Magazin > Horoskop in Numerologija
3988 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 5. decembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
Biki, bodite prijazni.

OVEN
Splošno:

Razmišljali boste o tem, da ste lahko končno sproščeni in mirni, saj je glavna preizkušnja na delovnem mestu za vami, prav tako pa se končuje obdobje nesoglasij in prepirov z bližnjimi. Danes se boste osredotočili na ljudi, ki so vam blizu. Želeli se boste ukvarjati z njimi in jim pokazati, koliko vam pomenijo. V popoldanskem času pričakujte prijetne pogovore.

Ljubezen:
Vezani boste danes preživeli dan v družbi svojega partnerja. Pred vami je dan, ko se bosta lahko veliko pogovarjala in kovala skupne načrte. Vsekakor vama ne bo dolgčas, prav tako pa bosta v družbi drug drugega zelo uživala. Samski boste prejeli sporočilo, ki vas bo razveselilo. Ponovno premislite, ali zares želite ostati samski. Vsakdo si zasluži priložnost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Trudite se zase in bodite prijazni, toda pazite, koliko tujih bremen si nalagate. Zelo dovzetni boste v smislu sočutja in pomoči drugim, vendar tudi precej naivni. Stiske drugih ljudi vam bodo prišle do srca, zato boste pripravljeni postati njihov glas in pomagati po svojih močeh. Vendarle pa bi bilo danes bolje, da ne ravnate nepremišljeno.

Ljubezen:
Vezani bodite pazljivi. Res je, da vas ovira preteklost in da niste bili srečni, toda ne skrbite. Pred vami je nova priložnost, zato jo zagrabite z nasmeškom na obrazu. Samski, naj vas preteklost ne ovira več. Čas je, da pogumno stopite na novo pot. Ne izmikajte se edinstveni možnosti, ki vam lahko prinese nepopisno srečo. Premislite.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Morda boste prehitro pritrdili v nekaj, le nekaj trenutkov pozneje pa boste celotno situacijo že močno obžalovali. V celoti sprejmite dejstva in se ne obremenjujte, saj se bo konec koncev morda izteklo čisto drugače. Če boste ohranili pozitiven pristop, se nimate česa bati.

Ljubezen:
Na zasebnem področju boste v nekem odnosu pokazali precejšnjo mero ljubosumja, zaradi česar je možen prepir. Priznajte svoje napake in jih čim prej odpravite. Večer bo namenjen druženju z bližnjimi. Prisluhnite jim, saj jih do sedaj niste dovolj pozorno poslušali.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

V komunikaciji lahko pričakujete motnje, še posebno, če ste odvisni od drugih oseb. Pričakovali boste odgovore, ki jih ne bo, zato boste tudi vi zamujali s končnim rezultatom. Zaščitite svoj hrbet in raziščite, kje pravzaprav tiči težava, saj jo bo le tako moč odpraviti. Zdravje: izpostavljeni boste pritiskom, zato se bo lahko pojavil glavobol. Poskrbite za svoj telo. 

Ljubezen
V ljubezni boste priča nenavadnim ciklom. Čeprav ste srečni, boste vezani čutili, da se s partnerjem premikata nazaj in naprej. Danes se bosta razumela odlično, medtem ko bo jutrišnji dan poln prepirov. Čas je, da stabilizirata svoje razmerje in uredita strasti znotraj njega. Poiščite pravi način, zagotovo pa se morate danes izogibati sporom. Poskusite!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


LEV
Splošno:

Začutite svojo notranjo moč. Ste mogočna oseba, ki v sebi skriva vse odgovore, le prisluhnite srcu in bodite to, kar ste! Ne dovolite, da kdorkoli posega v vaše življenje in vam govori, kako bi morali živeti in se odzivati na dogajanje. Nehajte z iskanjem ljubezni zunaj vas in jo raje poiščite v sebi.

Ljubezen:
Povrnite izgubljeno iskro nazaj v vajin odnos. Vzemite si več časa samo za vaju in ne dopustite, da bi vaju kaj iz zunanjega sveta motilo ali vama kvarilo užitek. Samski pazite pri dvorjenju – v naglici bi lahko naredili nekaj nepremišljenih napak.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Naleteli boste na konflikte, ki se jim ne bo mogoče izogniti. Bolj ko se boste trudili v tej smeri, bolj se bo vse skupaj zapletalo. Trudili se boste prikriti nekaj iz preteklosti, vendar ni preveč verjetno, da vam bo to uspelo. Bolje se vam bo obnesel direkten pristop in tudi opravičilo, če bo seveda na mestu. Horoskop pa vas svari, da ne prevzemajte krivde za tuje napake.

Ljubezen:
Danes ne boste več razdvojeni. Samski se boste odločili za osebo, ki je do vas zelo iskrena. Menite namreč, da sta v razmerju iskrenost in transparentnost na prvem mestu. Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, bodite previdni. Prav danes boste ugotovili, da morda ne cenite svojega partnerja, kot bi ga morali. Ulovite zadnji vlak in pokažite, kako zelo ga cenite in koliko vam pomeni. V nasprotnem primeru ga boste izgubili. Razmislite. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Pustite intuiciji, da vas vodi. Če boste imeli vse točno začrtano, se zna zgoditi, da se vaši načrti ne bodo uresničevali. Ne razmišljajte preveč, poslušajte raje svoje srce in se prepustite. Ne bodite razočarani, če uspeh ne bo prišel ob pričakovanem času ali v pričakovani obliki. 

Ljubezen:
Samski se ne boste mogli ravno najbolj osredotočiti na čustveno področje, saj vas bodo bolj pestile druge težave. V tem primeru je za nekaj časa bolje pustiti čustva ob strani. Vezanim pa bi dobro del pogovor s popolnim neznancem, saj vam bo podal nov pogled na vajin odnos.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:
Po glavi se vam bodo podile razne misli. Pravzaprav bo nastala prava zmeda, ki je kar ne boste mogli ukrotiti. Še posebej v zadnjem času imate v vašem vsakdanu čisto premalo sprostitve, kar vztrajno načenja vaše živce. Če niste športnik po duši, se vsaj večkrat odpravite na sprehod.

Ljubezen:
Samski boste tudi danes ravnodušnega razpoloženja. Prav bi bilo, da bi namenili več pozornosti svojim čustvom, saj na tem mestu prevladuje ogromno zmedenosti. Vezani boste zmedeni in zadržani. Čutili boste, kako vam notranji glas govori ne. Prisluhnite mu!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Danes boste razmišljali o tem, kako zaključiti podvig za izboljšanje domačega okolja. Domislili se boste novih idej, ki vam bodo v tem tednu zagotovo koristile. Dnevi pred vami bodo zelo razgibani in pestri. Pričakujte veliko novost, ki bodo vplivale tudi na finance. Vsekakor boste presenečeni. Ne bojte se lastnega napredovanja. Sledite mu. 

Ljubezen
Samski dobro premislite o drugi možnosti, ki bi jo lahko dali nekomu. Za vas je najpomembneje, da ločite dejstva od svojih strahov. Vezani pa boste morali najti prave besede, kako partnerju povedati kritiko na njegov račun. Pazite, da boste dovolj jasni. Ni vam treba prav vsake besede zavijati v celofan.


Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno: 

V domačem okolju se bodo danes pojavile neke ovire. Pri svojih ciljih lahko pričakujete trenutek, ko ne boste vedeli, kako nadaljevati in ko se bodo pojavili zapleti. Bodite pripravljeni in prosite za pomoč. Naj vas ne bo sram. Zavedajte se, da bodo dnevi pred vami težji, saj vam zvezde glede osebnih dosežkov ne bodo najbolj naklonjene. Pokažite svojo vztrajnost. 

Ljubezen
Vezani boste v tem tednu zares srečni, saj se vam bo zdelo, da vaju s partnerjem prav nič ne more vreči s tira. Čas je, da spoznate, da je trud ključnega pomena, zato se nikoli ne prenehajte truditi. Samski boste danes žalostni, saj se ne boste zbližali z osebo, ki vam veliko pomeni. Razmislite o kakšnem drugem načinu, s katerim bi lahko opozorili nase. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Še vedno vas preveva dvom, če je vaša pot res tista prava. Vzeti si morate le čas za premislek in odločitev bo kmalu jasna. Ne bodite nestrpni. Če se želite izogniti določenim obveznostim le zaradi slabih odnosov, nikar. Tako ste osredotočeni na delo in vaša storilnost je neprecenljiva. Ne obupajte. Pazite na živčnost, ki jo prenašate na bližnje.

Ljubezen:
Ne podcenjujte moči dialoga. Samski se boste danes znašli pred novo preizkušnjo. Vezani boste svojemu partnerju zaupali občutke glede razmerja in ljubezni, ki je med vama. Bodite iskreni. Predstavnice nežnejšega spola boste danes zares srečne. Svoje veselje boste delile s partnerjem, prav tako pa boste pozabile na dvome, ki bodo od danes naprej le še del preteklosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Še vedno sanjate o delu, ki si ga zares želite? Je to povezano s tujino? Trenutno so vaše sanje le sanje, saj sami z razlogom zavirate razvoj dogodkov, ki bi omogočili vašo osebno rast. Prav je, da analizirate vse možnosti, ki so vam na voljo. Prav tako razmislite o razmerju med vašim poslovnim in osebnim življenjem. Pazite na finance, saj vas danes čakajo nepričakovani odlivi. 

Ljubezen:
Predstavniki moškega spola boste postavljeni pred dejstvo. Zdelo se vam bo, da morate razumeti svojo drago, čeprav vam danes to ne bo šlo dobro od rok. Vsekakor ne bodite naglega temperamenta. Vdihnite in premislite, saj vas nepremišljenost ne bi pripeljala daleč. Samski boste danes deležni modrega ljubezenskega nasveta. Premislite o njem in videli boste, da je situacija, v kateri ste, popolnoma rešljiva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.