Magazin > Horoskop in Numerologija
6322 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. marca 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Ljubezen bo pomembno področje, ki se mu boste sproščeno in z navdihom posvečali.

Težave lahko nastanejo le, če se nekdo ne bo strinjal z vašimi argumenti in mnenjem. Oviram ne boste dovolili, da vas ustavljajo pred pomembnimi koraki. Družinski odnosi bodo tisti, ki vam lahko prinesejo stabilnost, po kateri hrepenite. Samski, nikar ne čakajte, da vas nekdo, ki vam je zelo všeč, pokliče. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na vsak način boste želeli navezati nove stike, še posebej tisti, ki ste bolj zaprtega tipa. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo izkazalo za pravo izbiro, zato boste z veseljem uživali.

BIK
Tokrat se ne boste mogli nad ničimer pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni, posebno na sestanku, kjer se lahko dolgoročno dogovorite o pomembni zadevi, ki je za vas ugodna.

DVOJČKA
Veliko bolj kot delo vas bo z energijo lune v znamenju bika privlačilo vse, kar je povezano s stiki z ljudmi. Razmišljali boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo.

RAK
Dobro premislite, preden se boste v domačem okolju lotili nečesa zahtevnega. Počakajte, preden boste poklicali osebo iz preteklosti, saj so določene rane še vedno nezaceljene.

LEV
Umaknili se boste nekomu, ki se je v zadnjem času izkazal za nezanesljivega. Ravno zato, ker ne boste več obremenjeni, boste sposobni narediti nekaj koristnih korakov naprej.

DEVICA
Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler jim ne razložite, česa si v resnici želite. Ne bodite tako zelo črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, morda celo nekoliko bolj ugodno.

TEHTNICA
Ne ostajajte samo pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali v zvezi z zadevo v domačem okolju ukrepati. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani.

ŠKORPIJON
Na ljubezenskem področju se boste borili s čustvi, ki bodo iz trenutka v trenutek nihala. Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko razjezi. Seveda pa ne pozabite tudi nase.

STRELEC
Tudi če vas v družinskem krogu ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to, da jih poslušate in se z njimi strinjate, olajšalo njihove težavice. Vse skupaj vas bo razveselilo.

KOZOROG
Preveč razmišljate o težavah, ki ste jim pripisali v zadnjem času prevelik pomen. Osredotočite se tokrat, ker vam bo primanjkovalo energije le na tisto, glede česar že zamujate.

VODNAR
Za trenutek se na svoji poti ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, zato se nikar egoistično ne prerivajte v ospredje, saj vam lahko spodleti.

RIBI
Svojo energijo usmerite v partnerja in domače okolje, saj se boste prav tam zaradi lune v znamenju bika najboljše počutil. Vaša spontanost bo nalezljiva tudi v prijateljskem krogu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.