Magazin > Horoskop in Numerologija
4040 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. junija

astrologija, horoskopi Profimedia
Koga čaka lepa sobota?

OVEN

Splošno:

Danes boste občutili veliko mero zanosa in optimizma. To bo nedvomno čas napredka, zato ga dobro izkoristite. Če boste danes organizirali neko prireditev ali zabavo, se boste odlično odrezali, poleg tega pa bo vse potekalo po načrtih. Ne bodite pa preveč ukazovalni.

Ljubezen :
Samski boste danes sklenili ubrati drugačno pot. Dan bo naporen, a se nikar ne vdajte prezgodaj. Na koncu se boste na hitro odločili in še hitreje boste prešli k dejanjem, s tem pa boste pozitivno presenetili tudi okolico. Vezani pa boste danes romantični, partnerju pa boste namenili več pozornosti kot običajno.

Ljubezen: 5
Služba : 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno :
Resno boste razmišljali o selitvi, domačih razmer imate namreč že čez glavo. Pred odhodom pa se prepričajte, da so finančni pogoji za to primerni, saj boste v nasprotnem primeru ravno tako od nekoga odvisni. Lahko se zgodi, da vam bodo naložili dodatne obveznosti, s katerimi še nimate izkušenj. Ne skrbite, vsega se boste naučili.

Ljubezen :
Vezani, spontanost se vam bo vsekakor obrestovala, posebno ko bo prišlo na vrsto nekaj starih vprašanj. Poiščite rešitev! Samske pa bodo danes obkrožali ljudje, ki bodo prehitro spreminjali počutje in bodo hkrati izredno zahtevni. Izkoristite vsako priložnost in poskusite vse nekako zgladiti.

Ljubezen: 4
Služba : 4
Zdravje : 6

DVOJČKA

Splošno:

Danes vas bo nekaj precej presenetilo. Kar padlo bo z neba, vi pa ne boste vedeli, kako se na to odzvati. Preprosto mirno počakajte, saj se bodo stvari umirile same od sebe. Manj ko se boste obremenjevali, bolje bo. Prepustite se toku življenja, pa boste videli, kam vas bo pripeljalo.

Ljubezen :
Oseba, ki jo boste zavrnili, ne bo zadovoljna z vašim odgovorom, zato poskusite znova in z drugačnimi argumenti. Čeprav nimate občutka, da je zadeva v vaših rokah, se bo to kmalu pokazalo. Vezani pa ne boste vedeli, kaj storiti in kaj si želite. Postanite bolj samozavestni in odločnejši!

Ljubezen: 3
Služba : 4
Zdravje : 6


RAK

Splošno:

Preveč se ženete. Za trenutek se ustavite in zadihajte, saj si s svojo nepremišljenostjo in površnostjo ne delate nobene usluge. Danes vas bo močno zaskrbel denar, saj se stvari ne bodo odvijale v pravo smer. Bodite bolj zmerni in začnite bolj preudarno načrtovati. Sčasoma boste videli, kam vas bo to pripeljalo.

Ljubezen :
Samski, danes vas bo neka oseba prav prijetno presenetila. Še nekaj dni se boste spraševali, zakaj je izbrala prav vas. Tudi pred vezanimi je zanimiv začetek dneva, posebno ker so vas dolgo pestile ljubezenske težave, zdaj pa se boste lahko obrnili k novim rešitvam. S partnerjem se bosta dogovorila hitreje, kot se vam zdi.

Ljubezen: 5
Služba : 3
Zdravje : 4

LEV

Splošno:

Današnji dan bo več kot primeren za nove začetke, zato ne razmišljajte preveč, ampak hitro ukrepajte. Na daleč boste spoznali odlične prednosti. Nekoga boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj. Zaradi tega boste že dopoldne nekoliko mirnejši, zvečer pa vam bo srečanje z njim odprlo oči.

Ljubezen :
Vezane bo danes presenetila partnerjeva neodločnost glede vajine prihodnosti. Že dalj časa želite spremeniti ta odnos, a ne veste kako. Povabilo na skrivni zmenek bi za zdaj morali zavrniti. Samski že predolgo časa simpatijo samo opazujete. Naredite prvi korak! Ne bodite tako nesamozavestni in se podvizajte, da vas ne bo kdo prehitel.

Ljubezen: 4
Služba : 5
Zdravje : 6

DEVICA

Splošno:

Pripravljeni boste narediti veliko za svoje bližnje. Če ne drugega, ste pred svojim pragom odlično pometli, zato vam časa in volje ne bo manjkalo. S tem pa boste postali še bolj priljubljeni, kot ste že. Razjeziti vas utegnejo le neke malenkosti, za katere bo odgovoren bližnji prijatelj. Že jutri bo vse v redu.

Ljubezen :
Samski se boste zjutraj zavedli, kako kruto je lahko življenje. A v resnici je situacija boljša, kot je trenutno videti; konec koncev bi se je kar nekaj stvari izteklo daleč nad pričakovanji. Nazadnje boste vse uspešno prebrodili. Vezani pa boste spoznali, da je čas, da začneta s partnerjem na določene pripetljaje gledati kot na nekaj, kar naj bi pustila v preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba : 5
Zdravje : 6


TEHTNICA

Splošno:
V situaciji, ki vas čaka danes, boste malenkost nazadnjaški. Poskusite biti bolj odprti in stopite korak naprej, saj vsaka novost ni nujno slaba. Prav je, da se držite svojih načel in nazorov, vendar poskrbite, da si z njimi ne boste nakopali težav. Obetajo se vam novosti, sprejmite jih!

Ljubezen :
Samskim se bo danes vrnil nasmeh na obraz, posebno ko se boste znašli v dobri družbi. Vse se bo pozitivno izteklo, spregovorili pa boste tudi o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Vezani pa boste po nekaj težavah, ki so vas spremljale v prejšnjih dneh, ugotovili, kaj vse bi morali storiti, da bi bili vsi zadovoljni.

Ljubezen: 4
Služba : 4
Zdravje : 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Neizmerno si želite sprememb, še posebno na finančnem področju. Morda imate celo občutek, da vam trenutno stanje ne omogoča dovolj izzivov in vznemirjenja. V tem primeru bi bilo zagotovo primerno za vas, da si priskrbite malce adrenalina. Ne razmišljajte samo v skrajnosti, najboljša ideja bo tista, ki ne bo zahtevala veliko denarja.

Ljubezen :
Vezani boste danes poskušali izboljšati, kar se bo še dalo, posebno glede ljubezenskih težav. Popoldne boste imeli več časa in energije za vse, pa tudi za morebitno »okrevanje« po težkem pogovoru. Samski pa boste spoznali, da niste v najboljši kondiciji, zato ne hitite.

Ljubezen: 4
Služba : 3
Zdravje : 6

STRELEC

Splošno:

Današnji dan vam bo omogočil nenadna odkritja in hiter razvoj dogodkov, zato se odzivajte na podlagi prvega občutka in se nikar ne obotavljajte preveč. Tako bi le izgubljali čas, vi pa ga morate nujno pridobiti. Če ne bo šlo drugače, boste morali odpovedati neke načrte za zvečer. Kdaj pa kdaj je potrebno stisniti zobe in se žrtvovati.

Ljubezen :
Vezani danes ne boste več zadržani in marsikaj vam bo šlo lažje z jezika. Pazite, da ne boste spet naredili napake. Samski pa boste nezadovoljni, zato poskusite narediti načrt, kako in kaj bi lahko spremenili. Težko se boste odločili, morda ste glede nečesa predolgo čakali. Današnji dan bo pravi, da obrnete novi list v knjigi življenja.

Ljubezen: 4
Služba : 4
Zdravje : 5

KOZOROG

Splošno:

Vztrajali boste pri svojem, pa čeprav ne boste popolnoma prepričani, da imate prav. Najbolje bi bilo, da bi še enkrat premislili vse skupaj. Priznajte morebitno napako. Naj vas ne bo strah, da bi tako kaj izgubili, kvečjemu pridobili boste. Ta hip je še vedno v igri veliko različnih interesov, vendar vam ni treba skrbeti, da bi bili zato vi na slabšem.

Ljubezen :
Vezani boste tavali z glavo v oblakih ali na več mestih hkrati, zato boste zelo neprevidni. Vsekakor vam bo bolj všeč to, kot pa da bi preveč mirovali. Partner ne more brati vaših misli! Samski pa boste spoznali, da je vse odvisno od prave izbire besed in da gre le za trenutni padec. Vsekakor pazite, da ne bo prišlo do nepotrebnih nesporazumov.

Ljubezen: 3
Služba : 3
Zdravje : 5

VODNAR

Splošno:

Prevzela vas bo žalost, pa še sami ne boste vedeli, zakaj. Ne obremenjujte se preveč, saj bo že jutri boljši dan. Danes se skušajte posvetiti tistemu, kar vas pomirja in sprošča. Če se le da, v vse skupaj zvlecite še partnerja. V kolikor zaradi nepričakovanih zadev ne bosta uspela dneva preživeti skupaj, se razvajajta vsaj večer.

Ljubezen :
Samski boste spoznali, da je neka zadeva za vas prevelik zalogaj in da tega ne boste mogli razrešiti sami. Ker niste na vrhuncu moči, bo današnji dan izredno naporen in težaven. Vezani pa boste začutili izredno povezanost z drago osebo. Prav ta prijateljska naklonjenost vam bo še posebno všeč.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje : 5

RIBI

Splošno:

Nekdo bo prav škodoželjen, zato pazite, komu boste danes zaupali in koga boste spustili do sebe. Še posebno, če boste sklepali nova poznanstva, ne bodite naivni, saj veste, da ste se že velikokrat opekli. Vsi ljudje na žalost niso dobrega srca, ampak se za njihovimi nameni skriva marsikaj.

Ljubezen :
Vezani ste bili vse do danes mnenja, da o vsem odločate sami, a temu ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi resnično morali pokazati svoja prava čustva. Samski pa boste danes po eni strani nekoliko negotovi, po drugi pa se boste ostro odzivali. Ohraniti boste želeli svojo svobodo.

Ljubezen: 3
Služba : 4
Zdravje : 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.