Magazin > Horoskop in Numerologija
10624 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 4. decembra 2021

astrologija, horoskop
Če se boste počutili razdražljivo, nestrpno ali nemirno, je to signal, da se morate umakniti stresu ter energiji Sončevega mrka in se poskusiti sprostiti.

Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste ravnali neracionalno. V kolikor se ne boste sposobni notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj koristnega, kot npr. generalno čiščenje stanovanja. V kolikor pa boste ležerni, bo dovolj več trenutkov s hišnimi ljubljenčki. (Vir: Horoskopi.si) 

OVEN 
Od vas se zahteva, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave v zasebne odnose. Z malo potrpljenja in sposobnostjo dati sebe na prvo mesto boste nepremagljivi.

BIK 
Nihče vas ne more povsem očarati, nekako ste zadržani, vztrajate pri svojih odločitvah. Tekom dne se boste skušali priklopiti na bolj optimistično delovanje, prisoten bo tudi kanček humorja.

DVOJČKA 
Počasi se daleč pride, čeprav zaradi Sončevega mrka ne boste preveč prepričani o tem. V določeni situaciji boste ostali brez besed. Morda se preprosto ne bi radi izpostavljali.

RAK 
Ob sebi si boste želeli nekoga, ki vam bo izkazal nekaj pozornosti. Za nekaj bolj  konkretnega se boste odločili šele proti večeru. Energija mrka vas vodi v pesimizem.

LEV
Razjezili vas bodo tisti, ki imajo vedno pripravljen odgovor za vsakogar. Preveč ste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij ter zadihali spontanost.

DEVICA 
Energija Sončevega mrka bo spodbujala intenzivnost, bojevitost in spremembe po katerih že dlje časa hrepenite. V odnosih se boste skušali usmeriti k iskrenemu delovanju.

TEHTNICA 
Radi bi se podali v akcijo, toda zaradi vpliva Sončevega mrka se morate prilagoditi in popustiti tam, kjer si tega niti malo ne želite narediti. Na koncu boste zadovoljni z odločitvijo.

ŠKORPIJON
Dočakali boste prijeten klic, veliko si bosta povedala, vse bo potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez pretiranega načrtovanja kaj bi še morali narediti.

STRELEC
Danes, ko bo luna v vašem znamenju, boste upoštevali le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop, ki ga bo tokrat potrebno spremeniti. Razmislite tudi o bolj resnih stvareh.

KOZOROG
Ob sproščenem delovanju v družinskem krogu se boste počutili odlično. Naklonjene vam osebe, ki so čustvene in spontane. Pričakujte novosti v povezavi s pomembno zadevo.

VODNAR
Dogajalo se bo predvsem na področju ljubezni. Nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v dvomljivih čustvenih zapletih in težavah. 

RIBI
Energija Sončevega mrka vam ne bo najbolj naklonjena, zato pazite, da se zelo obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi ter svojim željam.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.