Magazin > Horoskop in Numerologija
9596 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 6. avgusta 2022

astrologija Profimedia
Prišli boste do spoznanja, da govoriti resnico ni vedno lahko, še posebej, če so vaši občutki v nasprotju z občutki nekoga drugega.

Končno se boste  počutili pripravljene izraziti, kar vam leži na duši. Misli se bodo hitro oblikovale in povezovale v celoto, sklepali, presojali in zaključevali boste iznajdljivo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na vsak način se boste želeli otresti vplivov in napotkov drugih, posebno tistih, ki so pikri. Pri delu boste zaradi utrujenosti nekoliko raztreseni, kar sicer ni značilno za vas. 

BIK
Žal se prebuja vaša trma in nikakor si ne morete dopovedati, da bi morali tudi nekaj spremeniti. Pazite, ko ste zunaj, tudi z dokumenti, saj prihaja močna raztresenost.

DVOJČKA
Pomembni dogodki se bodo bliskovito nizali, zato boste težko sledili določenim situacijam. Vikend bo obarvan s prijetnim ljubezenskim dogajanjem, ki ga boste še dolgo nosili v spominu.

RAK
Storite nekaj spontanega in razburljivega, ter se za trenutek poskusite odklopiti, saj ste se pred kratkim nekako izgubili v gori obveznosti. Naj bo dan namenjen bolj prijetnim rečem.

LEV
Ob zanimivih priložnostih za več pogovorov, nežnosti in erotike ne boste več oklevali. Lahko greste pogumno naprej, saj bo nasprotna stran več kot navdušena nad vašimi predlogi.

DEVICA
Nikar ne nastopajte kot žrtev, vzemite se v roke in si ne delajte življenja težjega, kot je v resnici. Spontano povabilo prijatelja naj bo vaša pomoč, da se usmerite v več optimizma.

TEHTNICA
Prihajajo pozitivne spremembe, ki vam bodo pomagale na vseh področjih. Denarja boste imeli dovolj, zato si le privoščite nekaj samo zase. Ne obremenjujte se s prihodnostjo, živite za danes.

ŠKORPIJON
Nekoliko lažje se boste pozno popoldne, ko luna preide v strelca sporazumeli glede tistih zadev, ki so očitno vsem izredno pri srcu. Dan bo sproščen, saj vas bodo ves        čas presenečali.

STRELEC
Vse se bo počasi uredilo, le počakati bo treba, da se nekdo, ki je pomemben za vas, odloči. Nikar ne zaganjajte vznemirjenja, ker bo to vse skupaj le še močno poslabšalo. 

KOZOROG
Ponovno se boste z vso vnemo lotili določenih zadev, ki so vam v preteklosti že povzročale težave. Delovali boste po najboljših močeh in vse skupaj uspešno zaključili.

VODNAR
Vse skupaj bo lepše in lažje, če boste malo bolj samozavestni. Zavedajte se, da imate tudi vi svoje prednosti, s katerimi izstopate v pozitivni smeri. Poskrbite, da jih bodo opazili tudi drugi..

RIBI
Prihaja precej novosti, ki jih ne boste mogli tako hitro obvladati, kot se bodo pojavljale. V medsebojnih odnosih vas lahko zaradi napačnega razumevanja doletijo težave s prilagajanjem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.