Magazin > Horoskop in Numerologija
5830 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. julija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Skušajte zaupati svojim močnim instinktom glede situacij in ljudi.

Marsikdo se bo obnašal hladno in želel imeti vse pod nadzorom, vendar se bo pod površjem skrival močan občutek, ki ga lahko prebudijo predvsem skrivnostne situacije. Doživljali boste intenzivne občutke, vendar se jih boste bali izraziti. Področje ljubezni bo prijetno. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Direkten nastop vas bo s pomočjo energije škorpijona rešil pred neljubimi situacijami in vam podaril več odločnosti. Področje čustev bo obarvano s svetlimi in prijetnimi odtenki.

BIK 
Kljub luni v škorpijonu se bo v domačem okolju zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno jezijo.

DVOJČKA 
Potrudili se boste, da boste kljub luni v škorpijonu, ki prebuja podzavest, delovali čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, izogibajte pa se pogovorov o financah.

RAK 
Spoznali boste, da vam bogata domišljija le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite brez odvečnih dvomov priložnost, saj se vam podobna zgodba še dolgo ne bo ponovila. 

LEV 
Z energijo škorpijona stopata v ospredje pogum in prodoren pristop. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj polzele mimo vas.

DEVICA 
Pričakujete lahko dobre novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic, ki pa bo pospešil utrip spečega srca in vam omogočil, da ste sproščeni. 

TEHTNICA 
Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k temu, da pomagate drugim, vendar bo bolje, da se posvetite sami sebi. Osredotočite se na globoko željo, ki se lahko počasi začne uresničevati.

ŠKORPIJON 
Bližnji vam bodo z veseljem pomagali iz nejasnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli modri nasveti, zato se ne prepričujte, da zmorete vse sami.

STRELEC 
Ne obsojajte tistih, ki ne znajo vedno slediti, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi nakopičenimi strahovi odkrito soočati, pomagala vam bo luna v škorpijonu.

KOZOROG 
Združili boste svoj pogum in čustva in si priznali, kaj si v resnici želite na ljubezenskem področju. Luna v znamenju škorpijona bo danes poudarila predvsem podzavestne vzgibe.

VODNAR 
Pogovori se bodo dotikali strastnih podvigov, vendar boste imeli občutek, da imate na neki način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili in si dovolili več, bo vse skupaj veliko lažje.

RIBI 
Luna v škorpijonu bo prebudila veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na boljšo komunikacijo ter delikatne pogovore v družinskem krogu, ki vam bodo razjasnili marsikaj.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.