Magazin > Horoskop in Numerologija
9021 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. julija 2023

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Neptunom bo okrepila razumevanje, podarja vam tudi moč, potrebno za raznorazna soočenja.

Lažje boste sprejeli svoj del krivde ali odgovornosti, težje pa se boste odločali o pomembnih podvigih. Z veseljem se boste prepustili raznim užitkom, kuhalnica bo vaša najboljša prijateljica, ki vam bo pričarala notranje zadovoljstvo. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Nekdo od prijateljev vas bo danes presenetil s simpatično zgodbo. Tako v zasebnih odnosih kot pri delu pokažite skozi dan, ko se bo luna še nahajala v znamenju rib več izvirnosti. 

BIK  
Premislite, kaj se kuha v ozadju zadeve, o kateri ste veliko slišali in kako bi se lahko odzvali. Zaupajte vase in ne glede na vse ohranite samozavest, ki vam bo še kako prišla prav. 

DVOJČKA 
Res je, da imate svoje sisteme ter prijeme, od katerih ne odstopate, toda čas je, da se soočite z realnostjo. Pošteno se boste morali tokrat potruditi, da boste dosegli svoje cilje.

RAK 
Popolnoma prepričani boste, da je nekdo, ki vas lahko razveseli za naslednjim vogalom, samo odločiti se morate, ali boste končno naredili tisti pomemben korak. 

LEV 
Težko boste popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala.

DEVICA 
Strast ne bo prinesla enakega zadovoljstva kot prava ljubezen, pa če se še tako trudite.
Dan prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. 

TEHTNICA 
Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam ne bo najbolj všeč. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le razmisliti ter skrbno analizirati. 

ŠKORPIJON 
Ne bodite črnogledi, stvari niso tako grozne, kot izgledajo na prvi pogled. Morda si boste zaslužili še eno priložnost. Doma se morate nujno dogovoriti, saj vas trenutni položaj obremenjuje.

STRELEC 
Znašli se boste v velikem zanosu, željni sprememb, h katerim vas bo navduševal vaš pionirski duh. Staro bo postalo zelo dolgočasno, novo pa kljub luni v ribah, ki se boji sprememb zelo zanimivo.

KOZOROG 
Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo zaradi lune v ribah, ki vas bo spremljala skozi dan, odražalo v medsebojnih odnosih. 

VODNAR 
Ideje, ki se vam že dolgo pletejo po mislih, boste končno realizirali. Izpolnite si tudi srčno željo, o kateri že nekaj časa premlevate ter si brez slabe vesti privoščite prijeten počitek.

RIBI 
Vsekakor se morate naučiti, da se trudite najprej zase, potem šele za najbližje. Za začetek se sprijaznite s tem, da vam vse ne more vedno teči gladko. Prebudila se bodo globoka čustva.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.