Magazin > Horoskop in Numerologija
5846 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 26. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
To nas čaka v soboto.

OVEN
Splošno:

Danes boste razmišljali predvsem o svojem počutju. Prav je, da si privoščite oddih in da se sprostite. Napor vam še nikoli ni prinesel nič dobrega. Čas je, da se tega začnete zavedati. Posvetite se sami sebi. Z družino ali partnerjem se odpravite na oddih. Na današnji dan se boste lahko popolnoma sprostili.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje bo danes v vaše življenje vneslo novo upanje in nov navdih. Prosti čas boste preživeli s svojim najdražjim, s katerim vam zagotovo ne bo dolgčas. Predstavnice ženskega spola boste danes polne idej o tem, kam se odpraviti. Preživite čas skupaj, saj boste tako uvideli, kako srečni ste lahko v resnici. Samski se boste danes razgledovali naokoli. Odprite srce!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Globoko v sebi boste danes dobili občutek, da je čas, da v vaše življenje vnesete malce razvedrila. Danes boste zelo intelektualno usmerjeni. Zdelo se vam bo, da želite razširiti svoja miselna obzorja. Podali se boste v gledališče ali pa boste v roke vzeli dobro knjigo. Ne pozabite tega, da so v vaši bližini ljudje, ki si želijo biti ob vas. Vklopite jih v svoje dejavnosti!

Ljubezen:
Tisti, ki ste si še včeraj želeli partnerjeve naklonjenosti, boste danes želeli svoj lastni mir. Prav je, da pomislite tudi nanj. Ne bodite sebični. Včasih si vzamete čas za ljubezen le takrat, ko jo noro potrebujete. Samski boste danes zelo spogledljivi. Ujeli se boste med spogledovanjem s povsem neznano osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste čutili, da je vaše telo še šibko, toda ne glede na vse se boste podali novim aktivnostim naproti. Ne naprezajte svojega telesa po nepotrebnem. Morda se ne zavedate, kako nizka je vaša trenutna odpornost. V večernih urah lahko pričakujete obiske, ki bodo ponovno vzpostavili stik med vami in družinskimi člani. 

Ljubezen:
Vezani boste danes poležavali do poznih popoldanskih ur. Zdelo se vam bo, da vaše telo potrebuje oddih. Prav je, da si ga vzamete. Med vama s partnerjem bo posebna energija, ki je do sedaj še nista občutila. Tisti, ki niste vezani, boste z mislimi pri svoji simpatiji. Ne čudite se, če boste začutili telepatijo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2


RAK
Splošno:

Danes boste še vedno polni energije in delovne vneme. Ne boste mogli biti pri miru. V vsaki stvari boste videli nalogo ali izziv. Naberite si raje moči za naprej. Skušajte se sprostiti in odidite na krajši izlet. Stik z naravo vam bo odprl nova obzorja. V večernih urah lahko pričakujete nenapovedan obisk. Pred vami je družaben večer. 

Ljubezen:
V ljubezni boste danes rahlo odtujeni od partnerja. Včasih vas delo tako zasvoji, da se nevede oddaljite od ljubljene osebe. Oddih boste le s težavo sprejeli in zdelo se vam bo, da imate še ogromno za postoriti. Ne pozabite na partnerja, namenite mu vsaj kanček pozornosti. Tudi samski boste postavili sebe na prvo mesto. Danes ne bo pravi dan, da bi mislili na ljubezen.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste pokazali, kaj pomeni lenarjenje v pravem pomenu besede. Dopoldne boste večino časa preživeli v postelji. Razvajali se boste in se predajali počitku. Svoje telo boste tako zares spočili. V zgodnjih večernih urah boste kot novi. Poklicali boste prijatelje. Pred vami je zagotovo pester večer, v katerem se boste neizmerno zabavali. Naplešite se.

Ljubezen:
Samski boste v ljubezni danes že boljše volje. Vezani, zdelo se vam bo, da med vama s partnerjem pogrešate harmonijo. Predvsem nežnejši spol se bo danes potrudil, partnerju se boste še posebej posvetile. Moški boste še vedno malce zadržani, toda v večernih urah se boste sprostili. Predajala se bosta čarobnim trenutkom in ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Danes boste pasivni, morda bo prevladovalo celo depresivno počutje. Ne čudite se, če boste današnji dan prespali. Pogovorite se sami s seboj in prisluhnite svoji intuiciji. Nič ne bo narobe, če boste danes ostali doma, čas namenite sebi. Prijatelji vas bodo zagotovo obkrožali in poskušali navdušiti z novimi predlogi, a vas ti ne bodo ganili. Opravite pomemben klic, ki ga načrtujete že dlje časa.

Ljubezen:
V ljubezni boste danes ravnodušni. Zdelo se vam bo, da vam je vseeno, kaj se dogaja okoli vas ali z vašim partnerjem. Ne mislite le nase in ne bodite egoistični. Res je, da nimamo vedno potrpljenja za ljubezen, toda ne pozabite, da je razmerje trud. Ne jemljite ga kot samoumevnega. Samski se boste danes spomnili osebe iz preteklosti, ki vam je pomenila ogromno. Čas je, da jo končno pozabite.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 2


TEHTNICA
Splošno:

Zbudili se boste kot prerojeni. Zdelo se vam bo, kot da ste polni novega zagona. Energično razmišljanje v dopoldnevu vam bo pričaralo pester dan. Odpravili se boste po obiskih do  sorodnikov. Prav je, da prosti čas namenite osebam, ki so vam blizu. V popoldnevu boste nasmejani do ušes. Zabava vam ne bo ušla. 

Ljubezen:
Danes se boste predali partnerjevi ljubezni in bližini. Skupaj se bosta podala novim zmagam naproti. Prosti čas bosta preživela kot mlada zaljubljenca. Planeti bodo naklonjeni vajinim skupnim trenutkom. Pri tem boste spoznali, da je on vaš najboljši prijatelj. Tisti, ki ste samski, boste danes preživeli prosti čas v družbi svojih prijateljev.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Zdelo se vam bo, da nimate prave energije in da je vaša storilnost danes na nižjem nivoju, a se boste zmotili. V trenutku, ko se boste lotili obveznosti, boste videli, kako visoko raven koncentracije imate. V večernih urah lahko pričakujete prijeten klepet z znancem ali prijateljem. Spoznali boste nekaj povsem novega, očarljivega.

Ljubezen:
Ljubezensko življenje vezanih bo tudi danes prepredeno s težavami. Predstavniki moškega spola se boste navduševali nad delom in druženjem s prijatelji, medtem ko vas bo draga čakala doma. Bodite iskreni in ji zaupajte svoje načrte za danes. V nasprotnem primeru bodo med vama vzklili prepiri. Samski boste danes preobčutljivi. Samo prisluhnite svojim lastnim besedam!

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno
:
Dan bo nadvse pester. Zjutraj si odpočijte, saj boste tako svojemu telesu naredili uslugo. Nato se predajte toku in odidite na krajši izlet. Čas bo primeren za rekreacijo in šport, zato ne premišljujte dvakrat. Sprostite svoj duševni del telesa. V popoldanskih urah pričakujte ogromno pogovorov, veseljačenja in zabave v družbi najbližjih.

Ljubezen:
Danes boste v ljubezni zelo zmedeni. Zdelo se vam bo, da potrebujete dokaz čustev, ki pa vam ga partner danes ne bo dal. Preobremenjenost v odnosu povzroča odtujitev, zato se danes pogovorita o svojih občutkih in željah. Po pogovoru si bosta zagotovo bližje. Samski boste opazili, kako vas bližina določene osebe vznemirja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

Danes se boste končno malce sprostili. Nekdo bo pritisnil na vas in sicer tako, da vam bo dal nasvet, ki ga vzemite resno. Ne rinite z glavo skozi zid in ne mislite, da ste iz jekla. Delo in samo delo vas ne bo pripeljalo daleč. Spoznajte, da na svetu obstajajo še drugi užitki. Skrajni čas je, da se jim začnete predajati. Danes obiščite svoje bližnje. 

Ljubezen:
Pred vami je dan poln ljubezni. Končno se boste lahko predali svojim občutkom, malce se boste sprostili. Predstavnice nežnejšega spola boste spoznale, koliko vam v resnici pomeni partner. Začutile boste, da sta si v resnici usojena. Gradite na razmerju, le tako boste prišle daleč. Moški boste sprva še zasanjani, toda kmalu se boste zazrli v oči svoje najdražje in spoznali boste, da morate ceniti, kar imate. Samski se boste posvetili odnosom z najbližjimi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes boste odmislili delo, posvetili se boste odnosom z najbližjimi. Bodite previdni, da se ne boste zapletli v kakšen spor. Nikar ne bodite nepremišljeni. Čas je, da začnete tehtati in ocenjevati različne situacije, v katerih se znajdete. Ne ravnajte vedno nagonsko, delujte bolj premišljeno. Danes poskrbite za svoje fizično in mentalno počutje. Odpravite se na sprehod! 

Ljubezen:
Danes boste oddajali zelo pozitivno energijo. Zdelo se bo, da prekipevate od samozavesti. Partner bo navdušen nad vašim vedenjem, saj bo vajin odnos odličen. Samski boste danes polni novih idej in zamisli o tem, kako bi lahko popestrili ljubezensko življenje. Ne oklevajte več! Storite to.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Nekateri se boste danes veselo podali na delo. Res je, da včeraj niste čutili delovne vneme, zato boste morda danes prisiljeni dokončati tisto, česar včeraj niste. Ne oklevajte. Lotite se dela že v dopoldanskem času, saj vam bo tako ostalo še nekaj prostega časa. Domači bodo od vas zahtevali veliko pozornosti. Skušajte jih razumeti. Postavite se v njihovo kožo. 

Ljubezen:
Vaše ljubezensko življenje bo danes v zatonu. Čutili boste, da ste preobremenjeni in da se ne morete zares posvetiti svojemu partnerju. Predvsem nežnejši spol bo danes zelo utrujen, kar bo lahko povzročilo razdor med vama s partnerjem. Skušajte ga razumeti, tako kot on razume vas. Samski boste tako zaposleni, da o ljubezni ne boste razmišljali, vse dokler se ne boste vrnili domov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.