Magazin > Horoskop in Numerologija
3384 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. decembra

astrologija
Vas čaka lepa sobota?

OVEN
Splošno: 

Ne zavedate se, da s takim načinom trošenja ne boste mogli dolgo ohranjati pozitivnih številk. Ne gre le za vas; skrbeti morate za družino, ki je od vas odvisna, zato se vzemite v roke. Čas je, da se začnete obnašati bolj odgovorno. Bodite dober zgled ostalim. Prav tako pa se zavedajte posledic v obliki finančnih težav.

Ljubezen
Samski si želite avantur, novih poznanstev, konec koncev pa tudi nove ljubezni, česar si pa ne priznate. Zazrite se vase in dobro premislite, nato pa odkrite želje zasledujte. To je recept za vašo srečo. Vezani ste naveličani vsakdanje rutine in vam tudi današnji izlet ne bo pomagal pri teh občutkih. Pomirite se, jutri bo bolje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Težave imate s počutjem in ne veste, kako jih rešiti. Ker so težave psihične narave, si jih ne morete priznati, sploh pa ne deliti z nekom drugim, ki bi vam lahko pomagal. Zavedajte se, da je to generalna težava, s katero se soočajo mnogi. Naj vas ne bo sram in se pogovorite z osebo, ki vam je blizu. Gotovo vam bo znala prisluhniti in vam pomagati.

Ljubezen
Samski načrtujete podvig, ki ga boste v nasledenjem tednu izvedli na delovnem mestu. Glede na to, da vas zvečer čaka nepričakovano, ne pretiravajte s svojim načrtovanjem, ker boste morali drugače načrte spremeniti. Vezani pričakujte presenečenje, saj vam ga bo zvečer pripravil partner. Glede na to, da vam bo priznal svoja čustva, mu vrnite svojo izpoved. Dan bo čustveno obarvan.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno: 

Relativno boste zadovoljni s potekom dneva. Srečati utegnete človeka, ki vam bo spremenil pogled na življenje. Izkušnja, ki vam jo bo ta oseba dala, bo neprecenljiva. Na življenje boste pogledali iz drugega zornega kota. Od te osebe se boste v prihodnosti veliko naučili. Danes vas bo spremljala sreča, ki jo le izkoristite!

Ljubezen
Samski ste naveličani ljubimkanja tja v en dan. Želite nekaj bolj konkretnega, ampak žal še niste spoznali osebe, s katero bi lahko začeli skupno življenje. Hodite okrog z odprtimi očmi, kajti priložnost se vam nasmiha že za vogalom. Vezani boste danes z določenim dejanjem presenetili tako sebe kot partnerja. S kančkom humorja boste lahko zadevo zelo poenostavili, zato se prepustite toku.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Niste prepričani, katero smer ubrati. Ponuja se vam toliko možnosti, toliko izbire, vi pa ste izgubili kompas in ne veste več, v katero smer potujete. Čas je za razmislek in konec koncev za sprejem odločitve. Težava, s katero se soočate je ta, da ste izgubili sebe. Ne razmišljajte preveč, le srcu sledite.

Ljubezen
Samski tavate naokrog in iščete poglede mimoidočih. Ne zapletajte se z neznanci kar tako, zaradi užitkov. Življenje vas je že naučilo, da ne zaupajte tujcem. Vezani ste že naveličani partnerjevega načina življenja, saj ga nič ni doma. Niti danes si ne bo uspel vzeti časa za vas. Ukrepajte!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno

Tokratni dan bo v znamenju lenarjenja in užitkov. Dan boste preživeli brez večjih naporov, sproščali se boste v okviru prijateljev in družine. Zelo boste veseli, ker vam bo končno uspelo preživeti dan doma in v krogu najbližjih. Splošno počutje bo sicer odlično, pa vendar boste imeli proti večeru rahle glavobole in utrujeni boste.

Ljubezen
Samski ste polni energije in zanosa glede novega prijatelja. Razmislite, kaj si želite, kaj želite sporočiti in se skladno s tem tudi obnašajte. Tej osebi ste všeč, to je očitno, vendar premislite, kaj želite. Vezani ponovno zapletate stvari in delate iz muhe slona. Partner je vašega nerganja in pretiravanja že pošteno naveličan, zato se vzemite v roke in pomirite svoje izbruhe.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno

Zmedeni ste, saj vas čaka težka odločitev, ki jo že dolgo časa odlašate. Pa vendar bo današnji dan pravi za sprejemanje pomembnih odločitev. Premislite, poglobite se vase in za nasvet povprašajte tudi prijatelja. Pozna vas, zato bo njegov nasvet pravi. Posledica odločitve bo vplivala tako na vas kot na vaše bližnje, zato se odločite pravilno.

Ljubezen
Samski ste naveličani nenehnih druženj, zabav in zmenkov, iz katerih se nikoli nič ne izcimi. Razočarani ste nad sabo in ste mnenja, da ste vi sami edina težava. Ne razmišljajte tako! Vezani ne veste, kako se spopasti s partnerjevimi težavami. Najprej jih ni želel deliti z vami, sedaj, ko jih je, pa enostavno ne znate odreagirati.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno

Razdraženi ste, saj se vam finančno stanje še vedno ni izboljšalo. Pričakovali ste prilive sredstev, ki pa jih kar ni od nikoder. To vas spravlja v obup, ampak se ne prepustite tem občutjem, ker bi vas to le še bolj potrlo, slabo voljo pa bi začeli prenašati tudi na druge. Raje se zamotite s popoldanskimi aktivnostmi v krogu družine.

Ljubezen
Samski se obnašate nezrelo, saj se kažete v bližini tistih, ki do vas gojijo čustva, ljubezni pa jim ne vračate. Vzemite se v roke in ne potrjujte svojega ega, ker je to konec koncev le potrditev plitkosti vaše duše. Vezani ste veseli, saj vam partner namenja veliko časa in se ukvarja z vami, kar ste že pošteno pogrešali.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno

Imate osebnostno krizo in se ne znate z njo soočiti. Težava je konkretna in nezanemarljiva, zato se soočite z njo. Nič ne bo narobe, če boste prosili za pomoč. Prosite nekoga, ki vam je zelo blizu. Razumel vas bo, podprl vas bo in vam pomagal. Imate preveč skrbi, ki jih ne znate odpraviti. Prav tako radi pretiravate in vaš imaginarni svet je zelo živ.

Ljubezen
Samski komaj čakate večer, saj ste bili povabljeni na zabavo, od katere pričakujete zelo veliko. Lepo se uredite, oblecite vašo najljubšo obleko in si ne postavljajte ovir. Noč bo vaša! Vezani ste do ušes zaljubljeni, saj ste ponovno v fazi spoznavanja partnerja in vseh njegovih lastnosti, ki ga delajo posebnega, vas pa osrečujejo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

 
STRELEC
Splošno

Danes vas čaka naporen dan. Kljub temu, da ste načrtovali, da boste današnji dan skoraj cel prespali, temu ne bo tako. Obiskali vas bodo daljni sorodniki, s katerimi niste v najboljših odnosih. Na obisku ne bodo kar tako. Spoznali so, da je čas, da zakopljete bojno sekiro. Prisluhnite jim, vendar ohranite trezno glavo in premislite glede odločitve.

Ljubezen
Vezani od parterja zahtevate preveč. S tem ga dušite in odganjate proč od sebe. Naveličan je nenehnega nerganja, da nikoli ničesar ne naredi prav. Pogovorita se in se prilagodita zvezi. Samski si želite več miru in uživate v samskem stanu. Izkoristite situacijo za napredovanje na ostalih področjih.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Danes boste še slabe volje, saj vas je razočaral zelo dober prijatelj. Blizu sta si bila celo življenje, sedaj pa vam je zabodel nož v hrbet. Ne morete verjeti svojim očem in ne dojamete situacije. Želite mu oprostiti, pa vendar si tega ne dovolite. Ste v precepu. Bodite racionalni in ne ponavljajte starih napak.

Ljubezen
Samski se že od jutra pripravljate na večerno druženje s sodelavci. Pričakujete veliko, celo preveč. Ne pretiravajte z alkoholom, saj boste to družbo ponovno srečali v ponedeljek na delovnem mestu in ne želite slabih spominov. Vezani razmišljate o tem, kam peljati partnerja in kaj mu predlagati, da ga boste presenetili in na ta način pritegnili njegovo pozornost.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno

Danes boste polni energije in veselja, saj bo na obisk prišla oseba, ki je že dolgo niste videli. Dan bo zato najverjetneje poln nostalgije in presenečenj. Izkoristite priložnost in s to osebo nadoknadite izgubljeni čas. Zagotovo vam bosta odkrit pogovor in skupno preživet prosti čas dobro dela. Dan boste tako zaključili polni optimizma in novih spoznanj. 

Ljubezen
Samski se ne znate potolažiti in gledati na stvari iz pozitivnega zornega kota. Poskusite se soočiti z dejstvom, da ste bili prejšnji konec tedna zavrnjeni in da še vedno ni nič izgubljeno. Delajte na samozavesti. Vezani se nenehno pritožujete nad partnerjem in sploh ne veste več zakaj. Pomirite se in partnerju raje izkažite ljubezen in spoštovanje.    

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno

Ne zavedate se, da je danes pomemben dan za vas. Kljub vsem opozorilom, ki vam jih pošilja življenje, hodite mirno naprej. Ozrite se okrog in ponudite roko prijatelju, ki vas potrebuje. Gre za prelomno točko v vašem življenju, saj ima prijatelj za vas novico, ki vas bo šokirala in zahtevala akcijo ter sodelovanje. Poskrbite, da bo prijatelj dobil zasluženo pomoč.

Ljubezen
Vezani ste dobre volje in uživate sadove ljubezni. V vaši zvezi je ponovno harmonija, s partnerjem sta na povsem novi stopnji skupnega življenja, kar vam več kot ugaja. Preverite stanje pri partnerju. Samski ne veste, kako izraziti navdušenje nad določeno osebo, ki je niti ne poznate, se vam zdi pa zelo zanimiva. Ne oklevajte!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.