Magazin > Horoskop in Numerologija
4062 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 4. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno:

Imate občutek, da zadnje čase stagnirate? Imate občutek, da se vaše življenje ne premakne nikamor? Kar se bo zgodilo danes, bo verjetno vse to spremenilo. Nenavaden skupinski dogodek vas bo spravil v stik z ljudmi, ki so odprti za novosti. Spodbujajoč pogovor vas bo lahko preusmeril proti priložnostim, ki se jih ne zavedate.

Ljubezen:
Čas bo enkraten za socialne aktivnosti in za stike s prijatelji. Obstajal bo prijateljski, sodelujoč in skladen ton. Izogibajte se težkim pogovorom in ne osredotočajte se na težke zadeve. Enostavno delite prijeten čas z nekom, ki vam nekaj pomeni, kar bo v skladu z vašimi občutki.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Danes boste navdihnjeni. Občutek bo lep, a ne boste točno prepričani, kako ga izkoristiti. Lahko se bo predstavil kot duhovni preboj, umetnostni navdih, povečano razumevanje drugih ali vse skupaj. Ne zavrnite nobene možnosti ali priložnosti, pa naj bo zdela še tako nezaslišana.

Ljubezen:
Preplavila vas bo nežnost, še posebej močna pa bo ljubezen do družine ali otrok. Svojim ljubljenim boste želeli pokazati, kako zelo ste jim privrženi in kako zelo jih cenite. Vaša razmerja bodo v tem času interaktivna. Ne ustrašite se pokazati vaših čustev, vse se vam bo povrnilo v dvakratni meri.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Imeli boste priložnost spoznati nove ljudi, na zanimivem področju, morda iz oddaljenih dežel. Vaše pogovorne sposobnosti bodo dobre. Ne boste samo vi uživali v družbi vseh, ampak bodo tudi oni v vaši. Zanimive ideje in uporabne informacije vam bodo dale misliti. Sprehodite se in si zbistrite glavo.

Ljubezen:
Dobre občutke jemljete kot samoumevne, zato boste šli s poti, da jih boste začeli ceniti. Pozitivni elementi naj bodo male stvari v življenju, namenite jim malo več pozornosti v tem času. Nekdo vas bo zelo cenil zaradi tega, tudi če tega ne boste opazili. Vsekakor sledite svoji intuiciji.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Raziskovati boste pričeli čisto nova področja, čeprav bo to samo začasno. Vas trud bo privabil pozornost tistih, ki jim ni vseeno in sčasoma bo to vodilo do napredovanja v življenju. Sprejmite novosti. Ne bojte se nadaljevati z raziskovanjem teh virov. Nadaljujte z dobrim delom.

Ljubezen:
Verjetno boste pričeli z novim razmerjem. Drzno prevzemite pobudo za prvi korak pri osebi, ki jo želite. Do osebe pristopite direktno, njemu ali njej bo to všeč. Če ne boste prevzeli tveganja, pa ne boste nikoli vedeli. Bodite nežni in prizanesljivi do sebe in do osebe, ki vam je ukradla srce. Sledite svoji želji.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Strastno srečanje z ljubezenskim partnerjem bo lahko utrdilo vez med vama, kar bo lahko povzročilo, da bosta začela razmišljati o zavezi in celo poroki. V zraku bo romantična meglica. Če boste prijatelju povedali preveč naenkrat, bo to lahko imelo nasprotni učinek od želenega.

Ljubezen:
Prijateljstva in ljubezenska razmerja vam bodo dala energijo, saj boste vzburjeni, topli in tudi odgovorni. Za vas ne bo dovolj, če se boste počutili ljubljene, resnično se boste želeli izraziti in duševno pokazati. Prišla bo priložnost za novo romanco ali prijateljstvo, kar se bo za vas dobro obrnilo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Se počutite manj vredne od ostalih? Če ja, potem boste danes nenadno pridobili novo moč. Morda vas bo celo zamikalo, da bi začeli z močnim telovadnim programom. Dajte in pričnite, a pazite na tempo in ne poskušajte nadomestiti izgubljenega časa prehitro. Morate se počasi vpeljati v stvari. Pričnite s hojo ali jogo.

Ljubezen:
Če ima vaše ljubezensko življenje majhne luknje, bo današnji dan idealen, da naredite nekaj za izboljšanje. Za tiste v romantičnem razmerju bo čas pravi, da naredite nekaj neobičajnega. Uredite romantično srečanje na nenavadnem mestu. Če boste malo skrivnostni, vas bo to naredilo zelo privlačne za vašega partnerja. Samski se posvetite socializaciji.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Ljubezen in romantika nista le del vašega življenja, sta vaše celotno življenje. Če ste samski, si bo razburljiv potencialni partner povsem opomogel. Če ste trenutno v razmerju, bodo določeni dogodki ustvarili močno vez med vama, za katero bosta mislila, da bo tajala večno. Pomislite, kaj je vodilo do teh čustev in to poskušajte obdržati.

Ljubezen:
To bo najbolj idealen čas, da se odpravite na kratke počitnice ali prijeten izlet, pa čeprav samo v vaših mislih, če ne bo šlo drugače. Preberite kakšno knjigo ali si poglejte film. Ustvarili boste pozitivne povezave z drugimi in lahko boste spoznali novega romantičnega partnerja, morda bosta celo delila fantazije.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Ali je vaša hiša videti, kot da bi jo zadel vihar? Vaša čista narava vas bo gnala, da jo boste počistili. Ko boste hodili skozi nered, ne bodi presenečeni, če boste odkrili stvari, za katere ste mislili, da ste jih izgubili. Ko boste končali, boste ugotovili, da je prostor lep. Tudi kaj dobrega bo prišlo iz tega kaosa. Bolje se boste počutili kot prej v neredu.

Ljubezen:
Danes bodo vaši občutki mešani. Če jih boste poskušali rešiti verbalno, boste vložili več truda, kot bo vse skupaj vredno na koncu. Vse skupaj bo lahko nezadovoljivo. Če se boste znašli na napačnem koncu pri sporu s partnerjem, poskušajte zakrpati stvari najbolje kot boste lahko, okoliščine pa naj poskrbijo za ostalo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Dobili boste zanimiv klic ali spletno sporočilo od prijatelja, ki bo imel za vas nekaj enkratnih novic. Ljubezen, romantika in uspeh bodo v ospredju, komunikacija vas bo popeljala v pravo smer. Pogovori vam bodo prinesli navdih in vaše misli bodo pospešeno delovale. Ideje dobro izkoristite.

Ljubezen:
Čustva in predsodki iz preteklosti bodo prišli na dan v interakciji z drugimi in ne boste preveč objektivni. Čas bo enkraten, da spregovorite in razjasnite ozračje. Znebite se vseh zamer, ki jih imate že nekaj časa. Osebne teme bodo osrednja stvar pogovorov. Spominjanje in sanjanje podnevi bo zelo verjetno.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Skupina se bo srečala v vašem domu, morda prijatelji, ki so vpleteni v umetnost, meditacijo ali duhovne študije. Ta skupina je zaprta, najverjetneje s skupnimi interesi. Večer bo bil intelektualno stimulativen in čustveno prijeten. Kar se bo zgodilo danes, bo lahko neke vrste zdravilno, ali za vas ali za koga drugega.

Ljubezen:
V razmerju bo lahko prišlo do nepričakovanih sprememb. Že dlje čutite potrebo po svobodnem duhu in neodvisnosti, kar vas dela bolj sebične, neodvisne in nepripravljene na tolerantnost. Upirali se boste tudi drugim ljudem, ki so dominantni in nepošteni v odnosih do drugih ljudi.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:
Čas bo idealen za spoznanja. Čakajo vas neverjetne priložnost za nove povezave, izmenjava informacij in učenje skozi srečanje. Na spletno pošto, telefonske klice in pogovore boste danes malce pozabili, posvetili se boste odnosom. Delujte spontano in po občutku, poslušajte intuicijo.

Ljubezen:
Komunikacija bo vključevala romanco, kar bo prišlo nepričakovano. Dobili boste ljubezensko sporočilo od romantičnega partnerja ali pa boste slišali, da se bo nekdo od prijateljev poročil. Lahko da boste prebrali ljubezensko pesem ali romantično novelo, morda boste celo sami kaj napisali. Nekdo bo izrazil privrženost do vas. Ne bodite presenečeni, zaslužite si.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Dobili boste priložnost za povečanje dohodka s sodelovanjem v umetnostnem projektu. Prevzeli boste kreativni del ali pa boste projekt reklamirali. Karkoli že bo, verjetno boste med procesom sklenili novo prijateljstvo. Če ste samski, poglejte okoli, saj bi lahko nekdo od vaših prijateljev postal vaš potencialni ljubezenski partner.

Ljubezen:
V tem času se boste morali paziti, da ne boste preveč agresivni, da ne boste preveč direktni, da ne boste vsiljevali lastne volje drugim. Morali se boste kontrolirati in dominanca bo verjetno kmalu prišla nazaj, kar vas bo pustilo osamljenega. Poskusite se izogibati temu, drugi vas bodo z veseljem izzivali in dražili.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.