Magazin > Horoskop in Numerologija
4253 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 27. oktobra 2018

astrologija, horoskopi
Takšna bo vaša sobota.

OVEN
Splošno:

Današnji dan bo pravi za nove začetke in tega se boste zavedali, saj boste prekipevali od energije. Novi izzivi vam ne bodo predstavljali težav, kmalu lahko pričakujete finančni priliv. Stabilno finančno stanje vam bo omogočilo polnejše življenje. V večernih urah se boste zatekli k ogledu dobrega filma, morda celo k razvajanju telesa. Čaka vas miren, a družaben večer. 

Ljubezen:
Na čustvenem področju se boste danes osredotočali na fizični del ljubezni. Potrebovali boste sprostitev in partnerjevo razumevanje. Zvečer bo prišla do izraza želja po spolnosti, strasti in intimnosti. Predstavnice ženskega spola boste sprejele odločitev, ki vam bo v prihodnosti prinesla veliko sreče, moški pa boste hrepeneli po svoji dragi. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Že dopoldan boste občutili krizo. Še vedno se niste naučili, kako načrtovati odlive z bančnega računa. Skrajni čas je, da se naučite, saj se vam drugače ne piše dobro. Naslednjič načrtujte porabo sredstev vnaprej. Dan bo zelo naporen, saj ne čutite več strasti in zagnanosti, kot ste ju nekoč. Odkrijte recept za zadovoljstvo!

Ljubezen:
Čutili boste, da sta si s partnerjem bližje kot v zadnjih dneh, kar vas bo razveselilo in ponovno bo vneslo optimizem v vaše življenje. Občutljivost, ki je bila prisotna še včeraj, bo danes mimo. Nasmehnite se partnerju, saj mu boste tako povedali vse. Samske čaka v prihajajočih dneh romanca, saj boste oddajali briljantno energijo. Bodite pozorni, saj novo poznanstvo ne bo obetavno na dolgi rok. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Izpostavljeni boste pritiskom, bližnji bodo od vas zahtevali skorajda nemogoče. Čutili boste, kako vas zapuščata volja in energija. Pred vami je čas naporov in dokazovanja. Ne pozabite, da boste morali pokazati vso predanost. Brez truda in določenih odrekanj ne pričakujte uspeha. Finance: izboljšanje je še pred vami. Zdravje: danes se bo lahko pojavila nespečnost.

Ljubezen:
Samski boste danes zasanjani. Ne plavajte predolgo med oblaki, saj se realno stanje še ni dodobra oblikovalo. Pustite času čas in se zamotite z zadevami, ki vam pričarajo nasmeh. V ljubezni boste vezani čutili oddaljenost med vama s partnerjem, saj boste zanemarjali odnos zaradi dela. Pojasnite mu, da nimate izbire. Čas je, da vas podpre, zato mu zaupajte svoja pričakovanja. Pri tem ne bodite neprizanesljivi.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Planeti tudi danes ne bodo naklonjeni prijateljskim in družinskim odnosom. Prepiri so vidni tako v partnerstvu kot pri delu. Osredotočite se na obveznosti. Razum bo na vaši strani, zato se boste kljub zapletom uspešno lotevali novih izzivov. Ne pozabite na načrtovanje porabe vaših sredstev. Sprejmite trenutne finančne omejitve, saj se vam drugače ne piše dobro!

Ljubezen:
Samski boste zacveteli. Danes boste resnično kralji ljubezni. Vezani boste čutili, da ste ponovno smisel in središče partnerjevega življenja. V ljubezni vas bo razum vodil do spoštljivega odnosa, ki vam ga bo okolica zavidala. Četudi se bodo pojavili dvomi, boste vse rešili na miren način. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Še vedno ste zmedeni zaradi družinskih okoliščin. Ne glede na to, da imate veliko dela, se skušajte posvetiti tudi bližnjim. Premislite o tem, kaj morate danes nujno opraviti in se tega čim prej lotite, saj se bodo v nasprotnem primeru lahko pojavile nevšečnosti. Zaupajte vase in videli boste, kako močni ste lahko tudi v težavnem obdobju. Zdravje: utrujenost vas bo načela že v popoldnevu. 

Ljubezen:
Vezani se izogibajte razglabljanju in iskanju težav znotraj vašega partnerstva. Predvsem moški bodite previdni, saj bi lahko z nepremišljenimi besedami prizadeli boljšo polovico. Samski pazite, komu zaupate, saj boste kmalu spoznali, da nekdo ni iskren do vas. Kljub temu, da iščete ljubezen, pa čas za to ni ugoden. Previdno pri izbiri potencialnih ljubimcev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Napolnite telo z energijo, prav tako pa poskrbite tudi za veselje in dobro počutje. Danes se odločite za nov začetek. Pripravljeni boste na akcijo, ki pa je ne boste dočakali, če sami ne boste naredili nič za premik naprej. Doma bo mirno, zato se boste morda celo rahlo dolgočasili. Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Samskim bodo na pot stopile nove priložnosti v ljubezni. Ozrite se okoli sebe. V vaši bližini bo nekdo, ki vam bo obrnil življenje na glavo, če boste le dovolili. Vezanim bo čustveno področje zelo naklonjeno. Odnos, v katerem ste, bo tudi danes razgiban in pester. V večernih urah pričakujte izkaz partnerjeve naklonjenosti.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste pričeli zavedati omejitev, ki so se pojavile na poti do vašega cilja. Ne ustrašite se! Kmalu boste dobili nov zagon. Zavedajte se, da je vsak nov začetek težak. Ne obupajte. Energija in optimizem bosta danes rahlo upadla. Vztrajajte! Zdravje: znebite se živčnosti!

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujte nov val zaljubljenosti. Kljub dvomom boste prišli do pomembnega spoznanja. S partnerjem bosta obnovila močno vez, ki je bila v zadnjih dneh oslabljena. Samski pričakujte raztresenost. Zdi se, da vam nekdo že hodi po mislih. Naredite prvi korak in videli boste, da ne boste obžalovali. Kar pogumno!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Nov dan boste zajeli z veliko žlico. Čutili boste, da ste znova na konju. Vašo energijo bodo opazili tudi ostali. Kljub temu, da imate pomisleke o ustreznosti dela, se bo zdelo, kot da uživate v tem, kar počnete. Pazite na zdravje, saj se bodo lahko v večernih urah pojavile težave v sklepih in hrbtenici. Spremljajte spremembe v počutju!

Ljubezen:
Čustveno področje boste samski še vedno dojemali bolj negativno. Privoščite si družabni večer, saj boste le tako lahko deležni novih poznanstev. Ne čakajte, da bo ljubezen sama padla z neba. Običajno si usodo krojimo sami, mar ne? Zvezde bodo naklonjene predvsem vezanim, saj boste s partnerjem zgladili tiste nerešene konflikte, ki so onemogočali predanost in harmonijo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Vstali boste navdušeni, podali se boste novim dogodivščinam naproti. V službi ste se v preteklih dneh utapljali v delu, zato dvakrat vdihnite, ko boste čutili, da stres potuje skozi vaše telo. Vzemite si čas zase, pa čeprav v večernih urah, saj boste to nujno potrebovali. Ne prelagajte slabšega razpoloženja na bližnje. Zdravje: privoščite si dovolj spanca.

Ljubezen:
V ljubezni bodo vezanim zvezde danes zelo naklonjene. Težave, ki so bile nedavno nazaj del vsakdanjika, bodo mimo. Večeri bodo zato namenjeni romantičnemu preživljanju časa v dvoje. Dotik bo govoril svojo zgodbo. Samski boste morda prezaposleni, zato se danes ne boste osredotočali na čustva, čeprav so možnosti za novo zaljubljenost že pred vašim nosom.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pred vami je nov dan. Čutili boste izčrpanost in pomanjkanje energije, saj vas bo misel na delo obremenjevala. Kljub nezadovoljstvu bo vaš dan minil hitro, saj se boste zmotili z opravki. Danes lahko pričakujete pomemben klic. Veselite se novih informacij. Zdravje: bili boste oslabljeni in šibki. Premislite o fizični aktivnosti. 

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani ponovno sposobni vzpostaviti stik s partnerjem. Če bo potrebno, se mu opravičite za ravnanje v preteklem dnevu, saj veste, da ste več pozornosti namenili prijateljstvu kot druženju s partnerjem. Potrudite se, saj vam bo partner le tako oprostil. Samske čaka razburljiv dan, saj bo oseba iz preteklosti obnovila stik z vami. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Danes vas ne bo prav nič ustavilo. Uspešno boste opravili vse, kar se bo od vas pričakovalo. Pričakujte le manjši nesporazum z nekom od bližnjih. Včasih je dobro držati jezik za zobmi. Finance so sicer na slabšem nivoju, zato se zavedajte ovir. Ne zapravljajte denarja za nepomembne stvari. Počutje in vitalnost bosta na izvrstni ravni.

Ljubezen:
V ljubezni boste vezani čutili, da se na partnerja lahko zanesete v dobrem in slabem. Kljub različnemu pogledu na določeno težavo, je v vajinem razmerju vzpostavljena visoka mera tolerance, ki bo vidna prav danes. Skupna odločitev bo okrepila vajino razmerje. Samski boste preživeli večer v družbi prijateljev. Trenutno ste skeptični glede novih podvigov v ljubezni. Za vas še prihaja tisti pravi čas.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Pred vami je zelo naporen dan. Čeprav se boste zbudili dobre volje, vas bo misel na rutino ubijala. Popestrite si dan s prijetnim klepetom. Še vedno pazite na finance, saj je finančna napoved nekoliko slabša. Na zdravstvenem področju pazite na kilograme, ki se bodo začeli kopičiti. Poskrbite za pravo mero fizične aktivnosti, pa čeprav v večernih urah.

Ljubezen
Na čustvenem področju si želite sprememb in novih dogodivščin, zato boste danes vezani še vedno dvomili v to, ali je razmerje, ki ga imate, zares tisto, kar si želite. Partner ne bo vedel, kako zadovoljiti vaše želje. Postavite si prioritete. Samski boste čutili nov zagon, ki vas bo pripeljal do sprememb. Skrajni čas je, da se približate nekomu, o katerem razmišljate že dalj časa.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.