Magazin > Horoskop in Numerologija
3503 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 3. junija 2023

astrologija Profimedia
Poudarjali boste resnične potrebe.

Na instinktivni ravni boste morda čutili, da morate voditi druge. Prebuja se želja po novih stvareh in drugačnem delovanju. Brez nekoga, s katerim bi delili svoje misli, se boste počutili prazno. Ker bo težnja po tem, da je vse usklajeno tako močna, boste nagnjeni k prilagajanju in popuščanju. Če ste običajno pragmatični ali cinični, boste morda ugotovili, da želite biti bolj optimistični. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v strelcu boste želeli delovati v popolni simbiozi s sorodno dušo. Zaradi vznemirjenja boste spregledali nekaj, kar je za nekoga od družinskih članov zelo pomembno.

BIK 
Notranja toplina ter umirjenost, ki jo izžarevate, bo pravi balzam za tiste, ki v odnosih iščejo zanesljivost in varnost. Spremembe v domačem okolju, ki jih že dlje časa načrtujete, se bodo zgodile same po sebi.

DVOJČKA 
Želeli si boste občutiti vso popolnost življenja in narediti velik požirek iz čaše svobode. Na trenutke se vam bo zazdelo, da vas nekdo preveč kritično opazuje, vendar vas to ne bo ustavilo.

RAK 
V družbi, ki vam je pisana na kožo  boste s prijetno energijo lune v strelcu zasijali in se znašli v središču pozornosti. Še posebej s strani nasprotnega spola, kar bo močno dvignilo vaš zaspan ego.

LEV 
Srečni in zadovoljni se boste razveselili dobrega dogovora ali manjšega nakupa. Ne prehitevajte pa v čustvenih zadevah, saj nasprotna stran vse skupaj doživlja popolnoma drugače.

DEVICA 
Nekdo, ki ste ga nekako izključevali iz svojega vsakdana zopet postaja zelo zanimiv. Notranje boste trdni, močni in samozadostni, zato vam nikakor ne bo težko narediti prvega koraka.


TEHTNICA 
Z energijo lune v strelcu boste spet dobre volje in s polno žlico boste, kjerkoli se boste pojavili zajemali življenje. Dobro bi bilo, če bi počistili tudi z dvomi v zvezi z osebo, ki je v bistvu do vas iskrena.

ŠKORPIJON 
S spretno uporabo natančnega in discipliniranega načrtovanja bodo cilji visoko leteči, dolgoročni, optimistični in dosegljivi. Spoznavanje novih ljudi prinaša nove energije in prebuja dober občutek.

STRELEC 
Prepustite se optimističnemu vrtincu energije v vašem znamenju in uživajte v vznemirljivih dogodkih, ki vas čakajo za vogalom. Najboljše se boste razumeli s tistimi, ki delujejo povsem spontano.

KOZOROG 
Zaželeli si boste veliko kavo in zvrhano mero sočutja, potem bo vse v najlepšem redu. Dobro poznate sami sebe ter svoje zahteve, zato veslajte naprej, tokrat vas nihče ne bo mogel ustaviti. 

VODNAR 
Ker ne sodite med najbolj romantične posameznike, boste pretrdo stali na realnih tleh. Nekdo vas bo vztrajno prepričeval, da je včasih zelo mikavno prekoračiti meje razumskega. 

RIBI 
Omejitev ne boste prenesli, saj vas bo luna v strelcu usmerjala da se podate v neznano in da raziskujete vse, kar se vam ponuja. Obeta se vam prijeten, zabaven in pozitiven dan, ki se bo za vas zaključil pozno v noč.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.