saj boste nato lahko bolje razporejali svoja sredstva. To vam bo pomagalo, da se boste znebili stresa, ki ga občutite. Dodatni prilivi, ki ste jih pred kratkim prejeli, se hitro zmanjšujejo. Bolj načrtujte.

Ljubezen
Prihodnost vas kliče, a ta mesec še ne boste pripravljeni nanjo. Okoliščine vam bodo lahko preprečile doseganje ciljev, ki ste si jih zadali, a ne obupajte, saj obstajajo pozitivne stvari, zaradi katerih lahko še vedno upate na boljše. Počasi pozabite na preteklost in začnite znova. Tudi v že obstoječem razmerju. Splačalo se vam bo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno: 
Zaposleni ste z domačimi odnosi. Danes bo primeren dan, da se osredotočite na popravljanje vseh nesoglasij, ki so morda med vami in vašimi bližnjimi. Dan bo ugoden za reševanje nesporazumov, ker boste vaša mnenja lahko hitro uskladili. Vaš trud se bo izkazal z umirjenim večerom, polnim razumevanja.

Ljubezen
Čas je, da začnete razmišljati o delu, ki bo zadovoljilo vašega duha. Vse sanje, ki ste jih potiskali vase, bodo ponovno oživele. Še vedno prevečkrat zadovoljujete potrebe drugih in skrbite, da so srečni, ne mislite pa nase. Zato razložite svojemu partnerju, da se boste malce umaknili in posvetili sebi. Tudi on bo kasneje imel koristi od tega. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Imate nerealna pričakovanja, ki so razlog, da ste nesrečni. Danes boste končno dojeli, da od sebe pričakujete preveč in, da ste vendarle le človek. Tako boste ugotovili, da tudi od ljudi okoli sebe pričakujete preveč. Ta spoznanja vam bodo omogočila, da boste na življenje gledali bolj optimistično.

Ljubezen
Če mislite, da se bo vse postavilo na svoje mesto prav danes, ste se zmotili. Zato boste doživljali frustracije, saj boste še vedno trpeli pomanjkanje sredstev, potrebnih za izpolnitev vaših želja. Še vedno lahko ločite med sanjami, ki so neuresničljive in cilji, ki so realni. Zraven sebe potrebujete zrelo osebo in ne odjemalca vaše energije. Postavite partnerja na realna tla.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 
Neka mlajša oseba vas bo naučila nekaj novega o vas samih. Danes boste pripravljeni na sprejemanje zamisli drugih. Pripravljeni boste sprejeti nove predloge ter jih tudi vključiti v svoje življenje. Sproščenost vam bo olajšala stres. Odprite oči in videli boste, da imate odgovore že dolgo pred nosom.

Ljubezen
Danes se bodo ovire povečale, a novi izzivi vas bodo pripravili do tega, da boste našli nove vire, nova sredstva, ki jih doslej niste našli, za izpolnitev vaših ljubezenskih sanj. Spoznali boste veliko zanimivih oseb, ki imajo podobna stališča kot vi sami, zato boste danes kljub oviram uživali.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: 
Danes bodo vsi hoteli biti v vaši bližini. Ponavadi bi vam to prijalo,vendar boste danes imeli tudi nekaj opravil, ki jih boste želeli opraviti na samem. Zalotili se boste, kako se izmikate družbi, da bi vam uspelo opraviti naloge, ki ste si jih zadali. Toda ne obremenjujte se preveč in vzemite si nekaj časa tudi za prijetno družbo.

Ljubezen
Danes boste razmišljali in določili novo pot v vašem življenju. Morate se povezovati z drugimi in odpuščati ljudem, tako boste uspeli pozabiti na pretekle čustvene bolečine. V tem mesecu boste osredotočeni na zagotavljanje financ in virov, potrebnih za doseganje ciljev. Eden od teh bo tudi začetek življenja v dvoje. Uspelo vama bo!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Danes boste impulzivni. Imate potencial, da naredite nekaj nenadnega in nepredvidljivega, samo zaupati morate začeti vase in narediti korak naprej. Počutili se boste dobro, a primanjkovalo vam bo druženja. Ker ste zadnje čase samo delali in se niste nič družili, ste postali potrti. Zato si ne pozabite vzeti časa za zabavo. 

Ljubezen
Morda boste deležni bežne zaljubljenosti. Vendar pa to še ne bo začetek ljubezenskega razmerja, saj boste danes preveč muhasti, da bi resno zastavili razmerje. Za tiste, ki ste vezani, pa bo danes čudovit dan. Zvezde bodo naklonjene vsem parom. Tisti, ki imate partnerja, se boste prav danes čustveno zbližali z njim.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4
 
RIBI

Splošno: 
Dan bo potekal predvsem v znamenju vašega hitenja, da bi ujeli rok za dokončanje določenega dela. Dan bo za vas zelo stresen, vendar pa boste vse premagovali brez težav, saj se boste danes počutili fizično in psihično močni. Čeprav boste hiteli, bo vaše delo kakovostno opravljeno.

Ljubezen
Morda se vam bo zdelo, da ste zašli s poti, in da je sedaj čas, da se vrnete na pravo pot. Danes boste uresničili ljubezenske sanje, s katerimi boste nahranili svojo dušo. Če boste mislili trezno, vam bo vse uspelo doseči. Pustite logiko ob strani in dopustite intuiciji, da vam razkrije vašo prihodnost.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.