Magazin > Horoskop in Numerologija
11130 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 27. februarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Kaj pravijo zvezde?

OVEN 
Splošno:

Našli boste pot na zeleno vejo. Marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro in jo boste vzeli kot izziv, zato se bo tudi vaš optimizem močno povečal. Edino pri financah pa danes res ne bi smeli biti lahkomiselni.

Ljubezen:
Vezani danes pazite na besede, da si ne nakopljete nepotrebnih težav. Preden boste kaj izrekli, raje dvakrat globoko vdihnite in premislite. Tudi samskim se lahko zgodi, da vas bodo narobe razumeli. Danes bo ljubosumje v zraku, ne počnite nič takega, s čimer bi ga podpihovali.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Počakajte še nekaj časa, preden boste predstavili svoja pričakovanja. Trenutno so zelo slabe možnosti za spremembe, ki si jih želite, saj jim tudi okoliščine niso prav nič naklonjene. Spretno obračanje besed vam v tem primeru ne bi dosti pomagalo, pa še preveč bi si naložili za prihodnje dni.

Ljubezen:
Samski se danes posvetite sebi in svoji osebni rasti. Saj veste, prva oseba, ki si zasluži vašo ljubezen, ste vi. Tudi vezani boste največ vlagali v odnos tako, da se boste posvečali sebi. Jasne želje vam bodo prinesle napredek na ljubezenskem področju, meglena pričakovanja pa ne.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno
:
Prosili vas bodo za uslugo in imeli boste kar precej dela, da boste uredili vse, kar se bo v zvezi s tem spremenilo. Situacija bo takšna, da enostavno ne boste mogli odreči, vendar boste kaj hitro videli, da bo potrebnega precej prilagajanja. Vendar pa vam ne bo žal, ponosni boste lahko nase!

Ljubezen:
Vaša ljubezenska sreča danes bo opoteča. Možne so težave pri stvareh, kjer jih niste vajeni, zato bo trajalo nekaj časa, da boste našli dobre rešitve zanje. Pri vezanih je veliko odvisno od dobre in iskrene komunikacije. Pri samskih pa prav tako, s tem da vas bo nekajkrat zamikalo, da bi kar odnehali.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes vas bo spremljal občutek, da se življenje končno odvija tako, kot ste si zamislili. Načrte boste uresničevali sproti, denarja in časa vam ne bo primanjkovalo. Razposajeni boste in razigrani, kot že dolgo niste bili. Obdobje skrbi in težav je končno za vami.

Ljubezen
Vezanim se obeta izboljšanje zveze, samski pa ste pred enim ključnih obdobij, ko se prav lahko zgodi, da po njem ne boste več samski. Za oboje velja, da boste čustveno zelo odprti in dostopni. Vredno je bilo počakati ta trenutek, kajti vrata sreče se vam bodo odprla.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Kuhanje vam bo danes predstavljalo užitek in veselje, še posebej če boste kuhali za ožje družinske člane ali partnerja. Med tednom ste velikokrat prezaposleni za gospodinjska opravila, danes pa si boste vzeli več časa in boste poleg okusnega kosila še kaj spekli. Vaš partner ve, da znate v kuhinji ustvariti čarovnijo. Razveselite ga.

Ljubezen:
Vezani, v svojemu partnerju boste prepoznali tisto osebo, v katero ste se že dolgo nazaj zaljubili. Sprevideli boste, kaj vas je na njem tako privlačilo. Če ste kdaj dvomili v svojo izbiro, se boste ravno danes prepričali v svoj prav. Tudi samski boste trdni glede svoje izbire simpatije in boste naredili korak naprej.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno:

Naleteli boste na odlično priložnost, saj se boste začasno lahko malce oddaljili od vseh težav. Sprejmite jo in poskrbite za svoje telo in duha. Poskrbite za svoje počutje in se razvajajte. Vzemite si čas in razmislite tudi o možnih finančnih rešitvah. Danes pozabite na gospodinjska opravila.

Ljubezen:
Danes bodo na dan prišla stara čustva, zato boste še bolj občutljivi. Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, se o tem pogovorite s partnerjem. Videli boste, da bo razumel vaše občutke. Samski pa boste te stvari raje obdržali zase. Ni dobro, da zatirate svoje občutke, saj se ti le kopičijo v vas, kar pa slabo vpliva na vaše počutje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Odnosov danes ne boste mogli urediti in zaradi tega boste precej obremenjeni in osamljeni. Razčistite sami pri sebi, popolnosti ni in tudi popolnega prilagajanja ne! Finančno stanje boste po zaslugi vašega truda in nekaj ugodnih premikov končno lahko popravili. 

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar pa bo danes prijatelj na prvem mestu, saj vas bo potreboval. Ko boste to dolžnost opravili, se boste počutili veliko bolje. Vezani pa boste danes precej zasanjani. Postavili si boste neke visoke cilje, ki jih ne boste mogli uresničiti. A sanje so dovoljene, kajne? 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

Dobro premislite, preden boste kaj rekli, kajti bližnje osebe vas bodo danes jemale zelo resno. Imeli boste močan vpliv na ljudi okoli vas, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo spraševali za mnenje in nasvete. Svetujte samo, če boste popolnoma prepričani v svoj prav in se ne zapletajte v zadeve, ki se ne bodo nanašale neposredno na vas.

Ljubezen:
Svoja čustva boste danes zelo težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da vam partner ne zaupa več tako kot prej. Pomislite, ali niste nemara tudi sami krivi za to. Čustveno znate biti trdi kot orehova lupina, čeprav v sebi skrivate tudi sladki del. Tega se boste zavedali tudi samski.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno:

Danes je čas za spremembe, zato naj vas nikar ne bo strah v življenje priklicati vsega tistega, kar si že dolgo želite. Bodite pogumni in verjemite, da se vam bodo vaša mala tveganja bogato obrestovala. Svoje misli naravnajte na pozitivno in prav takšni bodo v tem primeru tudi vaši rezultati. 

Ljubezen:
Poskrbite, da ljubezenske obljube ne bodo ostale samo pri besedah in načrtovanih dejanjih. Kaj od povedanega se potrudite spraviti v resničnost, kajti tako boste zelo veliko pripomogli k izboljšanju vajinega odnosa. Tudi samski boste morali dokazovati, da mislite resno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Pred vami je čudovit dan, prežet z veseljem in radostjo. Polni boste navdiha, vse vam bo šlo odlično od rok. Z malo sreče se vam obeta ponudba, s katero utegnete povečati denarno stanje. Ko boste razmišljali o tem, bodite razumni in potisnite čustva na stran. 

Ljubezen:
Vaša ljubezenska predvidevanja danes bodo v glavnem napačna. To vam utegne nakopati slabo voljo popolnoma po nepotrebnem. Sploh vezanim horoskop svetuje, da bi več pozornosti namenjali komunikaciji s partnerjem, saj se bo pokazalo precej stvari, ki bi jih bilo vredno skupaj predebatirati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno:

Želeli boste spremeniti situacijo, a boste ugotovili, da vam manjka informacij. Zelo se boste potrudili, da jih boste našli. Predvsem pa je pomembno, da boste danes dobro opravili svoje vsakdanje obveznosti. Denarno področje bo zadovoljivo, ni pa čas za investicije. 

Ljubezen:
Danes se boste precej ukvarjali z nekom, ki vam je blizu, vendar pa vam ne bo zaupal, kaj se dogaja z njim. Vezanim bo to odvrnilo misli od partnerja, posledica bo lahko sumničavost in prepiri. Samski pa se boste danes bolj ukvarjali z drugimi kot sami s seboj, zato tudi večjega napredka ne bo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


RIBI
Splošno:

Danes se boste strastno postavili za svoj prav, kar bo zelo pozitivno, če pri tem ne boste pretiravali. Dobili boste priložnosti za uveljavitev svojega mnenja, izkoristite jo, vendar pri tem ne bi smeli staviti na srečo. trdni argumenti bodo najbolj gotova pot do uspeha. 

Ljubezen:
Vezani danes poskusite urediti stvari, ki vas motijo v zvezi. Vplivi bodo ugodni za zbližanje in tudi za poravnavo kakšnih starih zamer, če je to potrebno. Samski pričakujte ljubezenski preobrat. Zlahka se zgodi, da se bo dogajanje nepričakovano preusmerilo na novo osebo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.