Magazin > Horoskop in Numerologija
7257 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 26. novembra 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko.

Na področju ljubezni vam bo dovolj le prijeten kompliment in že se bodo kresale iskrice sreče. Samski se skušajte naučiti uživati v svoji družbi. Spočiti in zbranih misli si lahko naredite odličen plan, ki bo vključeval tudi izboljšanje medsebojnih odnosov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj se bo zapletlo, ker ne boste delovali v stiku s svojimi čustvi. Skušajte odgovarjati jasno, ne da se sogovorniku ves čas porajajo razni dvomi o tem, kaj ste sploh želeli povedati.

BIK 
Ker boste spoznali, da kondicija ni prav zavidljiva, se boste še bolj branili telesnih naporov. Namesto da se smilite sebi, si naredite načrt in čim prej nekaj na tem področju spremenite.

DVOJČKA 
V ljubezni, kjer ste že storili preveč korakov, boste zelo nestrpni in hkrati razočarani. Opomnite se, da se zadeve ne morejo premakniti naenkrat, čez noč in bodite bolj potrpežljivi.

RAK 
Ne morete biti sami, potrebujete pravo uho, ki vas bo razumelo, zato nikar ne tičite med štirimi stenami, ampak pokličite osebo, ki vam vedno prisluhne in vas razume tudi, ko niste v najboljši koži.

LEV 
Pokažite kljub hladni energiji lune v kozorogu čustva, igrajte se z mislimi, morda se vam utrne nekaj drugačnega, bolj vznemirljivega. Sprostite se, tudi v družinskem krogu.

DEVICA 
Zadovoljni boste, ker z nekom od prijateljev razmišljata zelo podobno. V ospredju bodo stvari, o katerih želita spregovoriti in sedaj je pravi čas, da potegnete na plano tudi skrivnosti.

TEHTNICA 
Previdni bodite z osebo, ki ste jo morda zapostavili, saj vas lahko zaradi vašega ne odziva obtoži, da ste postali preračunljivi. Kritika, ki ne bo najbolj ugodna, vas vodi v razmislek.

ŠKORPIJON 
Uspešni boste in srečni, tako pri stikih s prijatelji kot tudi z nekom iz širšega družinskega kroga. Presenečenje, ki ga boste deležni, vas na prvi pogled še ne bo prevzelo.

STRELEC 
Na področju čustev se preveč zapletate v nekaj, kar bi morali že zdavnaj rešiti. Pozabite na določene zadeve, le tako se boste lažje optimistično zopet zazrli v prihodnost.

KOZOROG 
Nikar ne bodite na področju čustev preveč izbirčni in zahtevni. Ugotovitev, da nihče izmed potencialnih kandidatov ni idealen, še ni razlog, da obupate. Podarite si še nekaj časa.

VODNAR 
Ne zanašajte se preveč na mnenja drugih, še posebej če ste si z njimi že nakopali nekaj nevšečnosti. Bodite previdni, kako boste odgovorili, ko vas bodo spraševali glede denarja.

RIBI 
Ker ste se v družinskem krogu glede pomembne zadeve odločili drugače, ne boste želeli spremeniti mnenja. Če morate popraviti staro napako, se je smiselno z nekom posvetovati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.