Magazin > Horoskop in Numerologija
10988 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 24. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Nerodne situacije in spontano delovanje se umikajo iz obzorja.

Vse boste začeli dojemati bolj resno, spuščali se boste tudi v podrobnosti, kar pa prinaša nekaj nervoze. Tistim zadevam ki vas vznemirjajo se skušajte izogniti, v nasprotnem primeru se vam nakazuje nekaj slabe volje. Odločitve, ki jih boste sprejeli, bodo imele dolgoročen predznak. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v devici se boste ukvarjali s svojimi načeli, ki jih ne boste pripravljeni pozabiti. Razčistiti bo treba, kaj je tisto, kar bi morda, želeli ali ne morali počasi opustiti.

BIK
Z luno v devici se boste z veseljem posvetili urejanju doma in počitku, ki vam bo še kako ustrezal. Vse boste želeli počistiti, pospraviti in kar je treba seveda tudi popraviti.

DVOJČKA
Tokrat boste uporabili strasten pristop, s katerim boste veliko lažje rešili vse, kar ste si zastavili pred kratkim. Naj vas ne zmotijo mlajši, ki bodo na trenutke preveč živahni z vaš okus.

RAK
Razmišljanje, v katerega vas bo potegnila luna v devici vas vodi do pomembnih spoznanj. Želeli boste spoznati, kaj je za vas pomembno in kaj vas resnično osrečuje.

LEV
Ne oklepajte se zadev, ki jih v tem trenutku niste sposobni popraviti, saj luna v devici prinaša zelo analitično naravnano energijo. Izognite se neprestanim pripombam.

DEVICA
V situaciji, ki vas utruja in vznemirja, že nekaj časa se boste zaradi lune v svojem znamenju odlično znašli. Popolnoma prepričani vase se boste odločili in naredili pomemben premik.

TEHTNICA
Če se ne boste znašli sami, prisluhnite nasvetom nekoga od starejših. Ne bojte se pokazati čustev, še posebej takrat, ko se bo na zasebnem področju veliko dogajalo.

ŠKORPIJON
Prejeli boste kritiko, ki si jo boste preveč jemali k srcu. Začnite znova in ne bodite užaljeni ob vsaki pripombi, ki vas doleti. Počakajte, saj boste kmalu psihično bolj stabilni.

STRELEC
V domačem okolju boste tokrat ostali v dvomih, a le za kratek čas, saj se vam bo v mislih porodila zanimiva ideja, kako bi lahko vsi skupaj združili prijetno s koristnim. 

KOZOROG
Prepričljiv nastop v večji družbi vam bo ponovno povrnil ugled, ki ste ga pred kratkim izgubili. Prehajate v bolj samozavestno obdobje, polno dobre volje ter ponosne drže.

VODNAR
Čeprav se boste dolgo odločali, boste kljub hladni energiji lune v devici pripravljeni narediti pomemben korak na področju čustev. Kar vas bodo vprašali, boste tudi odgovorili.

RIBI
Ne poskušajte preložiti pomembne družinske obveznosti na druge, saj se vam lahko vse skupaj sesuje. Pred vami je naporen dan, vendar se vam bo ves trud kmalu obrestoval.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.