Magazin > Horoskop in Numerologija
3502 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 29. aprila 2023

numerologija, astrologija Profimedia
Ne skrivajte svojih želja, raje se z njimi soočite in razmislite, kako bi jih lahko popeljali v realnost.

Vse, kar vas bo obdajalo, bo simboliziralo optimizem, ljubezen in privlačno energijo. Znali boste svetovati in se usmeriti v reševanje težav družinskih članov. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste prejeli iskren odgovor. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker boste klepetavi in samozavestni, pazite, saj boste z velikim navdušenjem pozabili, da nečesa ne bi smeli povedati naprej, zato se nikar ne predajajte raznim govoricam.

BIK 
Potrebovali boste veliko poguma, saj bodo ljudje do vas zelo zahtevni. Težave boste imeli predvsem z mlajšimi. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu.

DVOJČKA 
Na vrsti bo nekaj, kar vam prinaša zanimive informacije. Vezani dvojčki, ljubljena oseba bo zahtevala več domišljije in bližine, vam pa se bo neprestano nekam mudilo.

RAK 
Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vas bo skozi dan, ko se bo luna nahajala v znamenju leva, sproščalo. Iskren odnos vam bo pomagal, da premagate svoje omejitve. 

LEV 
V ljubezni boste bolj pogumni kot običajno, saj boste želeli ustreči svojim skritim željam ter si pridobiti kanček pozornosti. Dobra energija se bo dotikala tudi družinskega področja. 

DEVICA 
Zmotilo vas bo dejstvo, da morate nekaj spremeniti. V odnosih s sodelavci in domačimi boste zaradi notranjih občutkov, ki ne bodo najbolj pozitivno obarvani razdraženi in nezainteresirani. 

TEHTNICA 
Izogibajte se negativnim ljudem, saj se boste drugače zapletli v večje besedne nesporazume. Preveč dvomite glede osebe, ki vse, kar vaju združuje, zaznava bolj optimistično. 

ŠKORPIJON 
S situacijo, ki se odvija doma in ste vanjo močno vpleteni se boste morali čim prej direktno soočiti. Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili.

STRELEC 
Na dan prihajajo nekatere napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali, na kar vas bo nekdo opomnil. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je povezano s konkretno situacijo. 

KOZOROG 
Premostili boste slabo voljo, saj vas čaka zanimiva dilema in odločitev ne bo prav lahka, saj bo na voljo veliko različnih možnosti. Imate še veliko časa za vse, zato ne bodite nervozni. 

VODNAR 
Ne glede na to, da boste v notranjosti precej napeti, sprejmite ponudbo kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete somišljenike.

RIBI 
Znali si boste pričarati resnično sprostitev, saj boste kmalu obremenjeni z resnim delom, ki vas lahko izčrpa. Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.