Magazin > Horoskop in Numerologija
5945 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. junija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Uranom lahko na vseh področjih prebudi impulzivnost.

Narobe razumljene fraze lahko povzročijo trenja v odnosih, družinske spore ali neprave odločitve. Skušajte delovati po instinktu, ker se vam bo zagotovo obrestovalo. Pomembno je, da se izražate iskreno ter da se ne ozirate na morebitne komentarje tistih, ki vam niso naklonjeni. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Zaradi energije lune v znamenju bika se boste veliko ukvarjali s čustvi. Priznajte, o čem razmišljate že dlje časa. Sprejeti boste z navdušenjem in tokrat vam bodo resnično prisluhnili.

BIK
Kljub luni v vašem znamenju boste zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči nekaj konfliktov, tudi v domačem okolju. Vse kar vas bodo prosili, vam bo odveč.

DVOJČKA
Partnerstvo lahko zaniha v večje preizkušnje. Nekdo, ki ga sicer občudujete, bo zamišljen in hladen, zato se boste raje umaknili. Stik z naravo vam nudi prave odgovore.

RAK
Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Najbolj smiselno bi bilo, da se v mislih vrnete na kakšno preteklo izkušnjo, ki vas lahko prebudi.

LEV
Z luno v biku se boste dotaknili globokega doživljanja, kar bodo opazili tudi drugi. Nekaj napetosti se lahko naniza v domačem okolju, saj se ne boste odzvali takoj, ko bo nekdo to želel.

DEVICA
Pretirano upiranje in nepričakovane spremembe vas lahko spravijo v slabo voljo, zato se skušajte zaščititi in ostanite predvsem zvesti sebi ter svojim prepričanjem.

TEHTNICA
Pripravljeni boste na druženje, spontani in razumevajoči. Ker boste tako zelo optimistični, boste tudi v neznanem okolju pripravljeni pokazati svoje ekstremne sposobnosti.

ŠKORPIJON
Če ne boste sledili družinskim predlogom, se obetajo manjši konflikti, povezani trmastim delovanjem, ki ga boste težko tolerirali. Energija lune v biku vas tokrat ne bo pomirila.

STRELEC
Spoznali boste, da čas prehitro teče. Povabite na pijačo dobrega prijatelja, ki ga že dolgo niste videli, boljše se boste počutili, poleg tega boste prišli do pomembnih informacij.

KOZOROG
S simpatično gesto boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. Dovolite si danes, ko se luna nahaja v biku za nekaj trenutkov biti ležerni.

VODNAR
Določene situacije so obtičale na mestu, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile.  Okusili boste pravi pomen iskrene ter globoke ljubezni, ki vam bo všeč.

RIBI
Razočarani boste, saj se bodo zadeve v domačem krogu razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako zelo žalostni, saj se bo vse, kar je za vas pomembno rešilo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.