Magazin > Horoskop in Numerologija
11847 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 27. novembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Cikel zaključevanja, ki je povezan z energijo Zadnjega krajca v znamenju device, bo za nekatere prava prebuditev, za druge pa težavna naloga.

Izberite pravo orodje, ko se boste soočali s sabo in s svojimi notranjimi vzgibi. Lahkotnosti in razigranosti na področju ljubezni niti ne pričakujte, ne hrepenite po nemogočem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prijeten čas velikih podvigov, moči prepričati nekoga, ga navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni in finančni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu. 

BIK 
Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pazite zaradi Zadnjega krajca glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo.

DVOJČKA 
Kljub luni v devici boste brezglavo tavali sem ter tja, ter razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si bolj realne cilje.

RAK 
Končno vam gre vse na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih kot tolikokrat doslej. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost. Koristna bo pomoč nekoga od domačih.

LEV 
Ob vas je tokrat oseba, ki vam je očitno naklonjena, kar vam bo dalo zadosten zagon da osebnostno napredujete. Popoldne boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja.

DEVICA 
Izvedeli boste novosti, vendar ostaja občutek, da nečesa še ne obvladate tako, kot bi želeli. Uspelo vam bo, čeprav še niste povsem prepričani, spremlja vas luna v devici.

TEHTNICA 
Na sodbe in očitke drugih se tokrat ne boste ozirali, saj boste vedeli, da ste na pravi poti, kjer vas na koncu čaka zaslužen uspeh. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev.

ŠKORPIJON 
Tokrat boste počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate odmisliti obveznosti in jih vreči čez ramo. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot običajno.

STRELEC 
Kljub luni v znamenju device se vam bo vse, česar se boste lotili, zdelo zelo enostavno. Vaše misli bodo razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa kljub vsemu pozitivni.

KOZOROG 
Bodite radodarni, saj se marsikaj počasi obrača v vašo korist. Najbolje se boste počutili v krogu vaših bližnjih in z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo in navdihujejo s prisrčnostjo.

VODNAR 
Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli s partnerjem preživeti čim več prostega časa. Na vidiku je tudi globok pogovor, ki vama prinaša še dodatno potrditev. Dišal vam bo prosti čas, zato ga boste čim bolje preživeli.

RIBI 
Zaupajte v življenje in skušajte delovanje popeljati v pravo smer. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano. Skratka, zaupajte vase!
 

 
Komentarjev 1
  • Thomas_Brown 15:23 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦