Magazin > Horoskop in Numerologija
4340 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 4. junija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
V kolikor si boste dovolili, lahko energija, ki vas bo obdajala, izzove pozitivne občutke, veselje, navdušenje in prebudi samozavest.

Sedaj prihaja odlična priložnost, da na lahkoten način zgladite morebitne spore in nesporazume, ter pridobite odgovore na pomembna vprašanja. Izpostavljeno bo hrepenenje po pomembni vlogi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami in zamislimi, o katerih boste še dolgo premlevali. Morda se lahko odnos počasi tudi poglobi. Začnite zaupati, da si zaslužite le najboljše.

BIK 
Z luno v levu lahko pričakujete boljše okoliščine in bolj donosne predloge. Vsekakor pa se posvetite tudi ljubezni in spolnosti, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost. 

DVOJČKA
Z energijo lune v ognjenem znamenju se lahko podate v iskrene pogovore brez cmoka v grlu. V odločilnem trenutku bi lahko izpostavili tudi nekaj, kar je za vaš okus že dolgo moteče.

RAK
Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo odprla pomembna vprašanja. Situacija bo zaradi nezaupanja in neodločnosti nekoliko naporna, zato bo treba vklopiti razum.

LEV 
Nasmiha se vam uspeh, zato se ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami. Za težjo zadevo, ki jo od vas pričakujejo, potrebujete manj časa kot običajno, zato ne odlašajte.

DEVICA
Če boste iz kočljive situacije pobegnili, se bodo sporne zadeve samo še poslabšale. Raje ostanite prisotni ter dokončajte igro, saj bi se v nasprotnem primeru vse skupaj še bolj zakompliciralo.

TEHTNICA 
Skrbi vas pomembna zadeva. Lažje se boste odločili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu. V družinski situaciji boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev zelo težka.

ŠKORPIJON
Kljub ugodni luni v levu bo dan precej stresen, saj vas bo doletel presežek dela. Končajte najnujnejše, nato se proti večeru usmerite v bolj prijetne in razigrane dogodivščine.

STRELEC
Vedno bolj vam bo jasno, da nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja. Postavlja se vam vprašanje, ali ste resnično pripravljeni na korenite spremembe.

KOZOROG
Moti vas, ker nekdo manipulira z vami, kar vam ne bo niti malo všeč. Vznemirjale vas bodo tudi finance, kjer boste morali delovati zelo premišljeno. Počakajte na pravi trenutek!

VODNAR
Čeprav boste z energijo lune v levu strastno zagovarjali svoja stališča, boste morali popustiti in se umakniti. Prišli boste do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva.

RIBI 
Privoščite si počitek v naravi, ki vas bo usmeril v to,  kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev. Dajte prednost iskrenim prijateljem, ki vam bodo pomagali do nasmeška na vašem obrazu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.