Magazin > Horoskop in Numerologija
6115 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 26. februarja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Ne skrivajte se za masko, odložite jo in stopite nasproti pogumnim in drznim korakom.

Ne sklepajte več kompromisov z ljudmi okrog sebe, da bi jim ustregli ali jih osrečili ne glede na to, kakšno ceno vi zato plačate in kakšno breme nosite. Naj bo dan navihan in poln dobre volje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi lune v kozorogu boste delovali drugače kot običajno. Marsikoga lahko zmotita oster nastop in hladnost, ki jo oddajate. Odprite se vsaj tistim, ob katerih čutite dobro energijo in naklonjenost.

BIK 
Ker ste zelo pošteni, vas bodo najbolj motili ljudje, ki ne povedo resnice, ampak prirejajo zadeve v svoji smeri. Pretehtajte vse razloge za in proti, šele nato se počasi odločite.

DVOJČKA 
Končno vam bo toplo pri srcu, saj se vam bo oglasil nekdo, ki mu je vajin odnos zelo pomemben. Končno se boste lahko iskreno pogovorili, tudi o nadaljevanju in vseh ostalih stvareh.

RAK 
Kljub energiji lune v kozorogu boste razpoloženi za prijetna šepetanja z ljubljeno osebo in nežnosti, ki vam bodo pisane na kožo. S strani prijatelja boste zahtevali nekaj odgovorov, ki vas bodo pomirili.

LEV 
Privoščite si več dela na sebi ter naredite z osebno rastjo bolj pogumen korak v prihodnost. Na ljubezenskem področju so zvezde na vaši strani, zato boste navihani.

DEVICA 
Premislite, preden boste nekoga spraševali o osebnih zadevah. Lahko se zgodi, da dobite veliko nepovezanih informacij, ki vas bodo samo še dodatno zmedle in potisnile v kočljivo situacijo.

TEHTNICA 
Trenutno stanje vam hitrega preskoka ne dovoljuje, saj bo najprej treba opraviti še nekaj, povezano s preteklostjo. Še vedno imate možnost, da vse skupaj obrnete v ustrezno smer.

ŠKORPIJON 
S pomočjo lune v kozorogu boste sklenili dogovor in spoznali njegove prve pozitivne posledice. Čas bo zelo primeren tudi za urejanje domačega okolja in analiziranje svojih misli.

STRELEC 
Niste dovolj pozorni, kar je za vas nekaj nenavadnega, toda očitno ne znate prepoznati prave priložnosti, kar vas lahko kasneje drago stane. Usmerite se v pogovor, po katerem hrepenite.

KOZOROG 
Kljub vplivu lune v vašem znamenju boste napeti in nezadovoljni, zato se vrtite v začaranem krogu in ne vidite prave rešitve. Popazite na svoje zdravje, saj se trenutno kopiči nekaj negativne energije.

VODNAR 
V odnosih z domačimi boste obstali na polovici poti, saj vas bodo jezili mešani občutki. Zavedate se, da morate najprej poskrbeti za svoje zadovoljstvo, šele na to bodo lahko na vrsti drugi.

RIBI 
Tokrat se lahko resnično sprostite, saj bo vse skupaj, kar je povezano z družino ali prijatelji potekalo s pridihom iskrenosti. Znali se boste odzivati na izredno ustrezen način.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.