Magazin > Horoskop in Numerologija
9861 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 30. decembra 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Motivirale vas bodo plodne odločitve, prebudila se bo želja po tem, da vas pohvalijo ter spoznajo vaše zamisli.

V vseh stvareh, tudi tistih bolj kompliciranih boste znali ustvariti veselo vzdušje ter prebuditi zadovoljstvo. Čustveno področje bo s spontano energijo navdihnilo tako vezane, kot tudi samske. Veliko boste bolj odprti za vse nadčutne dražljaje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Niste še pripravljeni odgovoriti osebi, ki od vas pričakuje določene usluge. Marsikaj se je spremenilo, zato to tudi razložite, da se ne bodo po nepotrebnem kopičili razni nesporazumi. 

BIK 
Nekaj informacij bo krožilo in tudi govorice o vas vam utegnejo priti na uho, kar vas bo razžalostilo. Bodite z energijo lune v levu bolj samozavestni in glejte, da se ne ujamete v razne neresničnosti.

DVOJČKA
Nekaj napetosti se lahko prebudi v domačem krogu, ker bo vsak samozavestno zagovarjal svoje stališče. Na zoprno vprašanje boste odgovorili, vendar zelo dvoumno. 

RAK 
Najbolj moteče za vas, ki boste polni energije za akcijo, bo, da vsi le govorijo, a ne storijo ničesar, da bi se zadeve na področju družine, v katere ste vsi vključeni premaknile. 

LEV 
Razpoloženi boste za družabne igre in druženja, potrebujete le nekoga, ki bo imel čas, da se vam pridruži. V zadnjem hipu se boste odločili, kako naj bi ravnali v situaciji, ki je nejasna in za vas nova.

DEVICA 
Priznali si boste, da ste pred kratkim pretiravali, zdaj pa ste se z vsem skupaj pripravljeni soočiti. Poiskali si boste in tudi našli priložnost, da se izborite za svoje pravice. 

TEHTNICA 
Prisluhnite sebi, svojim potrebam, željam, in si dovolite, da energija, ki jo prebuja luna v znamenju leva, sproščeno usmerja misli in delovanje. Nikar ne imejte slabe vesti, če se boste odločili za počitek.

ŠKORPIJON
Nekomu bi radi razložili svoje mnenje glede pomembne odločitve, vendar ga očitno še ne morete prepričati. Morda si nista tako zelo podobna, kot ste bili še pred kratkim prepričani.

STRELEC 
Bolj sočutni boste, veliko boste razmišljali in govorili o tem, da je treba nekaj spremeniti. Ne bo dobro preveč hiteti, pomembno bo, da postavite trdne temelje in da prisluhnete sebi. 

KOZOROG 
V družinskem okolju se boste z energijo lune v znamenju leva izkazali, posebno če popravljate nekaj napak, ki so povezane z odnosi v preteklosti. Nikar ne drezajte preveč v nekaj temnega.

VODNAR 
Zadnje dni preveč čakate in upate, da se bodo sporne zadeve kar same razpletle, kar se verjetno ne bo zgodilo. Zvečer lahko končno razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam veliko pomeni.

RIBI 
Prijatelji vas bodo bodrili na vsakem koraku, zato vam nikakor ne bo dolgčas. Določena srečanja se lahko spontano razvijejo v zanimivo zabavo, saj luna v levu prinaša sproščenost. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.