Magazin > Horoskop in Numerologija
7477 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. januarja 2021

astrologija, horoskop
To nas čaka v soboto.

OVEN
Splošno: 

Že zjutraj boste spet občutili manjšo krizo, saj že dolgo niste zadovoljni s svojim stanjem. Proti popoldnevu se boste z nekom resneje pogovorili in to vam bo vlilo novih moči ter upanje. Sprejeti pa boste morali tudi neko novo odločitev, ki bo močno vplivala na vaše počutje, saj boste morali popustiti.

Ljubezen
Samski ste navajeni nizkih udarcev in prav nič vas ne more več presenetiti. Z mislimi in čustvi boste sledili vsakemu koraku simpatije. Zaupajte se osebi, ki vam je všeč, a pri tem vseeno ostanite zvesti svojim načelom. Vezani pa boste dan preživeli zelo dejavno in časa za ljubezen sploh ne boste našli.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Postavljeni boste pred izbiro, zato se boste znašli v dilemi. Pojavil se bo nek nov dejavnik, ki bo vplival na potek vašega vsakdana. Malce boste nemirni in nezadovoljstvo boste odkrito izražali skozi ves dan. A s tem se ne bo zmanjšalo, prej obratno. Pazite, da ne boste preveč obremenjevali s tem tudi drugih. Na položaj poglejte z vseh strani.

Ljubezen
Vezani boste danes končno spoznali, da je del krivde za nenehne prepire s partnerjem tudi na vaši strani. Že nocoj sprejmita nove dogovore, ki se jih bosta držala oba. Samski pa boste danes popoldne spoznali neke nove ljudi, med katerimi bo tudi oseba, ki bo vzdramila vašo domišljijo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Pazite, da danes ne boste sklepali dogovorov ali dajali obljub, saj dan ne bo primeren za to. Izogibajte se temu že na daleč, saj vam dan ne bo naklonjen v tej smeri. Raje se posvetite družini in pa sami sebi. Poskusite se sprostiti ob sprehodu ali pa teku. V aktivnosti lahko vključite tudi družinske člane.

Ljubezen
Vezani boste danes morda nekoliko nezadovoljni, a se bo do večera nezadovoljstvo že poleglo. Strast bo napolnila vašo dušo, z ljubljeno osebo boste vzpostavili harmonijo. Samske pa bo spremljalo dobro razpoloženje. Imeli boste srečo in dobro energijo boste izžarevali tudi navzven.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Danes boste začutili preboj pozitivne energije. Počutje bo odlično, kar pa se bo pokazalo tudi pri vaših odločitvah. Dobili boste občutek, da bi lahko premikali gore. Samozavest pa bo povezana tudi z vašimi čustvi. Ne analizirajte preveč, ampak se enostavno prepustite situacijam, pa bo dan enostavno odličen.

Ljubezen
Razpoloženje samskih bo že navsezgodaj zjutraj začelo nihati. Če boste le lahko, stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti, saj bo rezultat, ki se vam obeta, nadvse zadovoljiv. Vezani pa boste svojega partnerja pretentali z lepimi besedami in ponovno bo plesal tako, kot boste vi godli. Obeta se vam zanimiv večer!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Danes boste proslavljali, saj boste končno poželi bogate sadove preteklega dela. S tem pa so se vam odprla nova vrata, stopili ste na pot sprememb in uspeha. Vsake toliko je potrebno kaj končati, da lahko začnemo znova. Zelo ste zadovoljni, saj obstaja velika možnost, da boste kmalu napredovali.

Ljubezen
Samski boste danes postavljeni pred preizkušnje, ki si jih niste predstavljali niti v najbolj divjih sanjah. Zavedati se morate, da boste ob koncu dneva vi tisti, ki boste srečnejši. Vezanim pa bo današnji dan prinesel trenutke polne močne strasti, svežih čustev in zanimivih erotičnih premikov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Uživali boste in zelo boste srečni. Nekdo se vam bo danes prekomerno posvečal in vam s tem prav polepšal dan. Pazite le, da se ne boste preveč zagnali. Počasi se daleč pride. Čeprav ste se navajeni učiti na lastnih napakah, lahko tokrat naredite spremembo. Naj bo dan brez napak.

Ljubezen
Vezani ne prehitevajte dogodkov in temeljito preučite možnosti, kako bi lahko izboljšali medosebne odnose. V novih razmerjih velja vztrajati in se spoprijeti s težavami. Samski boste nepričakovano naleteli na zanimivo osebo. Ozračje bo naelektreno. Pazite, kaj boste govorili v žaru strasti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Danes boste imeli veliko energije, zato se boste počutili zelo dobro. Tudi odločitve boste sprejemali precej samozavestno. Imeli boste občutek, da bi lahko premikali gore. Samozavestni boste tudi zaradi pozitivnih čustev. Ne analizirajte preveč, ampak se enostavno prepustite toku.

Ljubezen
Samski se boste nehote zapletli v neko ljubezensko zgodbo in postali žrtev ljubosumnih igric. Prepustite se svojim čustvom, a ne dovolite, da bi drugi manipulirali z vami. Vezanim pa se obetajo neki negativni dogodki v odnosu s partnerjem. Danes bo do vas malce hladen, a naj vas to ne zmede, stanje bo le začasno.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zaradi dejanj in besed neke osebe boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo še danes pokazal, da obstaja tudi lepši način, kako rešiti težave. Nekoga pa bo zmotila vaša negativna energija. Po pogovoru boste spet žareli, iz trenutka v trenutek boste srečnejši in začutili boste, da je čas za spremembe.

Ljubezen
Vezani si boste napačno razlagali namene neke osebe. Možno je celo to, da bo nekdo, ki ima sicer o vas dobro mnenje, dobil napačno predstavo. Bodite pozorni na možne nesporazume s partnerjem. Za samske, ki ljubezen svojega življenja še iščete, pa bo današnji dan zelo ugoden in obetaven. Nekoga boste spoznali.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:
 
Finančno področje bo danes igralo pomembno vlogo. Možno je, da so vas padci močno prizadeli. V zadnjem času ste nagnjeni k črnogledosti. Nimate moči, da bi ohranili svoj običajni optimizem. Kmalu bo drugače in tudi v vaših mislih bo posijalo sonce. Vzemite si čas, nikamor se vam ne mudi.

Ljubezen
Vezani boste danes iskali resnico, saj niste več prepričani, če vam je partner res predan. Sicer pa ste to že doživeli in optimistično boste verjeli‚ da bo tudi tokrat za dežjem posijalo sonce. Samski pa boste polni notranjih nasprotij – sinoči ste se odlično ujeli z nekom, ki pa na žalost ni izpolnil vseh vaših pričakovanj.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno: 

V domačem okolju bo danes zelo pestro, saj boste pod hudim pritiskom zaradi obveznosti, ki vam jih bodo naložili. Razmislite, na kakšen način bi se lahko vsaj delno rešili pretežkega bremena. Morda bi lahko koga od bližnjih prosili za pomoč. Z veseljem vam bo pomagal, vi pa si boste to zapomnili za čas, ko bo on potreboval uslugo. 

Ljubezen
Samski se boste danes naučili prepoznati razliko med pravimi prijatelji in znanci. Nekomu boste končno zaupali vse, kar vas pesti. Oseba, ki ji res nekaj pomenite, vam bo stala ob strani. Tisti, ki ste v razmerju, pa imate pred seboj harmoničen dan, a le če boste upoštevali tudi želje in načrte vašega partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Bodite danes pozorni na možnost prevar, predvsem na zasebnem področju. Hitro bi vas namreč lahko kdo zavedel in začeli bi dvomiti v vaše cilje, ki bi se lahko izkazali za nestvarne in nedosegljive. Bodite torej previdni in danes raje ne poslušajte nasvetov, tudi če bodo bili dobronamerni. Ne boste znali razlikovati med dobrim in slabim.

Ljubezen
Pred samskimi je danes neka pomembna odločitev, nikar je ne odložite. Čeprav ste skoraj paralizirani od strahu, da bi ga polomili, boste nekaj morali ukreniti. Prosite za pomoč prijatelja, ki mu povsem zaupate. Vezani pa boste danes dobre volje in med vama s partnerjem bo spet vse po starem. Priznajte svojo zmoto!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Čaka vas dober dan, saj vam bo končno prinesel nagrado za ves vaš trud. Lahko pa se bodo zgodile tudi stvari, na katere ne bi upali pomisliti niti v sanjah. Vi samo sledite svojemu srcu, pa bo počutje zagotovo dobro. Dan bo naklonjen razmišljanju o prihodnosti. Pazite, da boste sprejeli prave odločitve.

Ljubezen
Pri vezanih bo danes možno prehodno nezadovoljstvo. Proti večeru pa bo harmonija v odnosu izboljšala vaše razpoloženje. Samske bo spremljalo dobro razpoloženje. Sklepali boste nova poznanstva in čustvene kontakte. Obeta se vam celo nenadna sreča in zato boste nocoj imeli dober razlog za proslavljanje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 1
  • Avatar Pamela_Luke
    Pamela_Luke 11:20 09.januar 2021.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. pripor0čam, da poskusite. Za več podr0bnosti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com