Magazin > Horoskop in Numerologija
3659 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. marca 2019

Horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Polni boste velikih zamisli, ki jih boste tudi zelo uspešno pretvorili v dejanja. Toda za uspeh boste morali veliko delati in vložiti vse svoje znanje, kajti sreča morda ne bo na vaši strani. Čutili boste utrujenost in želeli boste odnehati. Potek dogodkov vas bo zelo razburil, toda morate vztrajati do zmage.

Ljubezen:
Danes bi bilo dobro, da bi si izbrali svoj mirni kotiček, kjer boste lahko zbrali svoje misli in ločili dobro od slabega. Od svojega partnerja se naučite, kako biti bolj modri in previdni, on pa z vami lahko postane bolj pošten in liberalen. Samski, prepustite se ljubezni in strasti. Nekdo bo izpolnil vaša najgloblja pričakovanja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste zelo ustvarjalni. To bo morda edina dobra stvar današnjega dne, kar boste vi, spretni kot ste, znali tudi dobro izkoristiti, morda pa tudi unovčiti. Umetniki boste ustvarjali prava dela, poslovneži pa boste presenečali s svojimi zamislimi in izboljšavami. Veliko boste dali tudi na medsebojne odnose.

Ljubezen:
V kolikor ste se na ljubezenskem področju zelo trudili in ste vložili svoj maksimum, boste danes lahko želi uspeh in nagrade za svoj trud. Toda previdno z nagradami! Lahko bi vas pripeljale do hrepenenja za še večjimi željami in potrebami. Takšne zmage pa zagotovo ne potrebujete.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste sebi in okolici pokazali, da ste sposobni voditi in izpeljati stvari do konca. Osebe, s katerimi boste stopili v to avanturo, bodo za vas odločilne. Potrebovali boste njihovo podporo in trud. Če bo zadovoljstvo obojestransko, lahko pričakujete dolgo in uspešno sodelovanje.

Ljubezen:
Občasno se boste v svoji koži počutili dokaj nekoristno, toda poskušajte zanemariti takšno stanje. Vaša čutila bodo drugače v stanju pripravljenosti in lahko boste prepoznali nekaj, kar drugi ne bodo mogli. Naučite se razumeti in si razložiti znake usode. Globoko boste razmišljali o življenjskih vprašanjih.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Bili boste dovolj osredotočeni in svoje naloge boste opravljali zelo natančno. Iz konjičkov boste ustvarili veščine, pri katerih boste veljali za strokovnjaka. Torej, če še niste ugotovili, kaj vas veseli, današnji dan izkoristite za preizkušanje raznih zanimivosti. Uživajte v vsem in ponovno boste začeli izžarevati svoj stari sijaj.

Ljubezen:
Vaša čustva bodo presenetila bližnje, vaš šarm pa se bo nekje izgubil in nadomestila ga bo slaba podoba uspeha in karizmatičnosti. Dan ne bo dolgočasen, a ne bo ga niti obeležil kakšen poseben dogodek, zato pa bo odličen za urejanje odnosov. Samski ne boste razpoloženi za nove stike. Najprej morate veliko razčistiti pri sebi.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Po mirnem in dokaj zadržanem obdobju se bosta v vas prebudila vse večje navdušenje in veselje. Tako kot vedno se bo potrebno prilagoditi in kloniti glavo pred neprijetnimi okoliščinami. Dan bo idealen za zaključevanje nekoč davno začetih zgodb; tako poslovnih kot osebnih. Vse svoje zamisli za prihodnje projekte pa shranite za nek drug dan.

Ljubezen:
Pogled vase bo v vas prebudil raznorazna čustva in vas prisilil k samokritičnosti, toda ker boste zelo duhoviti in odlični pri reševanju težav, boste zbrali moči in na naučenih stvareh utemeljili svoje nadaljnje nazore. Spremembo znotraj vas boste globoko občutili in zaradi tega boste pustili drugačen vtis na okolico, ki se bo, tako kot vi, začela spreminjati.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Čeprav se boste dobro znašli v skupini, boste najboljše rezultate vseeno dosegli, če boste lahko sami odločali. Pri uresničevanju ciljev pa boste lahko računali na pomoč bližnjih in partnerja. Mnogi bodo na vas gledali kot na vodjo in verjeli bodo, da jim ravno vi lahko pomagate prebroditi tole krizno obdobje.

Ljubezen:
V nobenem trenutku ne boste hrepeneli po vzburljivih dogodkih, a le-ti vas bodo sami poiskali in vas tudi dokaj utrudili. Če boste želeli mirno preživeti to nevihtno obdobje, svojemu partnerju laskajte, ga zapeljujte in mu izkažite spoštovanje. Vsekakor kmalu sledi boljše obdobje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno:

Pričakujete lahko veliko sreče. Današnji usodni trenutek ste dolžni maksimalno izkoristiti, zato nikar ne dvomite v uspeh tistega, kar želite ustvariti. Sledila bodo priznanja, vaši dosežki pa bodo vzor mnogim. Umetniki boste danes ustvarili dobiček. Vaša dela bodo postala iskana in prepoznavna. Ustvarjalnosti kar ne bo videti konca.

Ljubezen:
Danes boste v središču dogajanja, dobrodošli v vsaki družbi in priljubljeni med prijatelji. Odnosi z ljudmi bodo temeljili na iskrenosti in medsebojni pomoči. Današnji dan bo prinesel tudi veliko presenečenje. Oseba, za katero nikoli niste mislili, da vam bo pomagala, bo ključna za vas v določenem, zelo pomembnem trenutku.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Dan izkoristite učinkovito, ne ignorirajte priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Spočijte se in zberite potrebno energijo za nadaljnjo uresničevanje svojih želja in sprememb v življenju. Razmislite o novem poslu, ustanovitvi svojega podjetja ali pa morda o spremembi delovnega mesta. Vsaka sprememba bo dobrodošla.

Ljubezen:
Danes bodite aktivno sproščeni. Delujte, toda tudi uživajte, sodelujte in opazujte. Vaš ljubezenski odnos bo presegel vsa pričakovanja. Samski boste končali obdobje samote, vezani pa se boste zaljubljeno gledali. K ljubezni boste pristopili zelo resno in odgovorno, kar vam bo prineslo velik uspeh pri pripadnikih nasprotnega spola.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Dan bo dokaj neugoden, pričakujete lahko določene težave z zdravjem, padec imunskega sistema, prav tako boste tudi težko zaspali. Ravno zaradi tega začnite redno reševati vse težave in se s pomočjo raznih aktivnosti osvobajajte stresa. Pred vami je tudi obdobje raznih izzivov. Čeprav ste znani po umirjenosti, boste doživljali raznorazne čustvene pretrese.

Ljubezen:
Pričakujete lahko presenečenje in strast, o kateri niste mogli niti sanjati. S partnerjem se bosta zbadala, borba med vama bo potekala skoraj cel dan. Potrebovali boste veliko potrpežljivosti in vzdržljivosti, da boste zdržali vse napade na svoj ego, ki jih bo veliko. Pokažite, koliko samozavesti in moči imate v sebi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Čeprav se bodo tekom dneva pojavljali tudi slabi trenutki, nikar ne izgubite upanja. Za vsako preživeto slabo izkušnjo boste bogato nagrajeni. Ne pozabite, da brez bolečin in sprememb ni niti rasti niti napredka. Možno je tudi, da boste tarča opravljanja. Bodite pripravljeni na nenaden in nepričakovan obisk.

Ljubezen:
V ljubezni boste bumerang življenja začutili močneje kot drugje in boste zaradi nenehnih opominov na svoje postopke popravljali tisto, za kar prej niste imeli časa. Nič čudnega ne bo, če boste nekateri čutili duševni nemir in boste mir poiskali v veri ali literaturi o samopomoči. Nekateri pa boste rešitev poiskali pri konjičkih.
 
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Uspeh bo obšel samo tiste z malo ambicijami in veliko lenobe. Zato bodite pozorni. Ne izpustite priložnosti, ki ste jo toliko časa čakali. Dobili boste izjemno priložnost doseči uspeh in obnoviti stare prijateljske odnose. Dan preživite v mirni, sproščujoči družbi vam dragih oseb. Uživali boste!

Ljubezen:
Svojega partnerja zasujte s čustvi in svojimi ljubezenskimi veščinami. Partner vas bo občudoval. A bodite previdni! Ves ta uspeh in pozornost vam bosta na dosegu roke, a le v primeru, da se boste pravilno odzvali in ju čvrsto zagrabili. Samski izkoristite izjemno ponudbo, ki jo boste danes dobili.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Znašli se boste v situaciji, ki vam bo omogočila dobičkonosen posel, ugled in napredovanje. Osredotočite se na zaključevanje začetih projektov, s čimer boste svojim dolgoročnim naporom dali lep in logičen konec. Poželi boste, kar ste sejali, pri čemer vam bo veliko pomagal tudi vaš šarm in vtis, ki ga puščate na drugih.

Ljubezen:
V vsakem primeru lahko v družinskem življenju pričakujete neizbežne spremembe. Željni avantur in novih izkušenj boste današnji dan preživeli zelo vzburljivo in izpolnjeno, medtem ko boste tisti željni miru in tišine doživeli nekaj nepričakovanih udarcev, predvsem pa boste iskali varno zatočišče.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.