Magazin > Horoskop in Numerologija
7483 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 30. maja 2020

astrologija, horoskopi
Kaj nas čaka v soboto?

OVEN
Splošno: 

Ne smete se obremenjevati s težavami drugih ljudi. Pazite na to, da prijatelji ne bodo postali odvisni od vaših nasvetov, saj jim boste v tem primeru morali biti na voljo vedno, ko bodo to želeli. Pazite in postavite mejo pravi čas, saj vas bodo drugače povsem izčrpali. Danes dajte prednost svojim težavam. Tudi vaša situacija ni popolna, mar ne?

Ljubezen
Samski boste danes točno vedeli, kaj morate povedati in kateri osebi morate to povedati. Če ne bi bili tako naravni in spontani, bi mogoče še kdo mislil, da ste vse to vnaprej načrtovali. Vsekakor znate uživati v pravi družbi in ob tem se počutite enkratno. Vezani pričakujte umirjen večer v objemu partnerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 
Pričeli boste razmišljati o tem, kam bi se lahko odpravili. Načeloma ste raje doma, toda v vas se bo prebudila želja po potovanju. Živi se samo enkrat, zato izkoristite to potrebo in preverite možnosti. Oddih bi vam dobro del. Odpočili bi si od vsakodnevnih obveznosti, na delovno mesto pa bi se vrnili polni energije. Premislite!

Ljubezen
Samski se zavedajte svoje očarljivosti in privlačnosti. Pojdite v družbo, uživajte in ponudila se vam bo priložnost za prijetno romanco. Vezani boste premišljevali o tem, kaj bi lahko bil naslednji korak v vašem razmerju. Selitev, poroka, družina? Vsekakor to niso teme, o katerih bi lahko odločali sami. Pogovorite se s partnerjem in določita skupne cilje za prihodnost.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Na življenjski poti je do sedaj vse potekalo tekoče, saj ste se dobro soočali s preizkušnjami. Danes pa lahko pričakujete manjše težave, ki vam bodo vzele veliko energije. Obenem lahko pričakujete, da boste zmedeni. Vsaka situacija prinese nova spoznanja, zato skušajte tudi iz te izkušnje izvleči najboljše.

Ljubezen
Če boste sedaj hiteli, bi lahko to pozneje obžalovali. S partnerjem sta trenutno v razmerju, v katerem uživata. Ampak premislite, ali je to vse, kar imate od tega razmerja. Ste mogoče vanj skočili prehitro? Imata skupne cilje in vrednote? Samski se danes prepustite toku dogajanja in zagotovo se vam obeta zanimiv dan.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

RAK
Splošno: 

Danes lahko pričakujete spremembe ne glede na to, ali si to želite ali ne. Sprva nad njimi ne boste navdušeni, toda skušajte se z njimi soočiti. Če razmišljate o zamenjavi zaposlitve ali ste tik pred tem, je čas, da teh težav ne zanemarjate več. Rezultat vas bo prijetno presenetil. V popoldanskem času vas čaka srečanje z osebo, ki je že dolgo niste videli. 

Ljubezen
Ste naredili nekaj romantičnega, kar vsekakor ni v vaši navadi? Mogoče je čas, da vam to preide v navado, saj ste tudi sami opazili, da je vaše dejanje obrodili sadove. S to osebo boste vsekakor neizmerno uživali, a nikar ne prehitevajte. Tudi za vezane bo današnji dan na področju ljubezni pozitiven.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Ključ do uspeha bo premagovanje ovir, ki se bodo danes pojavile na vaše poti. Toda za vas nobena ovira ne bo nepremagljiva. Zato ne skrbite, zagotovo boste uspešni. Pazite na počutje, saj se bo pozno popoldne pojavil glavobol kot posledica pomanjkanja tekočine, na katero boste tekom dneva pozabili. 

Ljubezen
Samski danes odprite srce. Že dolgo se niste iskreno pogovorili s kakšno osebo. Večino težav tako zadržite zase, kar vas dodatno obremenjuje. Premislite, kdo je tista oseba, ki bi ji lahko zaupali. Vezani boste dan preživeli povsem običajno, vaši načrti s partnerjem pa bodo po vsej verjetnosti padli v vodo. Ne obremenjujte se s tem, enostavno jih prestavite na kakšen drugi dan.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Ste oseba, ki sicer okoli sebe potrebuje prijatelje, toda poleg tega prav tako potrebujete čas zase. Takšen dan bo danes, saj boste večer namenili samo sebi. Izkoristili ga boste za fizično aktivnost ali nego telesa. Vsekakor se boste počutili bolje in tudi raven samozavesti bo danes na zelo visokem nivoju. Premislite, kaj potrebujete za lastno zadovoljstvo.

Ljubezen
Vezani boste danes spoznali, da morate narediti korak naprej. Pri tem pa se morate zavedati, da partner tega koraka morda ne bo pripravljen narediti z vami. Ne obotavljajte se. Če bo potrebno, naredite ta korak sami. Prepričani ste lahko, da bo to korak v pravo smer. Tudi samski izkoristite dan za spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

Z vsakim novim dnevom se pojavijo nove priložnosti in tako bo tudi danes. Odprite oči, saj bodo drugače spolzele mimo vas. Pozabite na preteklost, osredotočite se na sedanjost in načrte za prihodnost. Iz preteklih dogodkov pa se skušajte kaj naučiti. Danes bo pravi dan za tvegane korake, naj vas tega ne bo strah.

Ljubezen
Danes bo idealen čas za romanco. Osredotočite se in z vsemi svojimi čari napadite tisto osebo, ki vam je všeč. Pristopite do nje in nikar se preveč ne obremenjujte s tem, kaj boste povedali. Bodite spontani. Vse skupaj se bo lahko za vas izteklo zelo dobro. Tudi vezanim malce več poguma danes ne bo škodovalo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste povsem izčrpani in zdelo se vam bo, da se vaše počutje še poslabšuje. Premislite o tem, ali se dejansko počutite slabo ali gre samo za pomanjkanje energije. Svoje počutje usmerjamo z mislimi, zato razmišljajte pozitivno in videli boste, da bo slabo počutje minilo. Poskrbite za vitamine, zdravo prehrano in dovolj tekočine, s čimer boste telo spravili v boljše stanje. 

Ljubezen
Samskim se obeta novo romantično srečanje. Naredite prvi korak in imeli boste veliko možnosti za vzpostavitev pogovora, ki si ga že dolgo želite. Vsekakor pa prej dobro premislite, kaj točne želite. V akcijo se podajte samozavestno, ravnajte po občutku in zaupajte svoji intuiciji.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno: 

Usoda vas v tem obdobju postavlja pred preizkušnje, toda ne jemljite je tako, kot da vam nasprotuje. Če boste videli svoje življenje kot nasprotnika, bo to tudi zares postalo. Danes je pred vami boj. Ne obupajte prehitro! Bitka je tista, ki nas vodi skozi življenje. V sebi poiščite mir in pozitivnost. 

Ljubezen
Vezani boste danes v objemu partnerja uživali kot že dolgo ne. Razčistila sta nerešena vprašanja, postavila skupne cilje in sedaj lahko sproščeno uživata. Samski boste presenečeni sami nad seboj. Pristopili boste k osebi, ki bo takoj pokazala zanimanje. Vsekakor jo boste želeli videti še kdaj. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 2


KOZOROG
Splošno: 

Delate prehitro in preveč, zato pozabljate na svoje počutje. To bi vam lahko za daljše obdobje prineslo težave in posledično nestorilnost, saj bi lahko v naslednjih dneh obležali v postelji. Previdno! Skušajte poiskati pravo razmerje med obremenjenostjo in fizičnim počutjem. Postavite počutje na prvo mesto. Danes poskrbite za pravo sprostitev!

Ljubezen
Dan bo enkraten, da presenetite vašega partnerja. Odpeljite ga na romantično večerjo ali ogled kakšne komedije. Pokažite mu, koliko vam pomeni. V zameno pa boste dobili še mnogo več kot samo ljubezen. Uživala bosta v vsakem trenutku, zaradi česar se bo vajina veza še bolj poglobila.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno: 

Začeli se boste zavedati, da vas stvar, ki vas je včasih bogatila in vam je dajala občutek samozadovoljstva, sedaj omejuje. Izgubili ste stik sami s seboj, zato je čas, da premislite o tem, kaj vas pravzaprav osrečuje. Temu namenite več časa. Nekdo vas potrebuje, zato odprite oči! Pazite na finance.

Ljubezen
Vezani lahko danes pričakujete nezadovoljstvo prijateljev. Vaša poteza, da ste enostavno pozabili nanje, ko ste spoznali partnerja, je bila seveda napačna. Zato si danes vzemite čas zanje. Prijatelji so tisti, ki nam stojijo ob strani takrat, ko to najbolj potrebujemo. Tudi samski bodite pozorni, da ob novi osebi ne boste pozabili na prijatelje.

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Danes boste morali biti močni in vztrajni. Čakajo vas preizkušnje, ki vas bodo obogatile. Ne smete se smiliti sami sebi, pa saj za to niti ne boste imeli časa. Naj vas danes žene naprej želja po boljši prihodnosti. Slej ko prej se bo ambicioznost odražala v premikih naprej in sicer predvsem na finančnem področju. 

Ljubezen
Nihče vam ne more pomagati pri strtemu srcu. Danes naredite korak naprej in ponovno zaživite življenje. Vsako zlomljeno srce potrebuje čas, da se zaceli. Vsekakor pa vas bo izkušnja obogatila za novo spoznanje in nov začetek bo zato veliko lažji. Vezani boste danes pozabili na obljube, ki ste jih dali partnerju. Opravičite se. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.