Magazin > Horoskop in Numerologija
3187 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 8. maja 2021

astrologija, napoved Profimedia
Ribi, bodite spontani.

OVEN
Splošno

Dan bo imel pravi potencial za rojstvo novih pozitivnih idej in občutkov. Čustva bodo prišla na dan kot prve rože, igrivost bo bogata in zdelo se vam bo, kot da meje ne obstajajo. Izkoristite to. Prevzemite pobudo in tecite, videli boste kako daleč boste prišli. Možnosti bodo neomejene.

Ljubezen
Ali ste v globokem razmerju z nekom? Če ste, potem ne bodite presenečeni, če boste prejeli predlog za poroko. Dogodki v zadnjem času so vaju zelo zbližali in zelo se je okrepila vez med vama. Vaš partner bo želel uzakoniti to vez. Kaj pa vi? Če obstaja le kanček dvoma, si vzemite čas za premislek. Nenadna odločitev zagotovo ne bi bila dobra.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

Dobili boste razburljivo novico, ki vam bo prinesla veliko veselja v vaše življenje. Vaš prihodek se bo kmalu povečal in imeli boste več možnosti za napredovanje. Prejeli boste tudi neke vrste javno priznanje. To bo šele začetek. Veseli boste, da se bo ta trend še nekaj časa nadaljeval.

Ljubezen
Obeta se vam nov osebni stik, ki bo za vas koristen. To bo lahko oseba, s katero se boste povezali na čustvenem ali romantičnem nivoju. Želeli boste biti opaženi in vidni. Dobili boste pohvalo in pozitiven odgovor na vaše ideje. Dan bo za vas vsekakor uspešen in polni boste zadovoljstva.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno: 

Čas bo pravi za spremembe v vašem intimnem razmerju. Zaradi občutka čustvene hladnosti ali odstopa na osebnem nivoju bo potreben pogovor. Sami preveč idealizirate. Vaša tolerantnost do tistih, katerih energija ni v skladu z vašo, bo bolj opazna. Vsekakor bo to čas, da premislite o novih spremembah.

Ljubezen
Poskrbite za močnejše vezi med vami in parterjem, pa boste po svetu hodili v oblakih, čeprav časi niso lahki. Stvari med vama se bodo izboljševale zaradi skokov čez meje, saj se bosta res trudila za skupno dobro. Uživajte v vsakem trenutku, kasneje se boste želeli spominjati teh trenutkov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Čas bo odličen za to, da se soočite z globokimi čustvi, ne da bi jih bilo potrebno spremeniti v besede. Rože in čokoladice bodo pomagale. Vaše intuitivnost bo na višku. Sprejmite jo in poglejte na situacijo, pa boste vedeli, kako in koliko se lahko izrazite. Pazite le, da ne boste povedali preveč.

Ljubezen
Ljubezen vseh vrst – ljubezen do prijateljev, naklonjenost družinskih članov, romantična ljubezen – bo kar cvetela v vašem domu, saj se vam obeta kar nekaj dobrih novic, morda čisto nepričakovano. Eden od znancev bo lahko prinesel nekaj dobrih novic o denarju. Močan občutek za enotnost vas bo še bolj povezal.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


LEV
Splošno: 

Obeta se neke vrste inventura na področju prijateljev, sorodnikov in sosedov. Naleteli boste na nekaj starih zamer, ki jih bo danes potrebno razčistiti. Morda bo vpleten tudi vaš nekdanji partner ali stara ljubezen. Tudi če bi menili, da je morda pod pepelom vendarle še iskra čustev, danes ni dan za obujanje preteklosti.

Ljubezen
Naredite korak v smer, v katero želite, a najprej preizkusite, preden se boste dokončno odločili, da se ne bo vse skupaj pokazalo kot velika napaka. Ljudje so preveč resni, kar vpliva tudi na vaše cilje, Ne bodite enaki kot oni. Čustvena energija bo lahko malo hladna. Če boste naleteli na hladno ramo, ne bodite presenečeni.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


DEVICA
Splošno: 

Ali ste vašega nadrejenega vprašali za povišico? Astralna energija označuje, da jo boste lahko kmalu prejeli. Vaš nadrejeni je z vašim trudom zelo zadovoljen in verjetno misli, da svoj pogled usmerjate nekam drugam. Pogovorita se. Priložnost se bo vsekakor pojavila. Vzemite si čas in resnično premislite ter pretehtajte vse skupaj.

Ljubezen
Obeta se vam nova romanca ali izboljšanje obstoječe zveze. Nepričakovani užitki vas bodo stimulirali. Osvoboditi se boste želeli običajne rutine in početi nekaj osvežujočega, novega, zanimivega. Ker vam trenutno življenje oziroma stanje ne ugaja najbolje, bo to pravi čas za spremembe.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Dobili boste nekaj nepričakovanega. Lahko, da bo darilo od ljubimca – morda malo bolj razkošno. Lahko boste prejeli tudi druga sporočila. Vsaj eno bo na nek način povezano z vašo zaposlitvijo. Veliko se bo dogajalo na področju komunikacije, pa tudi končni izid bo v precejšnji meri odvisen od tega, kako spretni boste z besedami.

Ljubezen
Večer preživite v umirjenem vzdušju, čeprav bodo vaša čustva razburkana. Želeli boste, da vas opazijo in vidijo. Vsekakor boste morali dati nekaj od sebe, lahko vaš talent. Dobili boste pohvalo in pozitiven odgovor. Obeta se vam dobra priložnost ali ljubezenski preblisk, ki bo za vas zelo koristen. Družba najbližnjih vam bo vsekakor dobro dela, uživali boste.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

V vašem domu trenutno kraljuje sreča. Dobili boste denar od nekih bonusov, plačo od nadur ali darila. Pomislili boste, da bi ga nekaj porabili za dodatno okrasitev vašega doma. Če boste imeli težave pri odločitvi, pomislite na posvet z urejevalcem prostorov. Znotraj vaše družine obstaja velika harmonija, dobro se boste razumeli.

Ljubezen
Če ste samski in iščete posebno osebo, s katero bi preživeli nekaj časa, bo prišlo do nepričakovanega srečanja. Lahko z nekom, ki ga poznate že nekaj časa ali tujcem, v katerega se boste takorekoč zaleteli. Vzemite si čas in pozdravite, bodite prijateljski in sprejmite tveganje, kar se vam bo lahko obrestovalo z dolgoročno romanco.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno: 

Čas bo odličen, da se odločite za spremembo in sprejmete tveganje. V svoje načrte vključite tudi osebo, po kateri že dolgo hrepenite. To bo tudi čas, ko se boste prisiljeni soočiti z nečim, kar že dolgo časa ne deluje, od starih ponošenih stvari do nezdravega razmerja ali globoko zakoreninjenega samouničujočega odnosa.

Ljubezen
Ali ste samski? Če ste, danes ukrepajte. Zadnje čase ste bili preveč zaprti vase, tudi zaradi pomanjkanja zanimivih ljudi, a danes boste lahko naredili korak naprej. Lahko ste prepričani, da bo privlačnost obojestranska. Če ste v vezi, lahko pričakujete oživitev pravljične romantike med vami in vašim partnerjem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Presenetilo vas bo, kako močno vas bo danes neka oseba privlačila. Ta oseba bo na nek način zagotovo vključena v umetnost. Skupaj bosta preživela veliko časa, z razlogom, da delata na skupnem projektu, a energija med vama bo močna in tudi romantična. Če se zanimate za novo razmerje, se potrudite.

Ljubezen
Občutki bodo lepi, čustva bodo prišla na plano in dan bo poln akcije, če boste le želeli. Prepustite se toku. V nobenem primeru pa se ne prenaglite, ne pretiravajte in ne ponavljajte prevečkrat istega, če že v prvem poskusu ne boste dosegli želenega. Tako bi dosegli le nasprotni učinek.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno: 

Ali ste vključeni v kreativen projekt, ki vsebuje moderno tehnologiji? Če je tako, boste morda napredek dosegli s preskakovanjem meja. Pričnite že danes. Srečen preboj vas bo usmeril v pravo smer, dodal bo globino in dimenzijo vašemu delu. Razmerja z domačimi bodo topla, podpirali se boste.

Ljubezen
Zelo boste tekmovalni in agresivni. Izbruhnili bodo prepiri za moč in dominanco. Ne boste se hoteli prilagajati nikomur, da bi ugajali. Lahko da boste pričeli z novim razmerjem, drzno prevzemite iniciativo in sledite osebi, s katero želite biti. Do osebe boste pristopili direktno, kar ji bo ugajalo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


RIBI
Splošno:
 
Če imate v lasti dom ali ste investirali v nepremičnino, boste slišali nekaj enkratnih novic glede vrednosti te investicije. Verjetno se bo še povečala, nadaljujte v tej smeri. Zgodila se bo velika sprememba v vašem življenju. Dejstvo je, da se vam bodo odprle nove možnosti. Premislite o njih in se odločite.

Ljubezen
Osebna razmerja bodo v harmoniji in nagrajujoča. Dobili boste priložnosti za prijateljstva, prijetna druženja in socialne interakcije. Samski, vprašajte neko osebo, kaj čuti, saj ste opazili, da ob vas dobi mehka kolena. Če ste v razmerju z nekom, to osebo presenetite in bodite spontani. Naredite nekaj drugačnega.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.