Magazin > Horoskop in Numerologija
13864 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 28. januarja 2022

astrologija Profimedia
Polni entuziazma in želje po tem, da nekdo nekaj opazi se boste z energijo Prvega krajca nenehno izpostavljali.

Prodreti boste želeli tudi v ljubezenskih odnosih, kjer se bo prepletala strast, obarvana z željo po potrditvah. Želje lahko počasi začno pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati. Treba se bo soočiti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pretirana odgovornost nikakor ni prava izbira, saj luna v biku prebuja željo po lenarjenju in uživanju. To, kar vam največ pomeni, veste sami, zato si vmešavanja ne boste dovolili.

BIK 
Ostanite v družinski situaciji, ki se lahko prevesi v konflikt mirni in nikar preveč ne poudarjajte napak, ki so bile morda storjene. Na področju čustev prehajate v ugodno obdobje.

DVOJČKA 
Ljubezen bo prebujala močno strast, romantiki se boste izognili. Sprostite se z energijo Prvega krajca, ki bo prijetno in spodbudno naravnana, kakor si globoko v sebi želite.

RAK 
Nadaljuje se nekaj, kar se vam bo posrečilo, saj boste upoštevali tudi izkušnje drugih.
Tudi v domačem okolju vas bo Prvi krajec prepričal, da je lahko, če se tako odločite vse zelo enostavno. 

LEV 
Misli bodo malce zmedene, vendar se na sodbe drugih ne boste ozirali, saj je vaš ego previsok, da bi se neprestano poniževali ter prilagajali, še posebej tistim, ki so omahljivi.

DEVICA 
Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, ki vas bodo spomnili na nekaj zanimivega. Začeli boste kovati prijetne načrte, ne pozabite opa tudi na določene obveznosti.

TEHTNICA 
Prvi krajec vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja ter premikov, ki bodo dišali po odločnem delovanju. Samski, na področju čustev vam bo uspelo, čeprav še niste povsem prepričani. 

ŠKORPIJON 
Zanimalo vas bo, kako bi čim prej občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si mejnike in skušajte biti, ko sprejmete odločitev bolj dosledni do sebe. Ljubezen bo nekoliko dvomljiva.

STRELEC 
Prihajajo zanimivi pogovori in srečanja, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.  Izvedeli boste vse, kar vas je pred kratim mučilo ter zanimalo, vendar to ne bo dovolj. Želeli si boste še več.

KOZOROG 
Končno se z energijo Prvega krajca marsikaj počasi obrača v vašo korist. Odlično se boste počutili v družinskem krogu, saj bo močno poudarjen občutek, da vas razumejo.

VODNAR 
Pravočasno poskrbite, da bo vse na svojem mestu, da se ne boste z nekom sporekli zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste vedno sami za vse.

RIBI 
Na čustvenem področju boste potrebovali več nežnosti in lepih besed, manjkalo vam bo tudi smeha. Poskrbite, da boste povedali, česa si želite, saj vam bo nekdo z veseljem ustregel.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.