Magazin > Horoskop in Numerologija
4170 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 6. novembra

horoskop, astrologija Profimedia
Spontanost in odprtost ne bosta imeli meja, zato se lahko v komunikaciji hitro zapletete.

V vsem boste pretiravali, zato se v kočljivih situacijah držite malce nazaj in se brzdajte. Vse kar se vam bo dogajalo boste želeli deliti z ostalimi, pričakovali boste da vas komentirajo. Nikar ne ostajate preveč v zaprtem okolju, saj lahko kakšno prijetno zadevo zamudite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč optimistični. Zaradi vpliva lune v strelcu boste najbolj jezni na nekoga, ki vam ponuja samo prazne besede. 

BIK
Pri marsičem boste zaradi lune v strelcu dovolj iznajdljivi sami, nekaj vas je očitno v preteklosti zelo izučilo. Z ljubljeno osebo bodite bolj potrpežljivi in jasno povejte, česa si želite.

DVOJČKA
Zanimiva oseba vam bo tokrat močno naklonjena. V domačem okolju lahko zaradi intenzivne želje po dogodivščinah doživite nekaj nepozabnega, zato se čim prej podajte v akcijo.

RAK
Zaželeli si boste harmonije, zato se boste usmerili v reševanje družinskih zapletov, čeprav nekdo še ne bo pripravljen sodelovati, saj so njegove misli trenutno čisto drugje. Spremlja vas radodarnost.

LEV
Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, in vpliva lune v strelcu boste v določeni družbi bolj izpostavljeni. Zbadanja ne bo nihče vzel tako resno kot vi, zato razmislite o vsem skupaj še enkrat.

DEVICA
Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ne ustreza, kar boste danes tudi glasno izpostavili. Zagovarjati se morate, kar vam nikakor ni všeč. Čas je, da pokažete več poguma ter odločnosti.

TEHTNICA
Ne analizirajte preveč določene situacije, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati bolj pozitivno, kar pa z energijo lune v strelcu ne bo težko.

ŠKORPIJON
Ne bojte se da bi obtičali. Seveda lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane. Zvečer namenite čas ljubezni.

STRELEC
Za zdaj ne bo nič tako kot ste si pred kratkim zamislili. Motilo vas bo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar ali na najnujnejše zadeve, vi pa bi veliko raje ujeli veter neodvisnosti.

KOZOROG
Nekdo vas bo prijetno presenetil z lepo gesto, zato boste morda na trenutke brez besed. Nič vas ne more več spraviti prepričati v nasprotno, končno boste globoko v sebi vedeli da je to tisto kar si želite.

VODNAR
Niste preveč navdušeni nad staro zgodbo, radi bi preizkusili kaj novega. Doma ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo doleteti v napačnem trenutku, ko boste najbolj nemirni.

RIBI
Preveč pričakujete od nekoga izmed sorodnikov, vendar globoko v sebi nekako slutite, da se vse lahko zaplete. Ne boste popustili le zaradi vpliva starih izkušenj, kljub temu, da se okoliščine spreminjajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.