Magazin > Horoskop in Numerologija
7642 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 25. septembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Poskrbite, da boste s svojim premišljenim načrtovanjem poskrbeli tudi za kakšno lepšo dogodivščino.

Spoznavali boste sebe, druge in domače okolje, ki je lahko še posebej v kuhinji odličen vir navdiha. Strinjali se boste tudi z drugačnimi rešitvami, ki vas bodo najprej prestrašile, nato pa navdušile. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub luni v biku lahko storite kaj spontanega in razburljivega ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se nekako izgubili v gori obveznosti. Namenite ljubljeni osebi pozornost.

BIK
Poskusili boste rešiti stvari čim bolj razumsko, toda z luno v vašem znamenju se prebuja vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi kaj spremeniti. Pazite z besedami.

DVOJČKA
Zelo radi nastopate kot žrtev, vendar danes ni pravi dan za to. Vzemite se torej v roke in si ne delajte življenja še težjega, kot je v
resnici. V večernih urah prihaja nekaj romantičnih gest.

RAK
Z luno v biku se boste lažje sporazumeli okoli stvari, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Vsak trenutek bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili ter vam pomagali, da si povrnete svojo energijo.

LEV
Ob zanimivih priložnostih za nekaj več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej ter si na področju ljubezni zastavite višje cilje.

DEVICA
Imate dovolj energije, da se boste lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Potrudili se boste po najboljših močeh in jih zaključili v bolj ugodni smeri.

TEHTNICA
Danes boste občutili nagle spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo, kar bo zaradi lune v biku prava poslastica.

ŠKORPIJON
V ljubezni se bo pojavilo nekaj težav, saj bo precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro predelati, kot se bodo pojavljale. Imeli boste težave s prilagajanjem, vklopi se lahko tudi trma. 

STRELEC
Vse, kar vas že nekaj časa bremeni se bo uredilo, le malce bo potrebno počakati, da se situacija umiri. Nikar ne zaganjajte panike, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. 

KOZOROG
Nekoliko zoprni dogodki se bodo odvijali hitreje kot v preteklosti, zato boste težko sledili tempu. Dan, ki ga spremlja luna v biku, bo obarvan s prijetnim druženjem, ki vas bo razveseljevalo.

VODNAR
Ljubezen bo napredovala, če boste bolj pogumni ter samozavestni. Zavedajte se, da niste najslabši na tem svetu in tudi najboljši ne, a vseeno ste dovolj dobri, da se spoprimete s težavami.

RIBI
Na področju kariere boste nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. Morda ste le preutrujeni in nasičeni od zadev, ki vas v notranjosti zaradi svoje težine močno obremenjujejo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.