Magazin > Horoskop in Numerologija
10291 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 9. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Nekako se boste morali zaposliti, saj bo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom v globoki podzavesti prisoten notranji nemir.

Nikar ne poskušajte podcenjevati svoje inteligence, saj lahko z njeno pomočjo pridete do številnih modrih spoznanj. Morda bo trajalo nekaj časa, da boste razumeli svoje misli in prepoznali namene drugih, vendar vam bo vse skupaj delovalo zelo zabavno. Usmerjeni boste v zadeve, povezane s področjem ljubezni. (Vir: Horskop.si)

OVEN

Z energijo lune v ribah boste umirjeni, zato bo vse, česar se boste lotili, nosilo s sabo posebno zadovoljstvo. Odločite se za nekoliko bolj sproščen večer z nežnostjo, ki vam bo še kako godila.

BIK

Obeta se vam zanimivo sodelovanje, toda trenutno še niste prepričani, če se boste dobro počutili. Zastavljali vam bodo preveč vprašanj, zato ne boste najbolj zainteresirani.

DVOJČKA

Zaradi energije lune v ribah bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo prišlo na ušesa, dobesedno. Manjšo napako v ljubezenskih odnosih boste popravili lažje kot v preteklih dneh.

RAK

Ostati umirjeni bo kljub luni v znamenju rib, ki se izogiba konfliktom, težko, saj vam bo nekdo ves čas želel skakati v besedo. Zadeve se bodo proti večeru izboljšale ter stabilizirale.

LEV

Čeprav bi se želeli popolnoma posvetiti družinskemu okolju, si morate priznati, da so misli čisto drugje. Spomnili se boste nečesa, kar bi morali čim prej popraviti ali dodelati.

DEVICA

Zavedate se, da ste se glede nečesa premalo trudili, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali realizacijo. Čim prej zavihajte rokave in se podajte v akcijo, kar vas bo notranje pomirilo.

TEHTNICA

V ljubezenskih odnosih boste nepotrpežljivi, zato se usmerite v enostavne rešitve, ki vas bodo napolnile z optimizmom. Samskim tehtnicam bo nekdo pokazal, da obstaja sreča.

ŠKORPIJON

Poskusite se s tistimi, s katerimi se nahajate v napetosti, z umirjeno energijo lune v ribah pogovoriti o vsem skupaj. Določene stvari boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.

STRELEC

Radi bi postorili vse naenkrat, kar žal ne bo izvedljivo. Veliko boljše se boste počutili, ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Srečanje v večernih urah bo prebudilo čudovit občutek.

KOZOROG

Prebudite se in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle miren spanec. Pri tem vam lahko pomaga nekdo od bližnjih, ki je trenutno zelo naklonjen vsemu, o čemer tuhtate na glas.

VODNAR

Zelo boste uživali v pogovoru, ki bo obarvan s pohvalami. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno vse pomembne zadeve najprej analizirati.

RIBI

V družbi prijateljev se kljub zasanjanosti, ki jo prebuja luna v vašem znamenju, potrudite ter pozorno prisluhnite, saj vas bodo boljše sprejeli. Ne obupajte ob prvih ovirah, ampak bodite potrpežljivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.