Magazin > Horoskop in Numerologija
6937 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 7. maja 2022

astrologija Profimedia
Polni boste raznih posebnih želja ter zamisli, ki jih boste želeli pretvoriti v realno obliko.

V pomoč vam bo sodelovanje s podobno mislečimi ter samozavest, ki se bo čez dan stopnjevala v pozitivni smeri. Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam obeta notranje zadovoljstvo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Znali se boste toplo in sočutno povezovati. Poudarek bo na sposobnosti prisluhniti. Uživali boste v urejanju svojega doma ter majhnih simpatičnih spremembah, kar vas bo razveselilo.

BIK 
Na poti do pomembnega zaključka vam ostane le nekaj podrobnosti, a tudi to boste kmalu končali, saj ste odlično pripravljeni. Vse, kar si boste zastavili, bo potekalo brez zavlačevanja.

DVOJČKA
Družinske odgovornosti bodo pozno popoldne, ko se bo luna nahajala v levu, spodbujale premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. 

RAK
Pričakujte nekaj sporov ter manjših nesporazumov, ki vas bodo malce razjezili. To naj vas izuči, da bi se naslednjič morali v pomembni situaciji odzvati drugače, morda manj sumničavo.

LEV
Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen. Stvari se bodo zavihtele v popolnoma nasprotni smeri.

DEVICA 
Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, vas bo prepričalo, da ste na pravi poti. Tudi v ljubezni je napočil trenutek za nekaj več pobude, saj ste pripravljeni na poglobitev. 

TEHTNICA
Spremljala vas bo močna odločnost, ki je nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo veliko bolj jasno, v določeni skupini vam bodo dodelili vodilno vlogo, kar vas bo razveselilo. 

ŠKORPIJON 
Počasi lahko izboljšate svoj položaj, zato ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov in se nikar ne zadržujte v dvomih.

STRELEC
Spoprijeti se morate z zadevo, ki vas bremeni. Odločnost bo tista, ki vas lahko reši, zato zadeve pravilno razčlenite in preučite, in sicer v pravi smeri. Pomoči tokrat ne boste potrebovali.

KOZOROG
Izvirnost zaradi resne energije ne bo najboljša izbira, tokrat se boste morali držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje ne bo v pomoč.

VODNAR
V določenem odnosu se ves čas zatika, kar vas jezi iz trenutka v trenutek. Morda je krivo, da ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno in se nekoliko bolj potegnili zase.

RIBI
Pogovor, na katerega ste računali se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste upali. V družini boste dokazali, da ste glede pomembne zadeve iz preteklosti imeli še kako prav.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.