Magazin > Horoskop in Numerologija
11561 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. januarja 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Čustveno udobje, ki ga boste zaznavali bo pravi balzam za vašo dušo ter budnica za speče srce.

Vaše sanje bodo zelo žive, vendar jih bo težko razvozlati. Nikar ne pozabite na razliko med fantazijo in resničnostjo, da se izognete zavrnitvi in ​​zadregi. Sledite predvsem sebi, saj boste na pravi poti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ves čas se boste spraševali, ali je situacija, v kateri ste trenutno, res to, kar vam ustreza. Naj vam dvomi ne pokvarijo obetavnega pogovora, ki bi lahko razjasnil številne nakopičene dvome.

BIK 
Energijo lune v ovnu skušajte izkoristiti za večje premike na osebnem področju. Predvsem je pomembno, da si ne dovolite več, da nekdo zaradi svoje šibkosti manipulira z vami. 

DVOJČKA 
Morda se vam je še pred kratkim zdelo, da imate neugodno izhodišče, vendar pa bo postopoma vedno bolj jasno, da vendarle ni tako. Čas bo pravi zaveznik, kmalu boste bolj zadovoljni.

RAK
Dobro se boste počutili v domačem okolju, čeprav le za kratek čas. Končno vam bodo prisluhnili, kljub temu pa še vedno čakate na ljubezensko soočenje, po katerem že nekaj časa hrepenite.

LEV
Z energijo lune v ovnu prihaja ogromno opravkov, pri tem pa se marsikaj ne bo izšlo, kot ste načrtovali. Obstali boste na točki, ki vas lahko vznemiri, poleg tega pa ne boste našli, kar boste iskali.

DEVICA
Nekaj vas prijetno vznemirja, kar se vam dogaja takrat, ko že postanete nestrpni, na pragu nove ljubezenske priložnosti. Veliko se boste zadrževali v domačem okolju, ki vas bo pomirilo.

TEHTNICA 
Bodite previdni in budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav. Najprej zahtevajte konkretne podatke, preden se karkoli pomembnega odločite. Pripravite se na pogovor, s katerim že lep čas odlašate.

ŠKORPIJON
Pri sporu bi morali pokazati, da ste modrejši, zato kljub nemirni energiji lune v ovnu ponudite roko sprave, posebno v odnosih s prijateljem. Strpno počakajte na prijetno ponudbo, zaradi katere ste nestrpni.

STRELEC
Pred vami je ugoden dan z luno v ovnu, še posebej, če se želite lotiti kratkoročnega načrtovanja. Vaš smisel za podrobnosti bo odličen in pomembno zadevo boste imeli jasno pred očmi.

KOZOROG 
Ljudje okoli vas bodo brez motivacije, vi pa jih boste lahko z energijo lune v ovnu spravili v boljšo voljo, predvsem pa jim boste pomagali ponovno najti izgubljeni smisel in zadovoljstvo.

VODNAR 
Nenavadna odločitev se vam bo obrestovala veliko prej, kot ste predvidevali. Pri tem pa ne boste pozabili tudi na vse tiste, ki so vam pomagali pri zadevah, ki so vas obremenjevale.

RIBI
Čas je, da se z luno v ovnu premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne. Vdihnite, poiščite si nove izzive, z dobro voljo pristopite in poiščite pot do svojih ciljev.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.