Magazin > Horoskop in Numerologija
9461 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 7. avgust 2021

astrologija, horoskopi
Energične misli in pestra domišljija vas vodijo k pravim korakom.

Na področju osebne rasti boste sposobni odvreči vse tisto, kar vas v ozadju močno bremeni. Bodite pripravljeni sprejeti svobodne odločitve, saj bodo le te tista prava izbira. Vse, kar vas utesnjuje, se bo počasi razblinilo. Morda boste zopet začeli zaupati v nekaj, kar vam že nekaj časa po tihem povzroča dvome in vas vodi v negotovost. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Sedaj je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno pa bo počutje v večernih urah. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.

BIK

Zaradi vpliva lune v levu prihaja občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne boste odnehali.

DVOJČKA

Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, vendar boste preveč utrujeni, da bi se spopadli z obveznostmi. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vas nihče ne posluša.

RAK

Če se boste sprostili, kar z luno v levu ne bo težko, boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno nastopite.

LEV

Nečesa ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in dobijo pravo podobo, saj vas spremlja občutek nejasnosti.

DEVICA

Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo pozitivno plat. Svojih 5 minut boste z luno v znamenju leva tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar ne bo enostavno.

TEHTNICA

Dan vam ne bo naklonjen, saj se boste ukvarjali z vam neljubimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas vodi v lažje soočanje z obremenitvami.

ŠKORPIJON

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo na trenutno dogajanje. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite bolj iskreni, saj je jasno, da vam nekaj ne ustreza več.

STRELEC

Če vas bo kdo razjezil, odidite na sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi in zoprnimi zadevami, ki vas na nek način bremenijo.

KOZOROG

Drugi že nekaj časa resnično verjamejo, da vam lahko uspe, torej začnite tudi sami verjeti vase. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam lahko ob uspehu začel metati polena pod noge.

VODNAR

Sprejmite tisti predlog, ki vam ga bo podal nekdo od domačih. Na koncu se bo z energijo lune v levu vse skupaj razbilo v zelo prijetno doživetje, ki ga ne boste kar tako pozabili.

RIBI

Nekdo bo želel bližino in nasvete. Približajte se na umirjen način. Pazite na področju financ, saj se vam lahko zgodi, da boste že kmalu nenapovedano  potrebovali določen znesek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.