Magazin > Horoskop in Numerologija
8783 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. maja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Polni boste raznih posebnih želja ter zamisli, ki jih boste želeli pretvoriti v realno obliko.

V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi ter samozavest, ki se bo stopnjevala v pozitivni smeri. Lahko prevzamete pobudo, saj boste znali poskrbeti, da se čustva prebudijo ob pravem času. Z drugimi se boste zlahka povezali, zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do vsega kar odstopa od povprečja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Zatišje bo zamenjala želja po pripadnosti sorodni duši in tihi sreči, po kateri hrepenite. Energija strelca bo dopoldne tista, ki vam bo omogočala, da spontano zaupate vase in v svoje želje.

BIK

Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki se nahaja v težavnih situacijah. Zaradi prebujene radovednosti se boste na vse pretege trudili izvrtati več informacij, vendar ne bodite preveč vsiljivi.

DVOJČKA

Previdni bodite v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani kot si lahko mislite. Samo  pogovor nikakor ne bo dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nekdo ni iskren, kar vas bo spravilo v slabo voljo.

RAK

Vsi okoli vas bodo pričakovali določen razplet, vi pa se boste težko soočali še sami s sabo. Dan bo kljub temu, da se bo dopoldne luna nahajala v strelcu napet in ne najbolj prijeten.

LEV

Najbolj se boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v strelcu ustrašili predolgega čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste za določeno zadevo nezainteresirani in slabe volje. 

DEVICA

Nikar se tokrat preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate možnosti, ki jih imate. Poiščite nove informacije, saj jih potrebujete.

TEHTNICA

Racionalen pristop ne bo najboljša izvira, še posebej dopoldne, ko se bo luna še nahajala v strelcu. Dan vam tudi na področju čustev ne bo najbolj naklonjen, zato boste malce zoprni. 

ŠKORPIJON

Pri domačih opravilih ne morete pričakovati pomoči. Najbolj težavno bo to, da nočete popustiti ter da vztrajate pri nemogočih podvigih, ki drugim niso najbolj všeč. Zvečer boste nemirni.

STRELEC

Danes boste zelo marljivi, zato boste z lahkoto opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko pričakujete zabaven in razigran večer v družbi prijateljev ali ljubljene osebe.

KOZOROG

Poskusiti sicer ni greh, vendar boste vsak morebitni poraz težko prenesli. Raje se usmerite v skrbno načrtovanje dolgoročnih ciljev, še posebej popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje.

VODNAR

Prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste kočno otresli zakoreninjenih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času uspelo rešiti, končno boste sproščeni.

RIBI

Vprašajte se, kaj je vzrok trenutnih težav in ga poskušajte odpraviti. Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tako zelo neučakani, da vam bodo težko sledili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.