Magazin > Horoskop in Numerologija
2451 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 6. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno:

Z nekaj truda se boste lahko povzpeli za stopničko višje, dajte vse od sebe. Z rezultati boste zelo zadovoljni tako vi kot tudi vaši bližnji. Vlagajte vase, poskrbite za duhovni mir, meditirajte. Vsekakor poskrbite, da boste našli notranji mir. Dieta, ki ste se je lotili, vam ne bo prinesla želenih rezultatov.

Ljubezen:
Samski, ste pripravljeni na nekaj novega? Kajti nekdo je zagotovo pripravljen na vas, vendar pa to ni oseba, ki jo imate v mislih vi. Vseeno izkoristite priložnost, ki se vam ponuja, ker vas čaka nekaj zanimivega. Vezani pa boste morali skleniti sporazum za vajin odnos. Čim se boste lotili zadeve, se bo odvila sama od sebe.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Dan vam ne bo preveč naklonjen, vsak nepremišljen poskus, da bi na hitro obogateli, pa vas bo privedel do razočaranja. Naslednji teden vam bo prinesel več možnosti in priložnosti za uresničitev zadanih načrtov. Stres vam bo povzročal težave, ki jih boste občutili kot napade migrene ali bolečine v sklepih; predvsem v hrbtenici.

Ljubezen:
Vezani se boste danes pripravljeni soočiti z resnično podobo vajinega odnosa. Naj vas ne bo strah povedati partnerju, kaj si mislite. Skupaj bosta lažje razrešila dvome. Samski pa boste morali danes vložiti veliko energije v odnose, potrudite se za prijatelje, družino ali simpatijo. Dojeli boste, da se v zadnjih dneh niste trudili dovolj.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Dobro razpoloženi boste zakorakali v nov dan, ki na prvi pogled ne bo razkril preobratov, ki vas čakajo. Kot običajno se boste razdajali za druge in pravično skrbeli za ravnovesje. Z denarjem ravnajte pazljivo, saj ga boste v tem mesecu še kako potrebovali. Pazite se utrujenosti, sprostite se.

Ljubezen:
Svoje mnenje raje zadržite zase. Vezani se osredotočite na to, kako boste presenetili svojega partnerja. Današnji dan bo namreč zelo naklonjen romantiki in izkazovanju čustev. Samski pa boste imeli sicer veliko opravkov, vendar boste lahko večer še vseeno izkoristili za druženje z nekom, ki vam je trenutno zelo blizu.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste začutili, da ste zreli za zasebne odločitve, s katerimi ste tako dolgo odlašali. Za začetek boste pravično poskrbeli zase in se manj ukvarjali z drugimi. Nekaj težav se bo pojavilo na denarnem področju, a jih boste še pravočasno opazili. Kljub manjšim zdravstvenim težavam se boste počutili odlično.

Ljubezen:
Vezani, ne glede na to, kaj bosta danes s partnerjem počela, se bosta imela več kot odlično. Na stran boste potisnili dvome in vprašanja, ki vas mučijo v vsakdanjem življenju. Samske pa sicer čaka naporen dan, vendar boste ob koncu dneva zadovoljni z izkupičkom. Zvečer si le privoščite družbo, saj vam bo po uspešnem dnevu še kako prijala.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste osvajali s prodornostjo in samozavestjo, ki vas bosta pripeljali do novih priložnosti. Razmislite o tem, kako bi lahko prišli do dodatnega zaslužka, saj vam bo v prihodnjih dneh prišel še kako prav. Če vas bo danes presenetila povišana telesna temperatura, ne čakajte, temveč ukrepajte takoj!

Ljubezen:
Samski boste danes želeli, da je vse po vaše. To bo prineslo nekaj nevšečnosti in prepirov v medosebne odnose. Malo boste morali popustiti. Vezani pa se boste znašli v nekem dramatičnem prizoru z vašim partnerjem. Ne razburjajte se preveč, vaša boljša polovica bo le želela vašo pozornost.
 
Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Zaznali boste nov zagon, novo energijo, kar pa vam bo dobro delo. Končno ste nekoliko izboljšali svoje finančno stanje. Zdaj si nikar ne sposojajte denarja od drugih in tudi vi ga ne posojajte, saj bi se tako le zapletli v neprijetno situacijo. Ogljikovi hidrati, s katerimi tako radi pretiravate, bodo danes terjali svoj davek.

Ljubezen:
Vezani boste imeli občutek, da je vajin odnos zapadel v neke vrste krizo. Samski pa poskrbite, da bodo danes ljudje okoli vas videli vaše prave barve. Naredite nekaj za to, da boste v središču pozornosti. To se vam bo obrestovalo, saj se vam bo približala zelo simpatična oseba.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Previdnost in vztrajnost sta se obrestovali in vas pripeljali do zavidanja vrednega uspeha. Obeta se vam napredovanje ali zamenjava službe. Proslavite to! Pazite, da vas ne bodo presenetili nepričakovani izdatki, saj bi vam to povzročilo kar nekaj sivih las, sicer pa večjih težav ni pričakovati. Proti večeru se bo lahko pojavil glavobol.

Ljubezen:
Samski boste imeli občutek, da sami nikakor ne boste mogli sprejeti odločitve. Zato imejte danes ob sebi prijatelja, ki mu zaupate in prepustite to delo njemu. Vi samo poskrbite, da se boste zabavali in oddajali pozitivno energijo. Vezani pa boste imeli občutek, da vas partner malo omejuje. Če potrebujete nekaj časa zase, mu dajte to jasno vedeti.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Tudi danes boste v središču pozornosti. Darila vam bodo povrnila samozaupanje, dobili boste tudi nepričakovan denar. Kljub temu bo vaše finančno stanje še naprej bolj nestabilno, saj porabite veliko več denarja, kot si lahko privoščite. Tudi z bližnjimi boste vzpostavili boljše odnose. Danes bo vaš trud poplačan in končno boste občutili večjo vitalnost.

Ljubezen:
Vezani boste imeli danes občutek, da lahko partnerju zaupate vse vaše misli. Pazite le, da ga ne boste dolgočasili s stvarmi, ki njemu niso najbolj pri srcu. Samski pa se pozanimajte o nečem glede vaše simpatije. Obrnite se na osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim, saj pozna vašo simpatijo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:
Trenutki, ko boste tako zelo verjeli vase, da vas pri tem prav nič ne bo moglo omajati, bodo danes zelo pogosti. Popolnoma prepričani boste v to, da ste na pravi poti, zato se vam ne bo nikamor mudilo. Nekaj več pozornosti boste posvetili denarju. Zdravje in počutje bosta zadovoljiva.

Ljubezen:
Vezani boste danes gledali na vajin odnos kot na igro, v kateri morate zmagati na vsak način. Pazite, kajti vaša zmaga bi pomenila poraz za vašo boljšo polovico, kar pa bi prineslo žalost in razočaranje. Samski pa boste posvečali pozornost vsem okoli vas. Najbolje bi bilo, da bi se osredotočili le na eno osebo, ki bi jo očarali s svojo zanimivo osebnostjo.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes boste potrebovali podporo bližnjih, zaradi česar nujno ohranite treznost in prisebnost. Pri načrtih pa vseeno pazite, da vam jih ne bo kdo speljal. Na denarnem področju lahko kmalu pričakujete razcvet. Ker ste v zadnjem času veliko pod stresom, začnite bolj pozorno spremljati svoje zdravje, morda pa le ni vse v najlepšem redu.

Ljubezen:
Samski boste danes malce bolj zadržani kot sicer. Zaradi tega boste delovali skrivnostno. Kljub temu pa boste oddajali pozitivno energijo, ki bo privabila nekoga v vašo bližino. Vezani se boste znašli na točki, ko boste morali razmisliti o dolgoročnih načrtih za vajin odnos. Nikar ne pozabite na partnerjevo mnenje, ki je prav tako pomembno.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Dan bo sicer naklonjen druženju. Razgledanost vam bo odprla nove svetove. Potujete navzgor, izogibajte se le tveganim naložbam, saj bi vas lahko stale tudi ugleda. Današnji dan bo nadvse primeren za obračun z lastnim zdravjem. Posvetite se negi telesa, poskrbite sami zase in se razvajajte, spočijte se.

Ljubezen:
Danes se bodo vsi obračali na vas s svojimi težavami in skrivnostmi. Vezani morate zato paziti, da ne boste izdali kakšne podrobnosti vašemu partnerju. Samski pa se boste trudili, da bi svoje življenje spravili v redu, a bo to zelo težko, saj vas bodo prijatelji precej obremenjevali. Nekje bo potrebno postaviti meje, naučite se reči ne.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Dan bo zaznamovan z neodločnostjo in pretirano občutljivostjo. Poslušajte notranji glas in se ravnajte po občutku, saj boste le tako lahko ohranili notranjo harmonijo. Na dan bodo prišli dolgovi iz preteklosti in imeli boste občutek, da jih nikoli ne bo zmanjkalo. Na zdravstvenem področju še ne bo sprememb na bolje.

Ljubezen:
Samski boste danes v vsakem pogovoru brali pomene neizgovorjenih besed med vrsticami. Ne razlagajte si stvari po svoje, kakor to radi počnete. To bi znalo prinesti nekaj slabe volje. Vezani pa boste presenečeni nad nečim, kar vam bo danes povedala vaša boljša polovica. Vseeno se bo kasneje izkazalo, da situacija le ni tako slaba.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.