Magazin > Horoskop in Numerologija
3869 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 31. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu bodo danes namenjene zvezde?

OVEN

Splošno: 

Danes se boste prepustili pristnim čustvom in inspiraciji. Če se boste vsaj malo potrudili, boste lahko naredili pozitiven vtis na okolico. Neki dogodki na začetku dneva bodo sicer prinesli slabo voljo ali celo jezo, vendar boste hitro umirili razgrete strasti. Kljub vsemu ne boste naredili ničesar, kar bi kasneje obžalovali.

Ljubezen: 
Samski danes ne pričakujte kakšnega romantičnega srečanja. Spogledovali se boste z mislijo, da bi obnovili neko staro ljubezen. A morate vedeti, da stvari iz preteklosti ni pametno pogrevati. Vezani pa boste uživali v partnerjevem objemu. Pred vama je nadvse umirjen dan, brez večjih posebnosti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Počutili se boste ujete in potisnjene v kot. Ne pozabite na svobodno voljo. Kadarkoli lahko prekinite zadeve, ki vam niso po godu. Ne pustite, da bi vas drugi prisilili v nekaj. Ste v obdobju, ko je čas pravi za zaključke. Znebite se stvari, ki jih v življenju ne potrebujete več ali vas samo ovirajo. Ko boste temu naredili konec, bo počutje naravnost fantastično.

Ljubezen: 
Dan bo za vezane nadvse ugoden, saj vam bo prinesel pozitivne rezultate na več področjih. Popoldan boste imeli celo nekaj koristi od svojega razmerja. Samskim pa se obeta odlična priložnost, morda boste spoznali celo sanjskega partnerja. To priložnost boste morali zgrabiti z obema rokama, da ne bo šla mimo vas.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno: 

Danes bo možno prehodno nezadovoljstvo. Dan boste začeli povsem običajno, a se boste po dolgem poležavanju le odpravili ven med ljudi. Srečali boste neko osebo, ki bo v vaše srce ponovno vnesla toplino in nežnost. Prav zaradi tega pa bo vaše razpoloženje zvečer že veliko boljše.

Ljubezen: 
Samski boste danes razočarani, ker se vaši ljubezenski načrti ne odvijajo v želeno smer. V drugem delu dneva se boste že lahko prepustili dogajanju. Tudi če ne poteka vedno vse po načrtih, se lahko pozitivno izteče. Vezani pa danes v svoje ljubezensko življenje vrnite nekaj romantike.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK

Splošno: 

Poskusite danes najti več spodbudnih in lepih besed, nasmehnite se in podarite komu kompliment. Dobro bi bilo, da bi se malo sprostili. Privoščite si nekaj novega, saj se zadnje čase gibljete po enih in istih starih vzorcih! Ne dovolite si, da bi vas nesoglasja na čustvenem področju spravila v slabo voljo.

Ljubezen: 
Vezani lahko pričakujete večje spremembe v odnosu z najdražjim. Občutili boste željo po nadziranju odnosa, a vas bo partner še v pravem času zaustavil. Samski pa ne bodite preveč agresivni, saj bi tako situacijo, v kateri ste se znašli, le še poslabšali. Premislite, na koga se lahko zanesete.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Poskusite poslušati svoj notranji glas in upoštevati svojo intuicijo. Predvsem pa pazite, da ne boste storili napačne poteze in tvegali česa, kar vam veliko pomeni. Določenim ljudem boste končno postavili meje. S tem se boste osvobodili bremen in vdihnili zrak svobode. Nekdo bo očaran nad vami.

Ljubezen: 
Samski se boste danes zabavali ob gledanju, kako se drugi odzivajo na vaša mnenja in določene poglede na ljubezen. Zgrabite novo priložnost, ki se vam bo ponudila. Vezani boste dan začeli popolnoma vsakdanje, a boste še pred večerom spoznali, da so pred vami trenutki vznemirljivih sprememb. Ne ustrašite se jih!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Delovali boste spontano. To vas bo popeljalo do manjšega uspeha, saj boste znali dobro izkoristiti priložnosti, ki se vam bodo ponudile čez dan. Prilagodljivi boste in pozorni na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Nekdo vas bo skušal speljati s prave poti. Ne nasedite obetajočim besedam.

Ljubezen: 
Vezani boste danes popolnoma brez vsakega razloga ljubosumni. Želeli si boste dolgih pogovorov s partnerjem, vendar si za vas ne bo vzel časa, kar bo vaše dvome še povečalo. Samske pa čaka nadvse lep dan, a le če boste neki osebi priznali svoja občutja. V nasprotnem bodo ta začela delovati proti vam.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

Danes bo pri vas prisoten občutek, da se vaše želje na poslovnem področju ne bodo nikoli uresničile. A zagotovo ne bo tako, samo malo morate počakati na obdobje, ki vam bo bolj naklonjeno, pa boste dosegli zadane cilje. Danes res nič ne bo potekalo po načrtu, a že jutri boste začutili novo moč in energijo. 

Ljubezen: 
Težave v partnerstvu premagajte s pomočjo optimizma, edino tako jih boste lahko rešili. Verjemite, da se bodo stvari prej ali slej postavile nazaj na svoje mesto in s partnerjem bosta spet imela priložnost zaživeti v harmoniji. Sledite ciljem, pa četudi se vam v tem trenutku še vedno zdijo nemogoči. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 

Danes boste zelo zaposleni, a vas bo vseskozi vodila motivacija. Dobro veste, da boste za dodatno delo bogato nagrajeni, zato boste dali vse od sebe. Ne sprijaznite pa se prehitro z neko ponudbo, ki vam jo bodo dali, saj ozadja še ne poznate. Pogovorite se z neko osebo, ki ji zaupate. 

Ljubezen: 
Samski boste danes spoznali nekoga, zaradi katerega se vam bodo šibila kolena in zaradi katerega iz sebe ne boste spravili niti ene besede. Pomislite na svojo najbolj izrazito lastnost – neposrednost. Vezani boste dan preživeli povsem običajno, zvečer pa bo lahko med vami in partnerjem prišlo tudi do prepira.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Vaše počutje bo danes malce slabše kot prejšnje dni. Dobro bi bilo, da bi si za reševanje zadev najprej vzeli čas za razmislek in šele nato še čas za samo reševanje. Tako bi vse lažje rešili. Previdni bodite, saj vam dan ne bo preveč naklonjen. Danes ne sprejemajte odločitev, raje počakajte na jutri.

Ljubezen: 
Vezani boste na prvo mesto postavili svoje razmerje, ki bo za vas postalo tudi vir podpore. Če ste že dolgo v razmerju, bo lahko prišlo celo do govora o poroki. Tudi za samske bo dan odličen. Primeren bo za ljubezen, zato se vam bo obrestovalo, če jo boste postavili na prvo mesto. Prepustite se užitkom.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno: 

Danes boste žalostno spoznali, da vaša služba od vas zahteva več, kot pa ste zmožni dati. Domači razumejo, zakaj morate več pozornosti namenjati delu, zato ne imejte slabe vesti, se jim pa zvečer kljub utrujenosti skušajte posvetiti. Od neke osebe veliko pričakujete in ne bo vas razočarala, samo ne prehitevajte dogodkov.

Ljubezen: 
V ljubezensko življenje vezanih bosta danes vstopila nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes raje ne sprejemajte velikih odločitev. Že proti večeru boste občutili novo zadovoljstvo. Če niste vezani, se pripravite na novo ljubezensko romanco oziroma na novo poznanstvo.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno: 

Danes boste ves čas preskakovali z ene teme na drugo in tako boste zamudili marsikatero priložnost, da bi se česa naučili od drugih in jih razumeli. Danes bo vaša živahnost bolj slabost kot prednost, zato bodite previdni in vsaj občasno pustite, da bodo tudi drugi povedali svoje do konca. Zahtevni boste do sebe in do drugih.

Ljubezen: 
Vezani boste dan začeli dobro, a vas bo neka malenkost tekom dneva vrgla iz tira. Sprememba iz dobre v slabo voljo bo pretirano nagla. Samski pa boste danes prav prijetno presenečeni. Ko boste enkrat sprejeli dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste lažje upravljali s svojim ljubezenskim življenjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 

Pred vami je pomemben dan, ki vam bo lahko prinesel veliko spremembo. Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo morda vsebovala kanček tveganja. Vse skupaj pa vam bo prineslo dolgoročno korist. Ves dan boste borbeni in tekmovalni, kar bo še dodatno vplivalo na končni cilj. A vseeno si nekje postavite meje.

Ljubezen: 
Vezane bo danes lahko doletel manjši ljubezenski šok, saj bodo neke besede vašega partnerja popolnoma neutemeljene, prav tako neka dejanja. Nikar ne začnite analizirati ljubezenskega življenja, stvari se bodo same postavile nazaj na svoja mesta. Samski boste spremembe občutili kot oviranje pri lastnih prizadevanjih.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.