Magazin > Horoskop in Numerologija
9395 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 3. decembra 2022

astrologija Profimedia
Nikar ne poskušajte podcenjevati svoje inteligence, saj lahko z njeno pomočjo pridete do številnih modrih spoznanj.

Notranje dileme se umikajo, zato čim prej poiščete pot, ki vas vodi k svetlobi. Morda bo trajalo nekaj časa, da boste razumeli svoje misli in prepoznali namene drugih, vendar vam bo vse skupaj delovalo zelo zabavno. Usmerjeni boste v prihodnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne glede na navidezno radovednost boste ostali tokrat vseeno precej navezani na stare navade. S tem ko ne boste preveč razpoloženi za novosti, boste marsikoga presenetili. 

BIK
Ne rinite v domačem okolju z glavo skozi zid, tudi če vas luna v ovnu zvabi k hitrim in drznim korakom. Pazite v odnosih z osebo, ki vedno vse razume na svoj način. 

DVOJČKA
Čutili boste, da bi si za globoke pogovore v družinskem okolju morali izbrati drug dan. Ker boste bolj napeti kot sicer, bi lahko izpostavili nekaj, kar bi lahko vodilo v konflikte.

RAK
Ker vas bo marsikaj motilo, ne boste vedeli, kam se obrniti. Začnite pri stvareh, ki ste jih odlašali in zadevajo pomembno domače vprašanje. Odgovore boste pridobili hitreje, kot predvidevate.

LEV
Na pomemben podvig ste se sicer pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste brali med vrsticami. Ne bodite prezahtevni, saj bi vas lahko čisto napačno ocenili.

DEVICA
Z opazovanjem prihajate do spoznanja, da pomemben dogodek iz preteklosti še zdaleč ni pozabljen. S svojimi najbližjimi se boste prepirali zaradi nepomembnih malenkosti. 

TEHTNICA
Če boste imeli občutek, da se vam v določeni situaciji godi krivica, se boste pripravljeni upreti z vsemi močmi da dokažete nasprotno. Koristilo bi vam, da se v prostem času malo razgibate.
 
ŠKORPIJON
Z luno v ovnu skušajte biti v odnosih iskreni in neposredni. Vse se bo zavrtelo v pravo smer, ker si vsi skupaj želite nekaj podobnega. Na koncu se boste z lahkoto uskladili. 

STRELEC
Novosti, o katerih govorijo prijatelji, vas ne navdušujejo preveč, ker se prepogosto ponavlja nekaj precej zapletenega. Čakali boste na prvi korak ljubljene osebe ali simpatije, vendar tokrat neuspešno.

KOZOROG
Neprekosljivi boste, še posebej tam, kjer se vsi drugi spretno izmikajo. Z luno v ovnu boste veliko lažje predstavili in uporabili svoje neverjetne spretnosti ter lastnosti.

VODNAR
Kljub prodorni energiji luna v ovnu boste bolj hladni, raje se boste držali mesta v ozadju. Izbira bo v tem trenutku prava, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha niti dolgoročnega zadovoljstva. 

RIBI
V zraku bodo z luno v ovnu poleg pogumnih tudi napete energije, zato premislite, preden boste nekomu od bližnjih postavljali pogoje. Prav tako ostanite previdni glede zdravja. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.