Magazin > Horoskop in Numerologija
2944 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. februarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Najbolj vas bo notranje umirilo kreativno ustvarjanje, preko katerega se lahko pojavi tudi kakšna dobra ideja.

Prihajajo močna volja, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji. Odgovori vas bodo močno presenetili, in sicer v dvomljivo naravnani smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, vam pa bo zaradi lune v biku najbolj ustrezalo stati na mestu in uživati. Ne navdušuje vas, da se nekdo nikakor ne odloči in ne zjasni.

BIK
Skoraj vse, s čimer se boste srečali, bo precej skrivnostno in nedorečeno. Vsega ne zmorete spremljati, upoštevajte pa potrebe drugih ljudi, saj vam želijo z nasveti le pomagati.

DVOJČKA
Dan bo nekoliko nenavaden in poln situacij, ki vas bodo navdihnile. Vaša ideja ali zamisel bo uslišana, vse se bo odvijalo po načrtih, posebno na poslovnem področju. 

RAK
Ljubezen bo v senci, saj trenutno niste povsem pripravljeni na večje spremembe. V resnici ne obstaja preveč razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali le biti bolj odločni.

LEV
Razburljivo bo, saj si boste močno želeli zbližanja, druga stran pa nekako ne bo zainteresirana na poglabljanje. Imate še nekaj pomislekov, zato boste zasebno zadevo znova prestavili. 

DEVICA
Energija lune v biku bo spodbujala voljo za konkretno uresničevanje lastnih ciljev. V odnosih z domačimi se lahko pojavi nekaj zoprnih napetosti, povezanih z dediščinami.
 
TEHTNICA
V ljubezni boste storili več kot dovolj, zato vas bo razveselil občutek, da se vse pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite že dlje časa.

ŠKORPIJON
Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam. Pridobili boste veliko novic, večina od njih se vam bo zdela nepomembna. Končno imate priložnost in podporo tistih ki jih imate radi.

STRELEC
Niste čisto prepričani v svoja dejanja, kar vas naj preveč ne skrbi, saj boste imeli dovolj časa za razmislek. Več energije ter akcije lahko pričakujete proti koncu dneva, ko boste bolj navihani.

KOZOROG
Tokrat boste mnenja, da družinski člani ne bi smeli preveč pričakovati od vas. Spraševali se boste, zakaj že prej ni niste naredili koraka in se razbremenili kot sedaj.

VODNAR
Ves fokus bo pri družini in dogajanju v domačem okolju. Ne bodite presenečeni, če bodo določene naloge in situacije od vas zahtevale popolno zbranost. Polni boste navdušenja. 

RIBI
Močno presenečeni boste nad dogajanjem, ki se bo tekom dne samo še stopnjevalo. Ne obremenjujete se preveč z nerešeno s preteklostjo, uživajte raje v optimistični sedanjosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.