Magazin > Horoskop in Numerologija
2807 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 29. junija 2019

astrologija, horoskopi
Astrološka napoved bo nekatere zelo razveselila!

OVEN
Splošno:

Doma se boste počutili, kot da so vas stisnili v kot, zato bo prišlo do sporov in prepirov. Šele ko boste z bližnjimi sprejeli dogovor, se boste pomirili. Imate vse možnosti, da lastnoročno pospešite posel in finančno stanje. Izkoristite dano priložnost in prihodki se bodo povečali. Čustveno boste izredno napeti, zato si privoščite sprostitev.

Ljubezen:
Vezani boste na zunaj delovali precej hladno, v resnici pa bo v vas kar vrelo. Zakaj skrivate prave namere in čustva? Potrudite se in naredite nekaj lepega za vašo boljšo polovico. Samski pa si danes zvečer vzemite čas za razvajanje. Pripravite si penečo kopel. Boste videli, da boste po tem kot prerojeni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Vaše ideje, ki so povezane s poslom, so uresničljive, zato ne obupajte prehitro. Če ste samozaposleni, ne iščite težav tam, kjer jih ni. Impresivni denarni dobiček bo kmalu pripomogel k vaši finančni stabilnosti, izboljšal bo stanje na bančnem računu. Odpravite se na svež zrak, razbremenite se in sprostite.

Ljubezen:
Danes vam bo kar malce primanjkovalo energije in to bo lahko prineslo nekaj nestabilnosti. Vezani zato preživite nekaj časa sami in poiščite ravnovesje. Samski pa se boste danes ozrli okoli sebe in ugotovili, da bi se morali počasi lotiti česa novega, saj vam je v vašem življenju kar malce dolgčas.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Predlog, ki ga boste danes posredovali naprej, bo sprejet, zato boste na svoja pleča sprejeli novo odgovornost. Prisluhnite občutkom in se ne zanašajte na druge. Lotite se dobičkonosnih poslov in jih širite. Čudili se boste lahko nad bogastvom in finančnimi zadevami. Ne obremenjujte se s težavami drugih, saj že pošteno načenjajo vaše zdravje.

Ljubezen:
Vezane bo danes preganjala neka situacija, ki sta jo imela s partnerjem v preteklih dneh. Nikar ne pogrevajte starih stvari, saj vama to ne bi prineslo nič dobrega. Samski pa boste danes deležni komplimentov in pohval iz vseh strani. Naj vas to ne prevzame, obnašajte se normalno, to bo ljudi še najbolj očaralo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Počasi boste premagali pomisleke in sčasoma boste začeli uživati v novih obveznostih in izzivih. Denar bo dotekal z vseh strani, kar bo izboljšalo vaš finančni status. Čeprav ste zelo obremenjeni z delom, ne smete pretiravati, sicer boste škodovali svojemu zdravju. Danes nujno poskrbite za primerno sprostitev.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, boste dan preživeli doma ob obujanju spominov na vajine začetke. Ob vašem partnerju se boste danes počutili povsem sproščeno in domače. Samski pa boste deležni nekega komentarja, ki vas bo malce prizadel. Besed ne smete jemati tako osebno. Tudi ta komentar ne bo namenjen vam osebno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Do nekoga boste danes povsem po nepotrebnem preveč zaščitniški in to vam bo tudi povedal. Napetost se prav zaradi tega še ne bo povsem polegla. Čeprav se vas bo v teh dneh polotila depresija, se vseeno prisilite in pojdite na telovadbo. Zelo dobro vam bo dela. Tako jo boste zatrli že v kali.

Ljubezen:
Upočasnite. Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, imejte v mislih, da se nič ne zgodi čez noč, zato naj se vam nikamor ne mudi. Če vam je kdo všeč, napredujte počasi. Vezani pa boste morali najti nek sporazum, kako si bosta s partnerjem razdelila obveznosti. Bolj ko se bosta potrudila, prej bosta imela čas drug za drugega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Pritoževali se boste nad rutino, ki je postala del vašega vsakdanjika. Pogrešate več vzburjenja in kmalu ga lahko tudi pričakujete. V zadnjem času se je finančna situacija močno izboljšala, zato bo tudi danes na vašem obrazu nasmeh, saj si boste lahko privoščili razvajanje. Popoldan mislite nase in na zasluženi počitek, saj ste precej izčrpani.

Ljubezen:
Danes se vas ljudje kar ne bodo mogli naveličati, saj boste odlično razpoloženi. Tisti, ki ste že v razmerju, boste imeli le nekaj težav z razumevanjem partnerjevega smisla za humor. Prosite, naj vam razloži šale. Samski pa se lotite športnih aktivnosti, saj se boste tako še najlažje sprostili. Kasneje pa si le privoščite nekaj razvajanja s čokolado.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste počutili veliko bolje kot v preteklih dneh, občutili boste svobodo. Vzrok za to bo med drugim tudi zaključek nekega projekta, ki vam je v zadnjem času povzročal težave. Kmalu vas bo prijetno presenetila tudi finančna spodbuda, ki vas bo še dodatno motivirala. Osredotočite se na svoje telo, morda bi lahko razmislili tudi o dieti.

Ljubezen:
Vezani ne bodite preveč grobi s partnerjem med pogovorom, ki ga bosta imela. Naj tudi on pride do besede in izrazi svoje mnenje, vi pa ga le poslušajte. Samski pa boste danes dobili zeleno luč za podvige na ljubezenskem področju, zato le v akcijo. Bolj jasno kot boste pokazali svojo naklonjenost, več možnosti bo, da se bo simpatija odzvala.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste prijetno presenečeni nad pozitivnimi stvarmi, ki se bodo dogajale. Izredno boste sproščeni, kar bo presenetilo tudi vaše bližnje. Pripravite se na spremembe, sprejmite jih z odprtimi rokami, saj bodo poskrbele za napredek v vašem življenju. Vaše zdravje in počutje bosta danes odlična.

Ljubezen:
Danes bosta oba s partnerjem želela prevzeti dogajanje v svoje roke, kar bo privedlo do nesporazumov. Ni čudno, da se ne moreta odločiti, kaj in kako, če pa vedno vsak sili v svojo smer. Uskladita se že enkrat. Samski pa se danes pozanimajte o osebi, ki vam je všeč. Vendar počakajte še kakšen dan, preden boste naredili prvi korak.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Nasprotujoče si informacije vas bodo danes zmedle. Nikar ne iščite nasvetov na različnih koncih, zaupajte le svoji presoji. Poskušajte nadzorovati prekomerno zapravljanje in raje varčujte. Popoldansko posedanje doma vam bo bolj škodilo kot koristilo. Pojdite na kakšen sprehod ali izlet in bodite aktivni.

Ljubezen:
Samski bodite danes pozorni na spremembe, ki se bodo pojavile v vašem življenju, bliža se vam namreč nekaj zanimivega na področju čustev. Le če boste pozorni, boste to zaznali. Vezani pa imejte v mislih, da partnerju veliko pomeni, če mu priznate, da ima prav, saj želi, da ste ponosni nanj. Danes mu dajte to vedeti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Neka sprememba bo danes več kot dobrodošla, vendar bo zahtevala tudi nekaj prilagajanja. To pa vam ne bo prav po godu. Danes vam bodo finančne zadeve lahko povzročile nekaj težav, a se kljub temu ne bojte večjih izdatkov. Morda se bo pojavila alergija, zato jo poskusite zatreti že v kali. Uživajte tudi več vitamina C.

Ljubezen:
Vezani boste danes morali pokazati nekaj razumevanja. Vi ste sicer močna oseba, zato ne boste razumeli, zakaj se bo danes vaš partner tako opiral na vas. Nudite mu podporo. Samski pa imejte v mislih, da ste si zmenek sposobni najti sami, zato ne pristanite na zmenek na slepo, ker se iz tega ne bi izcimilo nič dobrega.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

V domačem okolju bo danes nadvse zanimivo, saj vas čaka izredno zanimiv pogovor z nekom od bližnjih, čigar energija vam zelo ustreza. Vajina vizija bo realna, izvedljiva in konstruktivna. Uresničita jo! Danes se poskusite tudi spočiti in naspati, zato pojdite v posteljo malce bolj zgodaj kot običajno.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, boste danes imeli nekaj težav z odločanjem. S partnerjem se namreč nikakor ne bosta mogla uskladiti. Eden od vaju bo moral malce popustiti. Samski pa se boste danes posebno dobro ujeli z nekim prijateljem, ki je prav tako samski. Ugotovili boste, da imate s to osebo veliko več skupnega, kot ste mislili.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Nasprotovanje vas danes ne bi pripeljalo do želenega cilja, zato bi bilo najbolje, da bi sprejeli mnenje družinskih članov. Ne rinite z glavo skozi zid. Nepričakovano napredovanje in denarni dobiček sta bila prijetna poživitev in motivirani boste za kosanje z največjimi izzivi. Na zdravstvenem področju posebnih težav ne bo, zato uživajte v življenju.

Ljubezen:
Danes se boste precej obremenjevali s tem, kaj si drugi mislijo o vas. Vezani se raje obrnite na partnerja, naj vam bo pomembno le mnenje vaše boljše polovice. Samski pa delajte tako, kot vam bo narekovalo srce. Znala vas bo presenetiti neka oseba, ki se vam že dolgo časa ni javila. Malce razmislite, kako se boste odzvali na sporočilo.
 
Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.