Magazin > Horoskop in Numerologija
6531 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 5. oktobra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ribi, čakajo vas lepi dogodki.

OVEN
Splošno: 

Danes boste proslavljali, saj ste v službi poželi bogate sadove preteklega dela. S tem pa so se vam odprla nova vrata, stopili ste na pot sprememb in uspeha. Vsake toliko je potrebno kaj končati, da lahko začnemo znova. Zelo ste zadovoljni, saj obstaja velika možnost, da boste kmalu napredovali.

Ljubezen
Samski boste danes postavljeni pred preizkušnje, ki si jih niste predstavljali niti v najbolj divjih sanjah. Zavedati se morate, da boste ob koncu dneva vi tisti, ki boste srečnejši. Vezanim pa bo današnji dan prinesel trenutke polne močne strasti, svežih čustev in zanimivih erotičnih premikov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Finančno področje bo danes igralo pomembno vlogo. Možno je, da so vas padci močno prizadeli. V zadnjem času ste nagnjeni k črnogledosti. Nimate moči, da bi ohranili svoj običajni optimizem. Kmalu bo drugače in tudi v vaših mislih bo posijalo sonce. Vzemite si čas, nikamor se vam ne mudi.

Ljubezen
Vezani boste danes iskali resnico, saj niste več prepričani, če vam je partner res predan. Sicer pa ste to že doživeli in optimistično boste verjeli‚ da bo tudi tokrat za dežjem posijalo sonce. Samski pa boste polni notranjih nasprotij – sinoči ste se odlično ujeli z nekom, ki pa na žalost ni izpolnil vseh vaših pričakovanj.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Bodite danes pozorni na možnost prevar, predvsem na zasebnem področju. Hitro bi vas namreč lahko kdo zavedel in začeli bi dvomiti v vaše cilje, ki bi se lahko izkazali za nestvarne in nedosegljive. Bodite torej previdni in danes raje ne poslušajte nasvetov, tudi če bodo bili dobronamerni. Ne boste znali razlikovati med dobrim in slabim.

Ljubezen
Pred samskimi je danes neka pomembna odločitev, nikar je ne odložite. Čeprav ste skoraj paralizirani od strahu, da bi ga polomili, boste nekaj morali ukreniti. Prosite za pomoč prijatelja, ki mu povsem zaupate. Vezani pa boste danes dobre volje in med vama s partnerjem bo spet vse po starem. Priznajte svojo zmoto!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Še vedno se ne boste mogli prepustiti sanjarjenju. Obveznosti vas kar naprej priganjajo, vi pa jih imate počasi že dovolj. Svoje delo začinite s kakšno vizijo ali inovacijo, da vam bo lažje. O prijetnejši plati življenja pa vam v tem obdobju še ne bo dano razmišljati. Naredite nekaj dobrega zase, izkoristite to moč pri športu.

Ljubezen
Za razliko od težkih časov v karieri, boste na ljubezenskem področju uživali. Nahajate se v relativno dobrem obdobju. Samski boste morda le našli pravega partnerja. Tisti, ki pa ste že v razmerju, boste prav tako prejeli dobre novice. Vaša vez s partnerjem se bo še okrepila. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Dan bo za vas potekal lahkotno. Pojdite s prijatelji na pijačo in ne glejte na uro. Tako se boste še najbolj sprostili, saj boste umirjeni in zadovoljni. Ker vam vse uspeva, boste lahko naleteli tudi na kakšno ljubosumno osebo, ki vam bo poskušala pokvariti veselje. Ne obremenjujte se s takšnimi ljudmi.

Ljubezen
Čakajo vas nadvse vznemirljivi ljubezenski dogodki. Ob ljubljeni osebi se boste počutili čarobno. Močni čustveni impulzi pa bodo zapolnili vaše misli in občutke. Ohranite pozitivno energijo, kajti vse bo imelo ljubezenski predznak in bo predstavljalo uvod v srečnejšo prihodnost.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Iskani boste tako s strani prijateljev kot tudi družine. Ljudem je všeč vaš način, kako predstavljate zadeve. Še tako zakomplicirane stvari znate razložiti na enostaven in razumljiv način. Prijatelji vas bodo prosili za nasvete in zato se boste dobro počutili, saj boste spoznali, da vas cenijo. To bo ugoden čas za vas. 

Ljubezen
Velika verjetnost je, da boste tisti, ki ste samski, spoznali novo ljubezen. Tisti, ki pa ste vezani, boste partnerja razvajali in presenečali. Privlačnost, ki jo boste oddajali, bo tako močna, da se bodo ljudje obračali za vami. Bodite pozorni na to, kako se boste počutili in opazujte svet okoli sebe. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno: 

Morda sprememb, ki se vam dogajajo, ne občutite tako silovito, ker imate še vedno veliko fizične in psihične moči. Odločeni ste in zaupate, da se bo za vas vse dobro izšlo. Včasih se dogodki končajo drugače, kot si želimo in mislimo, da smo izgubili. Potem pa vidimo, da je bil navsezadnje to najboljši izid za nas.

Ljubezen
Kljub vsemu malodušju, ki je pred vami, boste imeli veliko razlogov za smeh, predvsem zaradi ljubezni. Če se boste osredotočili in boste poskrbeli, da bo vaše razmerje boljše, da bosta podpirala drug drugega, potem bo vajino razmerje v teh negotovih časih kot pristan v nemirnem morju. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Pred vami je zanimiv dan. Slike v vaših mislih bodo dobivale jasnejšo obliko. Vaše želje se bodo prikazale jasneje in točno boste vedeli, po čem hrepenite. Vse v življenju ima svoj začetek in konec in to boste močno čutili. Neznanska želja po spremembi vas bo čisto prevzela in zato ne boste zdržali doma. 

Ljubezen
Vaš partner je velik zapravljivec. Popolnoma nepremišljeno ravna z denarjem, še posebej, ko gre za športne aktivnosti. Kljub temu boste nenavadno sproščeni in nenaklonjeni temu, da bi mu uničili zabavo, še posebej, ker bo ta vključevala tudi vas. Če pa se vam bo zazdelo nujno potrebno, da bi malce stopili na finančno zavoro, storite to taktično.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

V zraku bo veliko napetosti, še posebej na začetku dneva. Bodite izredno pazljivi pri izbiranju besed. Želja po priznanju bo tako velika, da boste vse sile usmerili v eno točko. Vaša vnema bo čez dan še naraščala in prav zadovoljni boste, ko boste imeli kaj pokazati. Prepričani ste lahko, da bodo to opazili tudi drugi. 

Ljubezen
Nekatere vaše dileme, iluzije ali čustvene sanje se bodo danes razpršile. Na srečo vaše nezadovoljstvo ne bo trajalo dolgo, saj lahko že kmalu pričakujete novo ljubezensko srečo. Vezani pa pričakujete boljše razumevanje s partnerjem in neko posebno zadovoljstvo, ki bo trajalo kar nekaj časa.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Na začetku dneva boste prav dobro razpoloženi. Prijetni in ljubeznivi boste, pa tudi velikodušni in optimistični. Ves čas boste imeli nore zamisli in iz vas bodo kar vrele ideje ter pobude za zabavo. Pazite le, da se ne boste zapletli v kakšno avanturo, saj bi vam bilo lahko kasneje žal. Raje ciljajte na pravo ljubezen.

Ljubezen
Samski boste z zanimanjem spremljali dogodke na čustvenem področju. Nevede vas bo pritegnila neka oseba, do katere ste bili vse do danes ravnodušni. Srcu res ne moremo ukazovati! Vezani pa se poskusite sprostiti in si napolnite baterije. Teden je za vami in zdaj je čas za sprostitev. Partner vam bo naklonjen.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno: 

Pred vami je prijeten dan. Danes boste lahko uspešno razrešili vse težave. Čas bo pravi tudi za obiske sorodnikov. Bodite čim več skupaj s tistimi ljudmi, ki so vam blizu in jih imate radi. Če se pripravljate na pomemben družinski pogovor, ne čakajte več in se pomenite s svojo družino.

Ljubezen
V romantičnem stilu znate izražati svoja čustva in z vso močjo stremite k neki novi, nenavadni ali vznemirljivi ljubezenski izkušnji. Jasno vam je, koga želite imeti ob sebi. Svoje ljubezenske vizije nameravate uresničiti, ne glede na čustveni status ali leta. Pogumno naredite korak naprej!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Veliko ustvarjalne energije je v vas, vi pa čutite breme na svojih ramenih. Pustite domišljiji poleteti, saj vi niste takšni, da bi sedeli v kotu in kimali. Pred vami je izjemen dan, ko boste lahko z močjo misli spremenili navade in miselne vzorce ljudi. Še sami se boste čudili, od kod vse te ideje. 

Ljubezen
Prijetni dogodki, ki bodo zaznamovali vaš ljubezenski odnos ali srečanje z osebo, bodo vnesli novo čustveno toplino in nežnost v vaše srce. Izkoristili boste odlično priložnost in občutili zadovoljstvo. Dovolite si uresničiti najlepše želje in pokažite občutke ljubljeni osebi. Uživajte v družbi tistih, ki jih imate radi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.