Magazin > Horoskop in Numerologija
11167 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. aprila 2023

astrologija Profimedia
Zaznavali boste potrebo po pozornosti in nežnosti.

Najboljša rešitev je, da se umaknete v svoj svet, kjer boste lažje kot običajno poiskali mir in tišino. Prav je, da zahtevate razlago, vendar nikar ne bodite vsiljivi. Dovolite bližnjim, da vas opozorijo na nekaj, kar bi lahko imelo za vas dolgoročen pomen. Povežite se in se ne obremenjujte s težavami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prijetno boste presenečeni nad svojo prilagodljivostjo, s katero se boste veliko lažje vključili v zanimivo celoto. Pri denarju pa bodite nekoliko bolj previdni, saj vam nenadzorovano odteka.

BIK
Z luno v škorpijonu boste negotovi, tudi okoli stvari, ki naj bi bile jasne. Kmalu sledi olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom ter upanjem.

DVOJČKA
Zopet boste z luno v raku negotovi, okoli stvari, ki naj bi bile jasne. Kmalu sledi novo olajšanje in občutek, da se vračate na pravo pot, kar vas bo navdalo z optimizmom.

RAK
Zaradi dogodkov, ki se vrstijo v družinskem krogu in jih ne razumete na pravi način, bodo dvomi še bolj poudarjeni. Še nekaj morate prestati, preden se boste lahko notranje umirili. 

LEV
Pot do skladnosti je še dolga, posebno če gre za ljubezenske zaplete. Čim prej si določite svoj cilj in mu začnite pogumno slediti. Odločnost se vam bo vsekakor obrestovala.

DEVICA
Bodite bolj prilagodljivi, posebno pri druženju z družinskimi člani, saj energija lune v škorpijonu prebuja zbadljive pripombe ter ljubosumne korake. Pazite s tistimi, s tistimi, ki so bolj direktni.

TEHTNICA
Delo boste opravili šele takrat, ko vam bodo že dihali za ovratnik. To je nekaj, kar se vam dogaja pogosto, saj ne marate, da vas priganjajo in nadzirajo. Ne sklepajte na podlagi prvega vtisa. 

ŠKORPIJON
Če bi za vsako ceno vztrajali, bi se le zapletli v nekaj zoprnega in obremenjujočega. Pazite, da se ne bi prepirali s tistimi, ki so bolje pripravljeni in imajo argumente za vse tematike.

STRELEC
V boju s pričakovanimi ovirami boste malce površni, zato vam bodo vzele več časa. V družinskem okolju bo čutiti določene pritiske, ki jih boste premagali s kančkom zdravega humorja.

KOZOROG
Po pogovoru, ki ga boste opravili, boste dobili več informacij, kot ste upali. V očeh se vam zrcali odločnost, zaradi česar boste brez težav pustili svoj pečat, kjerkoli se boste pojavili.

VODNAR
Zadali si boste preveč naenkrat, kar vas ne moti, ker se prav v takih situacijah običajno izkažete. Zdaj se lahko začnete z nekom dogovarjati na drugačen, bolj direkten ter iskren način.

RIBI
Pokažite za zadevo, ki vam jo bo nekdo navdušeno prestavil več zagnanosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali, da vas zanima in si počasi pridobili še nekaj pomembnih točk. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.