Magazin > Horoskop in Numerologija
10325 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 3. aprila 2021

astrologija, napoved Profimedia
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno:

Dobra hrana bo danes že skoraj polovica vašega dobrega počutja. Ne bo vas težko spraviti v dobro voljo in prav nič ne boste malenkostni. Če se boste lotili kuhanja, boste v njem še prav posebno uživali, pa tudi vaše kosilo utegne biti prava kulinarična mojstrovina. Dodajte še kozarec dobrega vina in dan bo popoln!

Ljubezen:
Na čustveni ravni se boste brez težav povezali z ljubljeno osebo ali simpatijo. Sicer glede določenih stvari ne boste pripravljeni popuščati, vendar vam po drugi strani ne bo toliko do tega, da bi se spuščali v prepire ali se lotili kakšnih večjih ljubezenskih sprememb.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


BIK
Splošno:

Danes boste dobili odlično priložnost, saj se boste začasno lahko malce oddaljili od vseh težav. Sprejmite jo in poskrbite za svoje telo in duha. Poskrbite za svoje zdravje in se razvajajte. Vzemite si čas in razmislite tudi o možnih finančnih rešitvah. Danes pozabite na gospodinjska opravila.

Ljubezen:
Samski se zavedate, da je ljubezen pomembna, vendar pa bo danes na prvem mestu nekaj drugega. Vezani pa boste precej zasanjani. Postavili si boste neke visoke cilje, ki jih ne boste mogli uresničiti in niti ni nujno, da vam bo res do tega. A sanje so dovoljene, kajne? 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Ovira ali neke vrste prepreka se utegne danes pojaviti na področju odnosov, kar vam bo vzelo precej dragocene energije. Težave boste imeli tako z vzpostavljanjem odnosov kot tudi s samo komunikacijo, vendar nikar ne skrbite. Danes se raje posvetite bolj praktičnim opravilom.

Ljubezen:
Svoja čustva boste težko izpovedali in pokazali, saj se vam zdi, da nimate več takšnega zaupanja kot nekoč. Ne za samske ne za vezane to še ni rdeča luč za ljubezensko področje. Ne zganjajte panike in počakajte, kaj vam bo prineslo naslednjih nekaj dni.
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Za dobre odločitve boste potrebovali več informacij. Zamislili ste si spremembo, ki ni tako enostavna. Danes bo dober dan, da se pozanimate o tem. Znali boste kritično ovrednotiti informacije in jih povezovati tako, da bodo kar najbolj uporabne, ko boste zavihali rokave.

Ljubezen:
Ljubezensko vprašanje, ki vas muči zadnje čase, bo tudi danes ostalo neodgovorjeno. Vsekakor boste ugotovili, da po direktni poti ne boste dobili želenih odgovorov. Vendar pa vam tudi užaljena tišina ne bo prinesla pravega rezultata, zato boste morali do dokončne razjasnitve pač še malo počakati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Zablesteli boste in marsikatero težavo, ki vam je v prejšnjih dneh kratila spanec, boste občutili kot kratkotrajno oviro in jo boste vzeli kot izziv. Pokažite nekaj občutljivosti pri vaših finančnih transakcijah. Varčnost je trenutno še kako priporočljiva.

Ljubezen:
Vezani danes poskusite nekaj novega. S partnerjem sprejmita izziv, ki vaju bo zbližal, pa naj bo to igranje družabne igrice ali pa strasten večer v dvoje. Samski pa danes lahko pričakujete preobrat na področju ljubezni. Razmislite o možnostih, ki se vam odpirajo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


DEVICA
Splošno:

Pred vami je čudovit dan, prežet z veseljem in radostjo. Polni boste navdiha, vse vam bo šlo odlično od rok. Z malo sreče se vam obeta ponudba, s katero utegnete povečati denarno stanje. Ko boste razmišljali o tem, bodite razumni in potisnite čustva na stran.

Ljubezen
Vajin odnos se bo zelo izboljšal in to boste tudi občutili, saj vam bo partner začel posvečati več pozornosti in časa. Ponovno se bosta skupaj smejala in uživala. Tudi samski boste danes doživeli prijetno presenečenje, na katerega ste že dolgo potihem upali.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste strastno postavili za svoj prav, kar bo zelo pozitivno, če pri tem ne boste pretiravali. Dobili boste priložnosti za uveljavitev svojega mnenja, izkoristite jo. Ne tvegajte pa tam, kjer veste, da vas ne cenijo. 

Ljubezen:
Vezani danes pazite na besede, zna vam namreč uiti kakšna nesramna. Preden boste kaj izrekli, raje dvakrat globoko vdihnite in premislite. Enako velja za tiste, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice. Vaše govorne sposobnosti danes ne bodo na vrhuncu, bolje se boste izražali s pisano besedo. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Če ste se pri svojih današnjih načrtih zanašali na tehnologijo ali na kakšno napravo, računajte na začetne zaplete. Nikakor se ne lotevajte stvari tik pred zdajci, ampak si raje vzemite dovolj časa. Naglica vam ne bo ustrezala, razen tega pa imate pred seboj zelo prijeten dan.

Ljubezen:
Vsakdo, ob katerem se boste počutili posebne, bo danes za vas več kot zaželena družba. Pri vezanih naj bi bil to partner. Če vas bo danes dolgočasil ali odbijal, je to resen znak, da vaša zveza potrebuje popravilo. Samski pa se ne boste počutili obvezane ničemur, zato boste tem bolj sproščeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:
Ne bo vam čisto vseeno, ker ne boste mogli biti popolnoma iskreni, vendar trenutno druge možnosti ne vidite. Danes se boste lahko prepričali, da je dobra taktika že pol uspeha. Poiščite pravo možnost in se dobro razgibajte. To vam bo dalo nove energije.

Ljubezen:
Samski se danes posvetite nedokončani čustveni zadevi iz preteklosti. Boste videli, kako dobro se boste počutili, ko boste končno zaprli to poglavje. Vezane pa bo mučila neka govorica, ki bo krožila naokoli. Ni videti, da bi se že danes dokopali do resnice.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Prijaznost se vam bo dobro obrestovala, tudi če se boste včasih vprašali, če niste vendarle preveč razsipni z njo. A danes je dan, ki vam bo obilno povrnil vso pozitivno energijo, ki jo boste namenili drugim. Tudi vaše zadovoljstvo bo tem večje, kolikor srečnejši bodo ljudje okoli vas.

Ljubezen:
Danes vas bo mučil občutek, da se preveč trudite okrog svojega partnerja, ki pa vam premalo vrača. Poskušajte se pogovoriti. Če se ne bo izšlo po pričakovanjih, danes nikakor ne vrzite puške v koruzo. Tudi samski boste imeli nekaj težav, ko boste poskušali narediti korak naprej.
 
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Začutili boste pritok nove sveže energije, ki jo v tem trenutku močno potrebujete. Prišla bo ravno ob pravem času, zato nikar ne skrbite. Uspešno boste opravili vse tisto, kar vas skrbi. Na zasebnem področju se danes pazite povečane mere sebičnosti. 

Ljubezen:
Morda bo danes veliko drugih stvari, a čas, ki ga boste imeli vezani le zase in za partnerja, bo čudovit. Samski pa boste tem bolj zadovoljni, kolikor bolje se vam bo posrečilo izbrati pravo priložnost za tisto, kar želite narediti. Z besedami boste zelo spretni tudi pri izražanju čustev.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6


RIBI
Splošno:

Osamljeni boste in pretakali boste krokodilje solze ter se spraševali, zakaj se vam je nekaj zgodilo. V veliko uteho vam bo danes ustvarjalno delo. Nemirni duh vas bo gnal v nove razsežnosti. Spet boste prevzeli vajeti, se umirili in se resno posvetili vsakdanjim obveznostim. Za vas ne bo več ovir.

Ljubezen:
Na čustvenem področju se boste oprijeli trhlega upanja, vendar je to največ, kar v tem trenutku lahko naredite. Kljub vsemu skušajte ostati kar se da realni, da razočaranje ne bo preveliko. Čakajo vas novi izzivi. Danes se bo nekaj že začelo odpirati, vendar zaenkrat še ne hitite.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.