Magazin > Horoskop in Numerologija
5897 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 26. januarja

astrologija, horoskop
Komu so zvezde naklonjene danes?

OVEN

Splošno:

Uspeli boste, a le zahvaljujoč vašim čvrstim stališčem in prepričanjem. Dobili boste tudi veliko podpore in razumevanja. Malo več časa posvetite domačim, zaradi vaših poslovnih obveznosti vas v zadnjem času le redko vidijo. Današnji dan izkoristite za druženje z osebami, ki vas pogrešajo in želijo več časa preživeti v vaši družbi. 

Ljubezen: 
V ljubezni se vam bodo odprla vsa vrata. Kjerkoli se boste pojavili, boste imeli veliko možnosti za ljubezen. Lahko da se vam bodo ravno danes uresničile skrite želje, kajti spoznali boste osebo, ki vas bo popolnoma očarala. Pazite le, da vas ljubljena oseba ne bo ujela pri lažeh in prevarah.
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Oborožiti se morate s potrpežljivostjo in vztrajnostjo, še posebej če želite stopiti v posel, na katerega že dolgo čakate. Precej boste napeti, lahko se bodo pojavile težave s srcem. Ne obremenjujete se preveč, tudi če določenih nalog ne boste uspeli opraviti v roku. Jutri bo že nov dan. Pazite na svoje zdravje in vitalnost.

Ljubezen:
Nikakor ne morete izstopiti iz začaranega kroga in čustvene zveze, v kateri se že nekaj časa vztrajno, a brezuspešno borite za ljubezen. Vi zelo dobro veste, kaj med vama ni dobro, toda partner vas vztrajno prepričuje, da je prava oseba za vas. Vzemite si čas, odločite se sami zase in ne poslušajte njegovih nasvetov. Vi najbolje veste, kako se počutite.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:

V kolikor boste na spremembe pripravljeni, se vam bodo te skoraj zagotovo zgodile. Ne obremenjujte se zaradi nepomembnih komentarjev na svoj račun, zaupajte vase in se ne ozirajte na druge. Odpirajo se vam vrata honorarnega dela, lahko boste počeli nekaj zabavnega. Nekdo si bo od vas želel sposoditi denar.

Ljubezen:
Samski boste postali bolj dostopni in razpoloženi za nove stike. Vezani boste s partnerjem končno poiskali skupni jezik in se dogovorili o nekaterih za vas zelo pomembnih zadevah. Številni pripadniki tega znaka se boste odločili za skupno življenje ali poroko, še posebej če sta v stalni zvezi že dlje kot tri leta.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK

Splošno:

Kar naenkrat vas bo na poslovnem področju vse začelo skrbeti in obremenjevati, obveznosti in naloge stojijo na mestu in nič se nikamor ne premakne. Finančna situacija je nestabilna, vi pa dobro razmislite, kam vlagate svoj denar. Poskrbite tudi za zdravje, še posebej za živce, ki bodo danes vaša šibka točka.

Ljubezen:
Zaradi vaše prenagljenosti in trme bo prihajalo do pogostih prepirov in nesoglasij s partnerjem. Nekako ne morete razumeti, zakaj vaš partner za vas nima več toliko razumevanja in potrpljenja. Počutite se, kot da ste v celi tej zgodbi vi glavni krivec za vse, kar se v vajini zvezi slabega dogaja.
 
Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno:

Zavedate se, da brez večjega truda, napora in dela ne bo večjega zaslužka. Danes se boste ukvarjali tudi z dodatnimi posli in dragimi konjički. Lotite se česa novega in svoje zamisli pretvorite v nekaj koristnega in morda dobičkonosnega. Pazite na pritisk in se bolj zdravo prehranjujte. Morda bi se lahko odpravili tudi na krajši sprehod.

Ljubezen:
Vaša čustva in ljubezni skoraj nihče ne more popolnoma jasno razumeti. Občasno se boste zaradi tega počutili, kot da ljubezni za vas ni. Morate biti malo bolj prilagodljivi, spontani in morate oddajati določene signale, če želite priti v stik z osebo, ki vam je všeč. Potrudite se in videli boste, da se vam bo obrestovalo.
 
Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:

Na vašem poslovnem področju se je pojavilo preveč težav in tudi preveč nepredvidenih situacij v zelo kratkem času. Vso to dogajanje okrog vas vam še dodatno prinaša nervozo, zato boste tudi danes vse domače obveznosti in naloge opravljali popolnoma brez volje. Možno, da se vam bo vnelo grlo, pazite se prehlada. 

Ljubezen:
Nezadovoljstvo, ki je v vas, v vaše ljubezensko življenje vnaša veliko nervoze. Možen je dramatični konec zveze oziroma velik prepir s partnerjem, toda skušajte se zadržati in se ne spuščajte v dialoge in spore. Samski boste s svojim statusom dokaj nezadovoljni, pazite, saj nekomu posvečate preveč pozornosti. Morda bi bilo pametno, da bi postali malo bolj izbirčni.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:

Sodelovanje z osebo iz tujine, ki je zelo pomembna za vaš poslovni projekt, se je začelo zelo zapletati, zaradi česar ste še dodatno zaskrbljeni in razdraženi. Ne bodo vam odgovarjali razni družabni stiki in druženje ob kavi, vaše misli bodo pri vseh nalogah, ki jih še morate opravite. Polni boste energije, le usmerite jo k nečemu koristnemu. 

Ljubezen: 
Samski ste na dobri poti, da boste spoznali sorodno dušo, na katero ste dolgo čakali. Počasi, a zanesljivo stopate v resno zgodbo, kar vam očitno odgovarja. Vsi okrog vas bodo videli, da blestite od sreče in ste zaljubljeni. Vezani boste nadaljevali po ustaljenem ritmu, zato ne pričakujte večjih sprememb.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:

Finančno stanje se bo pri vas odvijalo brez večjih težav in stresa. Danes lahko pričakujete tudi zelo pomembno rešitev, ki bo popolnoma spremenila vaše življenje na poslovnem področju. Veliko več se ukvarjajte s športom in telovadbo, Lahko se bodo pojavile težave s sklepi in mišicami. Niste v formi, kar je predvsem posledica nezdravega načina življenja. 

Ljubezen:
Kjerkoli se boste pojavili, boste plenili in izvali veliko pozornosti pri pripadnikih nasprotnega spola. Kar naenkrat bodo vsi želeli biti v vaši družbi, pa čeprav le s spogledovanjem. Toda vi trenutno ne čutite potrebe po resnejši ljubezni. Odgovarjala vam bodo površna poznanstva in stiki. Poročeni, uživajte, danes bo vaš dan.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:

Vaša finančna situacija bo stabilna. Dobili boste tudi zelo dobro ponudbo iz tujine, sprejmite jo. Več dela namreč posledično pomeni tudi večji dobiček. Zaradi nenadne spremembe vremena boste imeli pogoste glavobole. Veliko se sproščajte, meditirajte in uživajte ob dobri knjigi ali zanimivem filmu. Vzemite si večer samo zase.

Ljubezen: 
Določena oseba iz vaše bližnje okolice je že dalj časa zainteresirana za vas, vendar nikoli ni dobila priložnosti, da bi vam pokazala svoja čustva. Zato se tej osebi končno skušajte malo približati in jo spustite v svoj osebni prostor. Popolnoma nepričakovano boste stopili v avanturo, ki se bo počasi, a zagotovo prelevila v pravo, resno zvezo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3


KOZOROG

Splošno:

Delo, ki ste ga dolgo opravljali, boste danes tudi uspešno končali. Povsem nenadoma boste morda izgubili manjšo vsoto denarja. Naredili boste popoln načrt in program za začetek nekega novega posla. Edino, kar vam bo manjkalo, bo finančna podpora, a tudi to boste kmalu dobili. Odlično se boste počutili in to bo vaša motivacija za vse nadaljnje naloge.

Ljubezen:
Oseba, s katero ste nedavno stopili v zvezo, vas bo počasi začela dušiti in vaše življenje bo popolnoma obrnila na glavo. Niste navajeni živeti v okovih, zato tega tudi sedaj ne boste dovolili. Bolj vam bo odgovarjala ljubezen in pozornost nekega prijatelja kot pa ljubljene osebe. Sprostite se in vse bo v redu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:

Finančna situacija je povsem zadovoljujoča in vi se boste počasi začeli sproščati in uživati. Sedaj še ni pravi čas, da bi si dovolili kakšen luksuz, kajti pred vami je obdobje polno vzponov in padcev. Bodite bolj gotovi vase, brez tega ne bo uspeha. Večer preživite v domači, sproščeni družbi in se posvetite svojim najbližjim. Napolnili se boste s pozitivno energijo.

Ljubezen:
Poročeni pazite na obnašanje partnerja, ki bo danes zelo ljubosumen. Obstaja nevarnost ljubosumnih izpadov, ki pa bodo predvsem posledica njegovega nezaupanja v vas. Vi pa se boste vedli zelo naivno, kajti vse to vas bo bolj kot ne zabavalo. Očitno boste zbegani, ker za vas ne bo imel razumevanja. Samski boste spoznali zelo zanimivo osebo, ki vam bo zelo predana.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Razburjalo vas bo vse, kar boste danes delali in česar se boste lotili, saj boste imeli občutek, da morate vse delati ponovno od začetka. Enostavno vam nič ne bo šlo od rok, zato se umirite, globoko dihajte in določene naloge preložite za drugič. Obveznosti ne bodo nikamor pobegnile in vi boste tudi bolj zadovoljni, če se boste namesto delu posvetili družini.

Ljubezen:
V vas se bodo prebudila zelo močna čustva in potreba po ljubezni. Manjkal vam bo tisti občutek bližine, hrepeneli boste po nežnosti, toplih besedah in objemih. Vezani, če želite, da vam partner vrača topla čustva, bodite vsaj enkrat v življenju do njega malo bolj iskreni, kajti v nasprotnem primeru zveza ne bo dolgo trajala.
 
Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.